Happy in my pink coat

Processed with VSCO with s2 preset

Pink, pink, pink. Oh yes, it’s my favorite color. Ik ben zo dol op alles wat roze is en toen ik deze prachtige roze jas zag hangen wist ik niet hoe snel ik hem moest passen. Al vanaf kinds af aan wilde ik alles in het roze en nog steeds ben ik gek op dit kleurtje. Jammer vind ik dat er niet zoveel gekleurde items te krijgen zijn in de herfst en winter, maar gelukkig kon ik deze toch scoren bij Best Styles, de jas is van het merk Only.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dit is natuurlijk niet een dikke warme winterjas, maar je kan hem zeker als tussenjasje dragen. Je kunt hem natuurlijk ook leuk combineren met een sjaal of je doet er een leuke wollen warme trui onder. Wat ik trouwens tegenwoordig ook heel fijn vind om onder mijn kleding te dragen is een thermoshirt, zo kun je eigenlijk bijna alles aan want echt koud krijg je het niet snel.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Ik vind het zelf altijd erg mooi om roze te combineren met wit of zwart. De top die ik hier aan heb heeft een lichtelijke leopard print, deze is van de Costes en heeft lange mouwen. Je kunt voorop een strik maken bij je nek, maar ik heb hem liever wat losser hangen voor een wat speelser effect. Ik kleed dit af met mijn laarsjes van Poelman die eigenlijk bijna overal wel bij passen en met een rokje van de H&M. En natuurlijk niet te vergeten: mijn favo sieraden!

Processed with VSCO with s2 preset

Rok – H&M | Top – Costes | Jas – Only | Schoenen – Poelman | Tas – Aliexpress | Horloge – Michael Kors

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

11 Reacties

 1. 14 november 2017 / 05:24

  Wat een leuke jas en hij staat je goed! Ik vind het ook een prachtkleur maar helaas maakt het mij wat flets.

 2. 14 november 2017 / 08:11

  Wat een super leuke outfit en is helemaal jij! Super mooi een licht roze jas. love it<3
  Liefs,
  Evelien

 3. 14 november 2017 / 08:34

  Die jas is echt prachtig & staat je goed!
  Vraagje : hoe heb je die herfstblaadjes in je lay-out verwerkt?
  Liefs,
  Yara

  • 16 november 2017 / 08:39

   Dankjewel Yara! Lief!! Heb je wordpress? Want het is een plug-in die je heel simpel kunt downloaden en activeren! Liefs, Kimberley

 4. 14 november 2017 / 08:51

  Leuke outfit! Ik vind je tasje ook zo leuk <3

 5. 14 november 2017 / 11:04

  Staat je superleuk die jas, heel mooi kleurtje!

 6. 14 november 2017 / 21:24

  Wat een super leuke jas! Ik vind je top ook heel leuk! X

 7. 15 november 2017 / 10:18

  Wat een super leuk outfitje <3 Roze staat jou ook zo goed, deze jas is echt helemaal Kim haha, love it!

 8. 19 november 2017 / 13:34

  Aaaaah ik ben ZO verliefd op je mooie jas Kimberley. Hij staat je zoooo onwijs goed. Pretty girl <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 63