Herfstoutfitje in de regen shooten

kimmetjekims

Mode en nieuwe kleding zijn dingen waar ik zoveel van houd, en zo nu en dan wil ik gewoon even mijn outfit met jullie delen. Als je gisteren mijn blog gelezen hebt, weet je dat ik afgelopen weekend weer eens outfitfoto’s heb gemaakt, en deze wil ik graag vandaag met jullie delen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Sinds kort heb ik biker boots waar ik helemaal verliefd op ben en ik kon niet wachten om deze te combineren met een leuke rok en top. In de herfst word ik helemaal enthousiast van alle kleding in herfstkleuren, alle verschillende schoenen die hier bij passen en ik wil bijna elke tas kopen die in de winkel hangt. Alles matcht gewoon zo leuk.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Bij deze outfit draag ik een top van Loavies, die vol staat met sterren en die voor op de blouse een bewerking heeft wat hem net weer anders maakt dan een andere blouse. Mijn laarsjes heb ik gekozen omdat deze niet al te grof zijn, de meeste biker boots zijn te grof voor mij, maar deze van Poelman passen precies bij mijn figuur. Met mijn tasje van Mango, mijn horloge van Michael Kors en mijn armband van Zinzi maak ik mijn outfit helemaal compleet. Oh ja en niet te vergeten, een paraplu, want dat was helaas wel nodig. Maar ik moet toegeven: deze maakt de outfit best wel af!

kimmetjekims

Top – Loavies | Rok – H&M | Laarsjes – Poelman | Tas – Mango | Horloge – Michael Kors | Armband – Zinzi

Welke outfit dragen jullie het liefst in de herfst?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

10 Reacties

 1. 3 oktober 2017 / 04:38

  Wat een leuke outfit! Helemaal herfstproof.

 2. 3 oktober 2017 / 06:09

  Super leuke outfit draag je! Ik vind je blousje met sterretjes en stoere boots helemaal geweldig.
  Leuk gecombineerd!
  Liefs,
  Evelien

 3. 3 oktober 2017 / 07:10

  ik vind je outfit zoooo leuk!
  en die paraplu erbij staat super leuk!
  Dan is de regen nog niet zo erg hihi.
  Liefs, Nathalie

 4. 3 oktober 2017 / 07:36

  Wat super mooie outfit, ben echt verliefd op je blousje! :) Leuke vallen de blaadjes heb je op je blog trouwens, super cute <3

 5. 3 oktober 2017 / 10:04

  Superleuke outfit! Vind je nieuwe laarsjes echt heel erg mooi.

 6. 3 oktober 2017 / 14:35

  Wat een leuke outfit, mooie foto’s ook! Ik vind trouwens de herfstblaadjes die hier op je blog dwarrelen ook erg leuk haha!

 7. 3 oktober 2017 / 15:54

  Je schoenen zijn helemaal tof!! Echt super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

46 + = 49