Goodiebox juli 2018

kimmetjekims

Jullie hebben laatst op mijn Instagram of blog al eerder een Goodiebox voor bij zien kunnen komen. Ik was zo blij met de box en tevreden over de producten dat ik ook graag een stukje schrijf over de box van Juli.  Goodiebox is 6 jaar geleden gestart in Kopenhagen maar sinds kort is het dus ook verkrijgbaar in Nederland. In de box trof ik allerlei verschillende producten aan, voor ieder wat wils. Full size producten maar ook producten die ik nog nooit had gezien, altijd leuk om te proberen dan!

kimmetjekims

Beauty Around the World
Deze maand staat in teken van ‘beauty around the world’ bij de Goodiebox. Dit houdt in dat er producten in de box zitten uit verschillende windstreken. Hoe leuk is dat? Dit maakt mij natuurlijk extra nieuwsgierig. Ik ben altijd wel benieuwd naar andere producten, nieuwe producten en producten uit andere landen.

De producten

kimmetjekims

Dr. Botanicals moroccan rose superfood social oil – € 30,00
Om je huid te beschermen en gehydrateerd te houden, nemen we je mee naar Marokko. Deze olie moet je op een gereinigde huid aan brengen en doet wonderen. Ik ben zwaar benieuwd naar dit product, mijn huidje kan natuurlijk altijd wel wat extra verzorging gebruiken! Na deze olie sluit je af met een dagcreme.

kimmetjekims

Wes Surf tanning lotion spray spf 30 – € 10,00
Overal ter wereld is het schoonheidsideaal weer anders. De een wil graag een zo licht mogelijke huid terwijl de ander streeft naar een bronzen kleur. Met deze olie bescherm je jezelf tegen de zon maar het zorgt er ook voor dat je een tikkeltje bruiner wordt. Heel fijn! Ik ben namelijk van mijzelf niet super wit, ik word altijd wel snel bruin in de zomer. Daarom ben ik dan ook dol op dit soort tanning lotions.

kimmetjekims

Masque me up bubbeling sheet mask – € 5,00
Heb jij je al eens verdiept in K-beauty? Deze trend komt uit Korea en focust zich helemaal op skincare om die gezonde flow te krijgen. Oh, dit maakt mij erg nieuwsgierig. Mijn huid glimt namelijk enorm de laatste tijd, terwijl ik er helemaal niks op smeer, geen foundation, geen poeder, helemaal niks. Misschien helpt dit masker dan wel! Hij reinigt diep, dus dat is altijd goed voor je huid natuurlijk.

kimmetjekims

Emité make-up active eye light – € 27,00
Wist jij dat de eerste concealer in 1954 verkocht werd in de VS? Inmiddels is het een lifesaver voor elke vrouw. Deze concealer vermindert donkere kringen en versterkt de tere huid onder de ogen. Nou, ook helemaal voor mij gemaakt dit product! Ik heb namelijk echt een dunne huid onder mijn ogen en wat extra verzorging kan dus zeker geen kwaad.

kimmetjekims

Naobay orange juice foot cream – € 16,00
Ben jij ooit in China geweest? Oorspronkelijk komen sinaasappels daar vandaan. En laat dat nou één van de hoofd ingrediënten van deze Orange Juice Foot Cream zijn. Laat ik nu net met dit weer hele droge voeten hebben door het veel op slippers lopen, in het water en door het zand. Deze voetcreme is dus erg fijn nu, vooral omdat er Tea Tree olie, Shea butter en Aloe vera in zit.

Ben ik net zo tevreden als de vorige keer over deze box? Ja! Ik krijg wel vaker boxen opgestuurd en hier word ik altijd zo ontzettend vrolijk van. Ik vind het heerlijk om een box helemaal te bekijken en om alle producten te proberen. Een tanning lotion spray maakt mij erg vrolijk, een extra bruin kleurtje is natuurlijk nooit verkeerd. Ik ben weer enthousiast over de Goodiebox!

Kennen jullie deze box al?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

2 Reacties

  1. 25 augustus 2018 / 21:41

    Wat een leuke en vrolijke box zeg! Ik vind de inhoud best leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =