Happy new outfit!

Processed with VSCO with hb1 preset
Het is weer tijd voor een outfitpost! Al een tijdje heb ik geen outfitpost meer geplaatst, terwijl ik dit toch wel een van de leukste posts vind. Vooral in de zomertijd, dat je al je nieuwe zomer outfits kunt showen op je blog. LASCANA is een webshop die vol staat met de leukste zomerse items, denk aan strandjurkjes, topjes en jumpsuits. Ik koos op deze website een super leuke top uit, een top die ik nog nooit eerder had gezien en ook nog nooit eerder had gedragen. Op de website leek deze best wel gewaagd, maar wanneer je hem aan hebt valt dit super mee en is hij écht te leuk en super comfy.

kimmetjekims img_4269

Zoals ik eigenlijk al zei draag je nu meer strandkleding omdat de temperaturen ons elke dag weer verrassen in Nederland. Heerlijk! Ik pakte daarom mijn korte jeans met gaten erbij, mijn witte sneakers van Adidas en natuurlijk mijn nieuwe top van LASCANA. De top is er in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik koos voor de witte. Want ik ben dol op wit, en dit is natuurlijk ook makkelijk te combineren. De maat die ik draag is 32/34, normaal draag ik XS/S, dus deze valt zeker goed bij de maat die aangegeven wordt op de website.

img_4328 img_4383

Deze top is ook erg leuk te dragen op een witte lange broek met een bruine of zwarte riem, dit is wat beter voor de wat koudere dagen. En wanneer je hem wilt dragen in de winter kan dit ook, want hij heeft lange mouwen en dan draag je er gewoon een top onder. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie deze top zouden gaan dragen wanneer je deze in je kledingkast zou hebben hangen. Let me know!

img_4248
img_4390

Broek – H&M | Horloge – Michael Kors | Tas – Mango | Schoenen – Adidas | Top – LASCANA | Armband – Zinzi

Willen jullie vaker outfit posts zien?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

13 Reacties

 1. 11 juli 2017 / 08:57

  Wat een leuke outfit! Ik vind je tasje ook zo leuk

 2. 11 juli 2017 / 11:32

  Vind je outfit erg leuk! Ik zou de top ook zo combineren denk ik. Op een witte broek met een riem is inderdaad ook leuk. Of op een stoere mom jeans ofzo: ook tof denk ik. :)

 3. 11 juli 2017 / 15:44

  Outfits samenstellen, dat kun jij wel 😉 Vind de outfit weer erg geslaagd. Lekker zomers, dat witte!

 4. 11 juli 2017 / 20:14

  Wauw wat een leuke outfit, staat je goed! <3

 5. 15 augustus 2017 / 05:45

  Die witte trui staat je echt prachtig! En je broekje is ook echt heel cute :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

70 + = 75