Herôme Nail Essentials -zwakke nagels- review

herome-kimmetjekims

Herome Nail Essentials – zwakke nagels –
Een tijdje terug werd ik benaderd door Herôme om de ‘nail essentials’ uit te proberen. Een set die beloofd je nagels binnen 14 dagen sterker en langer te maken. Hier was ik direct al erg nieuwsgierig naar, omdat ik niet de sterkste nagels heb van mijzelf. En lang!? Dat zijn ze al helemaal niet. Vroeger wist ik nooit hoe snel ik mijn nagels er weer af moest halen als ze net een beetje lang waren. Die tijd is hopelijk geweest met deze nieuwe nagelset van Herome.

herome-kimmetjekims

Wat is Herôme Nail Essentials?
Herôme kennen jullie vast wel. Dit is een merk wat allerlei producten verkoopt voor je nagels en handen. Deze Herôme nail essentials set is geschikt voor splijtende en zwakke nagels. Herôme Nail Hardener Strong is een kuur die het inscheuren van slappe nagels voorkomt. De Caring Nail Polish Remover is een acetonvrije remover die de nagels op milde wijze reinigt. De Cuticle Cream herstelt droge en ingescheurde nagelriemen. En wat is dan het resultaat? Binnen 14 dagen sterke en lange nagels. `

herome-kimmetjekims

Gebruik van het product
Het is bij dit product wel erg belangrijk dat je het gebruikt zoals het hoort en hoe het in de gebruiksaanwijzing staat. Hoe beter je de stapjes volgt, hoe beter resultaat. Zoals ik hierboven al vertelde zitten er drie verschillende producten in deze set die ervoor zorgen dat je sterke en langere nagels krijgt.

herome-kimmetjekims

Herôme Nail Hardener Strong – 10 ml
De Herôme Nail Hardener Strong stimuleert de nagelgroei en voorkomt inscheuren en slappe nagels. Niet direct gebruiken na verwijdering van kunstnagels.

Gebruik: De eerste dag één laagje aanbrengen. De volgende dag een tweede laagje aanbrengen. De derde dag beide laagjes met Herôme Caring Nail Polish Remover verwijderen. Deze handelingen gedurende twee weken herhalen.

herome-kimmetjekims

Herôme Caring Nail Polish Remover – 120 ml
De Herôme Caring Nail Polish Remover is een acetonvrije nagellakremover die de nagels effectief reinigt en uitdroging voorkomt. Hij hydrateert de nagels en verwijdert nagellak op zeer milde wijze. De ingrediënten Lanoline en D-panthenol geven de nagels glas en flexibiliteit. Tevens geschikt voor kunstnagels.

Gebruik: Caring Nail Polish Remover op een droge wattenschijf aanbrengen en vervolgens even op de nagel laten rusten. Verwijder nagellak en/of vetten van de nagelriem richting de nageltop. De nagel is schoon, vetvrij en verzorgd.

herome-kimmetjekims

Herôme Cuticule Cream – 15 ml
De Herôme Cuticule Cream is de oplossing voor gescheurde en geïrriteerde nagelriemen. Deze rijke crème met vitamine F, Aloë Vera en Bisabolol herstelt gebarsten nagelriemen, bevordert wondheling en voorkomt nare velletjes en scheurtjes.

Gebruik: Dagelijks aanbrengen over de hele nagelriem. De crème is tevens geschikt voor de nagelriemen van de teennagels.

Mijn ervaring met het product + resultaat
Hier onder kunnen jullie zien wat het resultaat is na twee weken. Op foto één is het begin te zien, op foto twee na twee weken. Ben ik tevreden? Ja, zeker! Ik vind ze zeker sterker. Mijn nagels waren eerder veel sneller aan het splitten of barsten. Ze zijn nu mooi en blijven ook goed op lengte. Ik kan nu met de feestdagen er een leuk kleurtje op doen, zonder dat ik van die lelijke korte nagels heb. Ik ben zeker tevreden!

herome-kimmetjekims herome-kimmetjekims

Prijzen en aanschaffen
Deze set is verkrijgbaar op de website van Herôme: www.herome.com. Je hebt verschillende varianten, namelijk de zwakke nagels, droge en geribbelde nagels en beschadigde nagels na kunstnagels/medicijngebruik. Een set kost per stuk € 9,95.

herome-kimmetjekims

Hoe verzorgen jullie je nagels?

Liefs, Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

33 − = 24