Hi lieve lezers, MIJN BLOG IS EEN FEIT!

2015-05-23_1432391002

Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Achter deze website zit een éénentwintigjarige die ergens in Friesland woont. Jaja, in Friesland, haha. Ik heet van mezelf natuurlijk geen kimmetjekims, maar gewoon Kimberley. Deze naam, kimmetjekims, heeft óóit een wiskundedocent mij gegeven en zo word ik nu behoorlijk vaak genoemd, vandaar deze naam achter mijn website. Verder doe ik in mijn vrije tijd veel met mijn vriendinnetjes; ik houd ervan om een terrasje te pakken, een festival te bezoeken of een dagje te gaan shoppen. Ook ga ik nog naar school; hiervoor heb ik de opleiding Ondernemer Detailhandel afgerond en nu studeer ik Marketing & Communicatie. Dit alles samen zorgt ervoor dat ik echt een passie heb voor ondernemen, mode en alles wat te maken heeft met het vak waarvoor ik studeer. En boven alles ben ik gek op roze; ik wil het liefst alles in het roze, behalve mijn kleding natuurlijk, haha. Ik hoop dat jullie met veel plezier eens een kijkje nemen op mijn website!!

3 Reacties

  1. 8 december 2015 / 11:38

    Wat een leuke blog heb jij! Zelf Kom ik ook uit Friesland maar woon sinds dit jaar in Groningen haha :)

    • 9 december 2015 / 08:45

      Ah dankjewel! Haha, wat toevallig, waar woonde je in Friesland? Groningen zelf is een super mooie stad vind ik, leuk om zo af en toe eens naar toe te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 64 = 72