Food tag

food-tag-kimmetjekims

Vandaag is het weer tijd voor een tag! Ik kwam deze tag tegen op de blog van Iris en het leek mij erg leuk om deze over te nemen. Food, ik ben er dol op! Dus natuurlijk moest ik ook deze tag even invullen.

Wat is je favoriete ontbijt?

Mijn ontbijt is echt heel verschillend. Soms eet ik een broodje, bolletje of een croissantje met beleg -denk dan aan jam, kaas of hagelslag-, maar een andere dag wil ik ook gerust een cracker nemen of weer een andere dag Griekse yoghurt met crueslie. Het is nooit hetzelfde dus! Wanneer ik continu hetzelfde eet raak ik er ook op uitgegeten en dan wordt het nooit weer mijn favoriete ontbijt.

Wat zit er op je lievelingsbroodje?

Moet ik echt kiezen? Ik ben dol op een broodje gezond, kipkerrie, filet amercain, of een andere lekkere salade. Maar je maakt me ook gewoon blij met een broodje hagelslag of een broodje kipfilet. Het is maar net waar ik zin in heb.

Wat is je favoriete kookboek?

Mijn favoriete kookboek is het kookboek van mijn moeder. Verder heb ik ook niet eigenlijk haha! Het is een kookboek waar echt alles in staat volgens mij. Zo’n hele dikke, die ze al jaren lang heeft.

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

Hmm, dit is voor mij echt wel moeilijk! Als ik namelijk genoeg zoetigheid heb gehad, krijg ik trek in iets hartigs, maar wanneer ik teveel hartigs heb gehad krijg ik trek in wat zoets. Maar toch kies ik voor nooit meer zoet. Ik ben ongelofelijk dol op alles wat hartig is, daar kan ik uiteindelijk ook het meest van op zonder dat ik misselijk zal worden.

food-tag-kimmetjekims

Welk keuken (land) is je favoriet?

De Italiaanse keuken! En waarom? Ik vind pasta’s echt heerlijk. En niet te vergeten mijn lievelingseten, pizza! Ik eet het liefst elke dag pizza, jammer dat dat niet door mag en kan gaan.

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

Chips of snoep. Ik ben echt dol op chips, ik eet zo een hele zak leeg. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om snoep te eten en hebben wij thuis ook een rare ‘gewoonte’, wij eten altijd na het avondeten een snoepje.

food-tag-kimmetjekims

Thuis koken of uit eten gaan? 

Uit eten gaan vind ik toch altijd wel erg leuk. Gewoon iets uitzoeken van een menukaart en het wordt zo bij je bezorgd, en je kunt eten. Hoe fijn is dat! Maar moet ik ook eerlijk zijn dat ik een avondje heerlijk thuis zijn ook wel fijn vind en om dan iets te maken vind ik ook geen probleem. Maar ik zou toch kiezen voor uit eten gaan.

Wat is je lievelingsrestaurant? 

Mijn lievelingsrestaurant, weet je dat ik die eigenlijk niet eens heb? Ik vind bij elk restaurant een ander gerecht weer lekker. Zo vind ik het heerlijk om ergens een plate te bestellen, maar je maakt mij ook blij met een pizzeria, een wok of een tapasrestaurant.

Wat mag niet ontbreken aan jouw keuken?

Nu woon ik natuurlijk nog niet op mijzelf, maar een keuken moet mooi en praktisch zijn. Vooral een keuken vol met lekkers!

Wat lust je echt niet? 

Ik lust eigenlijk heel veel, ik ben alleen niet zo dol op de voor mij ‘gekke’ dingen. Denk dan aan mosselen, slakken en dat soort gerechten.

food-tag-kimmetjekims

Het gekste dat ik ooit gegeten heb is.. 

Eerlijk gezegd eet ik iets gewoon niet wanneer ik het gek vind, dan sla ik het lekker over. Oesters heb ik geloof ik één keer geprobeerd, maar dat was dan ook een uitzondering. Ik lust veel, maar zodra het voor mij ‘gek’ wordt, ben ik heel erg zinnig.

Wat staat er op je food bucketlist?

In elk buitenlands land daar de specialiteit eten. Aangezien ik een aantal dagen terug een artikel schreef over mijn droombestemmingen, past dat er erg goed bij!

Wat is jouw lievelingseten?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 27 januari 2017 / 08:36

  Blij dat jij wel heel veel lust haha! (ik ben echt best moeilijk!)

 2. 27 januari 2017 / 09:16

  Leuke tag! Ik was vroeger echt moeilijk met nieuwe dingen proberen, maar lust nu steeds meer. Ik zou het liefst ook elke dag pizza willen eten, haha!

 3. 27 januari 2017 / 11:25

  Ik krijg er honger van! Ik eet echt veel te graag, haha! Mijn lievelingseten, hmmm… Ik ben ook dol op Italiaans! En sushi, daarvoor mag je me wakker maken. Oh, en eender welk nummertje op het menuutje van de afhaalchinees. :’D

 4. 27 januari 2017 / 16:42

  Leuke TAG, fijn dat je best veel lust. Ik kan zelf heel moeilijk zijn als het om eten gaat

 5. 27 januari 2017 / 21:52

  Onwijs leuke tag is dit. Zelfs eten zet jij super leuk op de foto hihi.
  Iets dat ik niet lust is rode kool en verder lust ik best veel..

 6. 28 januari 2017 / 19:14

  Leuke tag! Volgens mij heb ik die zelf ook al eens ingevuld. Van je foto’s krijg ik spontaan in meer zomers weer! Nog even wachten vrees ik…

 7. 29 januari 2017 / 16:10

  Leuke tag en jouw foto’s zien er allemaal zo lekker uit. Begin naar al het lezen wel trek te krijgen hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 67 = 77