Goodiebox Prep-N-Go

goodiebox-kimmetjekims

Weer een nieuwe maand, weer een nieuwe Goodiebox! Als je me ergens blij mee maakt, dan zijn het wel de maandelijkse boxen van Goodiebox. Het is een box vol met producten die handig zijn voor de feestdagen. Deze goed gevulde box maakt me eigenlijk elke keer weer blij, omdat er altijd wel iets in zit wat ik goed kan gebruiken. Met de Prep-N-Go goodiebox ben je voorbereid op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd.

Prep-N-Go
Dit keer staat de box in teken van Prep-N-Go. Prepping en priming hoeft niet alleen voor de buitenkant te zijn – we denken dat het ook belangrijk is om je innerlijke zelf niet te vergeten. Deze box zit daarom gevuld met allerlei producten die hier mee te maken hebben en die hiervoor geschikt zijn. De box is gevuld met producten voor je ogen, wenkbrauwen en lippen.

goodiebox-kimmetjekims

Goodiebox Slaapmasker – € 9,00
Een goede nachtrust is de beste voorbereiding voor de komende dag. Met het goodiebox-slaapmasker geef je jouw ogen en jou een rustige en ongestoorde slaap. Kijk hoe ontzettend leuk dit slaapmasker eruit ziet. Hier werd ik echt vrolijk van toen ik de box opende. En of ‘ie zacht is? Dat is hij zeker! Sleep well..

goodiebox-kimmetjekims

Mudmasky Morning Boost Mask – € 23,00
Dit masker werkt in slechts 1 minuut. Ideaal als je ‘s ochtends -of natuurlijk ‘s avonds- weinig tijd hebt, maar wel je huid wilt hydrateren en verzachten. Je huid voelt Super Energized aan geeft Goodiebox aan, daar ben ik het wel mee eens. Ik ben niet zo dol op maskers die je een hele tijd op moet houden, dit is dus de perfecte oplossing voor mij. En ook nog eens in een kleine verpakking, handig om mee te nemen als je uit logeren gaat of iets dergelijks!

goodiebox-kimmetjekims

Emité Slant  Tweezer – € 25,00
De Slant Tweezer kan zelfs de kleinste haartjes aan en is gemakkelijk te gebruiken. Breng je wenkbrauwen in model en laat ze opvallen! Yeeees, mijn kleurtje! Ik heb toevallig ook al een rosekleurige tweezer, maar deze is wel aan vervanging toe. Ik ben al helemaal gewend aan deze van Emité en ik vind hem heel prettig. Hij neemt inderdaad makkelijk alle kleine haartjes mee, die je natuurlijk niet wilt hebben.

goodiebox-kimmetjekims

Comme Deux #LIPLOVE – € 17,50
#LIPLOVE van Comme Deux is een lip oil vol liefde voor je lippen. Het kan zowel overdag als ‘s nachts gebruikt worden en geeft extra voeding voor je lippen met heerlijke oliën en vitamine C, E en F. Word wakker met superlichte lippen – en no worries. Weer zo’n product wat ik hartstikke goed kan gebruiken. Als ik in de ochtend wakker word, zijn mijn lippen vaak erg droog. Vooral als het buiten zo koud is, dan kan ik het overdag ook wel gebruiken. En werkt het? Ja, ik vind het een fijn middel! De verpakking vind ik er trouwens ook super fancy uitzien.

goodiebox-kimmetjekims

Blaq Hyaluronic Acid Eye Mask – € 5,00
Deze zwarte, slimme pads detoxen, oftewel werken ontgiftend en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. In feite zorgen ze ervoor dat na een zwaar avondje jouw huid al snel weer straalt, zodat jij geen spijt hoeft te hebben van die lange avond. Doei donkere kringen! Van mij zelf heb ik al een beetje donkere kringen, na een avondje stappen kan dit soms dus nog wel wat erger zijn. Heel fijn dit dus, dit ga ik bewaren voor de feestdagen.

goodiebox-kimmetjekims

ModelCo More Brows Fibre Gel – € 15,50
Wanneer je jouw wenkbrauwen in model brengt, wil je natuurlijk dat ze lekker gevuld zijn. De kleine vezels in de More Browns Fiber Gel van ModelCo geven de illusie van dikkere wenkbrauwen. Ik ben zwaar benieuwd; want op sommige plekken kunnen mijn wenkbrauwen wel wat opvulling gebruiken. Wel moet ik eerlijk zijn dat ik al een soort gelijk product eens heb gehad, en die beviel mij niet. Deze gaf mij wel al een goede eerste indruk. FIJN!

Mijn ervaring en aanschaf
Ben ik net zo tevreden als de vorige keer over deze box? Ja! Ik krijg wel vaker boxen opgestuurd en hier word ik altijd zo ontzettend vrolijk van. Deze box is wel echt een favorietje qua inhoud. Ik denk dat ik bijna alles wel goed kan gebruiken en anders weet ik wel zeker dat ik iemand anders er heel blij mee kan maken!

Liefs Kimberley

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =