Foto’s aan de wand van fotofabriek

foto-aan-wand-fotofabriek-kimmetjekims

Dat ik gek ben op dieren weet iedereen, maar dat ik gek ben op mijn teckels, weet iedereen zeker. Ik mocht onlangs van fotofabriek.nl twee mooie foto’s ontvangen die nu een mooi plekje in ons huis hebben gekregen.

foto-aan-wand-fotofabriek-kimmetjekims

Kwaliteit en grootte 
Als je bij ons in huis kijkt, dan zie je eigenlijk overal wel foto’s. Foto’s van vakanties, foto’s van (huis)dieren of leuke plaatjes of kaartjes met teksten. Het maakt het gewoon super gezellig, als je het aan mij vraagt. Ik vind het altijd wel spannend om foto’s op zo’n groot formaat te laten bedrukken, omdat je nooit weet hoe de foto eruit komt te zien qua kwaliteit. De foto is 40 cm bij 30 cm en wij hebben ervoor gekozen om deze in twee lijstjes aan de muur te hangen. Zo vallen ze goed op! Daarnaast is de kwaliteit ook super goed. Ik maak foto’s altijd met mijn spiegelreflexcamera, dus dan is de kwaliteit ook altijd zeer goed. Maar fotofabriek heeft dit goed opgepakt, de foto’s zijn op afdruk ook super scherp. Wij zeggen hier thuis wel eens: je kunt de haren tellen van de hondjes; zo scherp!

foto-aan-wand-fotofabriek-kimmetjekims

Assortiment Fotofabriek
Toen ik iets ging uitkiezen bij fotofabriek.nl, wist ik al snel dat het twee foto’s moesten worden van mijn hondjes. Maar ze hebben nog een veel groter assortiment bij fotofabriek.nl. Ze verkopen namelijk ook kalenders, agenda’s en andere leuke cadeauartikelen die je kunt personaliseren. Daarnaast kun je ook als bedrijf prima er terecht: denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdrukken van visitekaartjes.

foto-aan-wand-fotofabriek-kimmetjekims

Bestellen van een gepersonaliseerd artikel
Ben je ook net zo enthousiast geworden als ik? Dan is het mogelijk om ook zo’n mooie foto zelf te laten bedrukken. Elk formaat is bijna mogelijk! Daarnaast is het ook mogelijk om iets anders te bestellen, denk hierbij aan een fotoboek bijvoorbeeld. Nu veel mensen thuis zitten i.v.m. de huidige situatie, is het een leuk tijdverdrijf om een fotoboek in elkaar te zetten van bijvoorbeeld een vakantie, verhuizing of iets dergelijks.

foto-aan-wand-fotofabriek-kimmetjekims

Heb jij nu ook zoveel zin om iets moois aan jouw wand te hangen of een fotoboek online te maken?

Liefs Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 16