Mijn foto op aluminium met Charina

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Tegenwoordig zie je heel veel foto’s voorbij komen, maar bijna altijd online. Dit vind ik soms een beetje jammer en daarom vind ik het leuk om een foto te hebben die ik écht vast kan pakken of een foto die ik kan ophangen. Ik ben dol op mijn familie, vriendinnen en vrienden. Maar mijn hondjes mogen zeker niet ontbreken en daarom koos ik ervoor om een foto te laten bedrukken op aluminium van mij en mijn hondje. Mijn hondje is inmiddels al 15 jaar oud, ze is dus al bijna mijn hele leven al bij mij. Zo bijzonder!

Processed with VSCO with a6 preset

Onlangs mocht ik dus een foto op aluminium ontvangen van FotoOpAluminium.nl. Dit is een dochterbedrijf van fotocadeau.nl. Dit is een website waar ze dus foto’s afdrukken op verschillende materialen. Denk aan plexiglas, canvas, hout.. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan op deze website. Zelf had ik nog nooit een foto op aluminium gehad, dus dit vind ik dan wel weer heel bijzonder.

Processed with VSCO with a6 preset

De foto is destijds gemaakt met een goede camera. Maar op aluminium is de kwaliteit zeker niet minder geworden. Wat ik zo leuk vind aan het effect van aluminium is dat mijn haren helemaal glimmen op de foto en mijn hondje is ook echt duidelijk zichtbaar ondanks zij een zwart vachtje heeft. Het is een dunne plaat dus wanneer je deze ergens neer zet of ophangt valt hij op, maar is de foto niet overdreven.

Processed with VSCO with a6 preset

Deze foto hangt momenteel bij ons in de woonkamer, maar wanneer ik op mijzelf ga weet ik zeker dat deze een mooi plekje gaat krijgen in mijn huisje. Het is niet alleen een leuke foto, maar ook een mooie herinnering, mocht mijn hondje er ooit niet meer zijn.

Processed with VSCO with a6 preset

Vinden jullie foto’s ook zo leuk wanneer ze niet alleen online zijn?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 05:40

  Wat een mooie foto, heel lief van jou en je hondje

 2. 15 maart 2017 / 09:34

  Ah wat een lieve foto, ik heb ook mijn cavia’s op een foto aan de muur. Ik word daar zo blij van! <3

 3. 15 maart 2017 / 11:01

  Wat een mooie foto! Zelf zou ik echt meer foto’s moeten laten drukken, zodat ik ze in lijstjes kan ophangen. Zo dierbaar!

 4. 15 maart 2017 / 12:02

  Leuke foto van jullie beide. Inderdaad zonde dat alles tegenwoordig altijd maar digitaal gaat!

 5. 15 maart 2017 / 13:16

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt zeg!

 6. 15 maart 2017 / 18:47

  Wat is die gaaf geworden zeg! Hij staat ook zo leuk in je interieur. <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

34 − 28 =