Herfstcollectie Meeki Beautylab

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat ik al eerder nagellak van het merk Meeki mocht testen, was ik helemaal blij toen ik de herfstcollectie mocht testen. Ik mocht maar liefst drie kleuren ontvangen en testen. Ik kan je nu al zeggen, i love it! Wat een geweldige kleuren. Het zijn kleuren die ik qua kleding juist niet draag in de herfst, maar de combinatie is zo leuk; je kleren wat donkerder en je nagels in de iets lichtere tinten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meeki was voor mij eerst nog een onbekend merk, maar nu ik er bekend mee ben wil ik er eigenlijk steeds meer over te weten komen. Toen ik dit pakketje binnenkreeg was ik eigenlijk gelijk alweer heel erg blij. Het pakketje zag er zelf al super luxe uit, tot dat ik het pakketje opende.. Zo leuk, en de kleurtjes zijn ook nog eens helemaal mijn ding! De kleurtjes die ik heb ontvangen heb ik zelf mogen uitkiezen, yes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik kreeg drie kleuren opgestuurd. Een groene kleur, ik vind het zelf een lime groene kleur, een perzikkleur, en een lief zacht roze kleurtje. Ik had verwacht dat ik zelf de roze kleur het leukst zou vinden, omdat ik al snel voor dit kleurtje kies op mijn nagels. Maar nee, ik vind de perzikkleur echt prachtig en ik weet zeker dat ik deze heel vaak ga dragen. Ik had op dat moment een donkerblauw blousje aan en zoals ik al zei zijn de donker gekleurde kleren samen met de lichte nagellak kleuren een perfecte combinatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tot nu toe kent Meeki alleen nagellak producten, maar in de toekomst wil dit merk zich gaan uitbreiden en een beauty lijn gaan starten. Hier ben ik echt enthousiast over, want ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat voor producten dit gaan worden. Wat ik ook zo leuk vind aan Meeki, is dat ze de consument mee laten denken en beslissen. Iets wat tegenwoordig erg belangrijk is, want wie wil nou niet haar eigen kleurtje uitkiezen en die dan ook daadwerkelijk op de markt komt!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET OP! Bestel een stylebox van 14,95 voor 9,95. Gebruik code ‘KIM’ en krijg een 3e mystery kleur cadeau gestuurd! Hoe leuk? De lakjes zijn te bestellen op meeki.com. Veel plezier met bestellen girls!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vinden jullie van deze kleurtjes?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

3 Reacties

  1. 4 oktober 2016 / 21:37

    Inderdaad nog nooit van dit merk gehoord, maar wat zijn de kleurtjes mooi! Echt toffe zachtje kleuren. Zou nu ook echt niet kunnen kiezen welke kleur ik het mooist vind. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2