Recept | Smoothie #4

smoothie-recept-3

Omdat ik geregeld smoothies maak en drink vind ik het ook leuk om deze met jullie te delen op mijn blog. Ik probeer eigenlijk zelf altijd nieuwe combinaties uit; ik wil altijd nog eens een boek aanschaffen hiervoor, maar ik vind het zelf ook leuk om combinaties te maken en dan te testen. Maar hee, als jij een leuk en vooral goed boek weet met smoothierecepten, je mag me altijd even tippen!

smoothie-recept-banaan-aardbei-druif-sinaasappel

Dit keer hadden we best veel fruit in huis, hier maak ik dan ook zeker gebruik van. Ik doe het liefst dan alles in de blender. Meestal met positief resultaat; ik heb nog nooit echt gehad dat ik een smoothie echt vies vond, dus dat vind ik zeker niet erg.

blender-philips-smoothies

Ingrediënten voor deze smoothie:
– 1 halve pers-sinaasappel
– 1 banaan
– 5 grote aardbeien
– 10 witte druiven
– Citroensap
– 4 ijsblokjes

smoothie-ingredienten-kimmetjekims

Oke, jullie weten vast allemaal hoe je een smoothie maakt, dus ik heb de bovenstaande ingrediënten (zonder de citroen) allemaal in de blender gedaan en ben daarna gaan mixen. Na 45 seconden mixen heb ik er een een paar druppels verse citroensap bij in gedaan en toen was de smoothie helemaal klaar. In een glas en een rietje erbij; drinken maar!

smoothie-drie-kimmetjekims

Ik heb van de week deze combi weer gemaakt alleen we hadden geen witte druiven meer, dus deze heb ik toen weggelaten. Ik moet zeggen dat de smoothie dan misschien nog wel lekkerder is, maar beide is zeker het proberen waard.

smoothie-recept-kimmetjekims

Wat is jullie favoriete smoothie? Welke moet ik echt eens proberen?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

10 Reacties

 1. 24 januari 2016 / 09:39

  Zo lekker! Met fruit bij elkaar kan er ook niet veel misgaan. Als je er groente bij gaat doen wordt het ingewikkeld. Ik hou van mango erin!

 2. 24 januari 2016 / 10:07

  Klinkt super lekker Kim! Mooie foto’s heb je weer gemaakt (: mijn favoriete smoothie is met bleekselderij, peer, komkommer en kiwi <3

 3. 24 januari 2016 / 10:31

  Yummy! Ik hou van smoothies, ik vind veel smoothies lekker maar als er ananas in zit dan is hij voor mij sowieso al geslaagd! <3

 4. 24 januari 2016 / 10:55

  Hi, dit ziet er echt heel lekker uit. In mijn smoothies doe ik altijd banaan. Ik hou van banaan :) en dan maak ik vaak een bananen pannenkoekje erbij en dan is het helemaal compleet.

 5. 24 januari 2016 / 14:27

  Klinkt heerlijk! Zelf probeer ik altijd toch nog wat groente toe te voegen aan mijn smoothie!

 6. 24 januari 2016 / 18:00

  Dit ziet eruit als een lekkere smoothie. Heerlijke fruitstukken heb je gebruikt!

 7. 24 januari 2016 / 18:18

  Ik maak altijd in het weekend smoothies. Echt zo lekker! -x-

 8. 24 januari 2016 / 18:32

  Oeh, ziet er goed uit!
  Binnenkort maar even proberen (;

  Liefs, Marieke

 9. 24 januari 2016 / 18:36

  Klinkt als een heerlijke smootie! Ik drink zelf niet heel vaak smoothies, meestel de makkelijke variant: aardbei-banaan. Ik ga deze zeker eens uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

96 − = 91