Food | Mijn favoriete ontbijtjes en lunches!

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims

Vandaag weer een ander artikel dan een artikel over fashion of beauty. Mijn favoriete ontbijtjes en lunches! Ik vind het heel erg belangrijk om gevarieerd te ontbijten en te lunchen. Het is niet altijd gezond, maar voor mijn gevoel zijn deze ontbijtjes goed voor mij en krijg ik er genoeg energie van om de dag te starten. Daarnaast zijn deze lekkernijen ook prima in te nemen als lunch. Geen idee wat je moet ontbijten of lunchen? Kijk dan ook vooral eventjes mee naar mijn lijstje.

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Beschuit met beleg
Ik vind een beschuit in de ochtend echt heerlijk. Soms beleg ik deze met jam, soms met kaas, maar ik vind denk ik toch wel het allerlekkerst een beschuitje met aardbeien. Daar overheen doe ik dan altijd een beetje stevia suiker, om het nog lekkerder te maken. Beschuit eet ik iets minder snel in de middag, hier heb ik dan eigenlijk te weinig aan.

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Melk met Honeypops
Honeypops zijn echt mijn lievelings om met melk te eten. Ik ben niet zo gek op cornflakes, maar honeypops vind ik echt heerlijk. Deze neem ik dan ook geregeld wel eens als ontbijtje, maar dit is ook heel erg lekker om na het avond eten als toetje te nemen.

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Vers bolletje of broodje met beleg
Dit is iets wat ik niet heel snel eet in de ochtend, dit is meer een lunch. Dan beleg ik het het liefst met verse kipfilet of hagelslag. Een heerlijk ontbijtje dus, maar ik eet dit niet heel vaak. Als lunch zou ik dit sneller meenemen naar mijn werk of eerder kopen als ik ergens ga lunchen met vriendinnen.

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims

Bakje vers fruit of een smoothie
Wanneer ik iets meer tijd heb in de ochtend, vind ik het heerlijk om een bakje vers fruit klaar te maken of om hier een smoothie van te maken. Verse aardbeien, ananas, banaan, kiwi.. Daar word ik wel vrolijk van in de ochtend!

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Suikerbrood
Suikerbrood is echt iets waar ik dol op ben. Dit hebben we natuurlijk niet altijd in huis, dus dit eet ik alleen wanneer we het in huis halen. Suikerbrood is wel echt iets Fries, en ik durf ook niet te zeggen of ze dit in het hele land hebben, maar het is zoo lekker en zo simpel klaar te maken. Een laagje boter erop en smullen maar!

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Tosti, club sandwich
Een tosti of een club sandwich vind ik echt heerlijk als ik ergens ga lunchen. Maar om een eigen tosti met ananas, kaas en ham te maken vind ik ook heerlijk.

favoriete-ontbijt-lunch-kimmetjekims
Drinken
Het liefst drink ik (zoals op de foto’s ook wel te zien is) bij mijn ontbijt of lunch verse sapjes, verse jus, melk of water.

Dit waren mijn favoriete ontbijtjes en lunches. Wat eet jij het liefst?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 30 juni 2016 / 10:07

  Ik wissel zo nu en dan eens af. Ben het snel beu wat ik eet haha. Meestal is mijn ontbijt een boterham met vlees of kaas, muesli met melk of een smoothie met fruit en havermout :)

 2. 30 juni 2016 / 10:25

  Kim hou op! ik heb nu echt zo een honger door jou haha. Heel slecht maar ik ontbijt bijna nooit. ik heb echt nooit honger in de ochtend. Zodra ik weer in Nederland woon ga ik weer lekker van mijn ontbijtje proberen te genieten!

 3. 30 juni 2016 / 12:21

  Die foto’s! Ik krijg echt honger!! Stuk voor stuk lekkere dingen <3

 4. 30 juni 2016 / 13:49

  Beschuitjes met aardbeien zijn enorm lekker. <3

 5. 30 juni 2016 / 14:08

  Heerlijk! Ik ontbijt bijna altijd met sojayoghurt, verse noten, aardbeien en blauwe bessen. Als ik meer tijd heb kook ik havermout in amandelmelk of maak ik bananenpannekoekjes!

 6. 30 juni 2016 / 17:35

  Oeh lala wat een heerlijke dingen komen er voorbij! De club sandwiches gaan er bij mij ook altijd goed in yumm!

 7. 30 juni 2016 / 18:00

  Wat een prachtige foto’s weer! Oh..honeypops haha mijn eerste gedachte was is dat nou mais? XD haha. -x-

 8. 30 juni 2016 / 19:19

  Een broodje ei en fruit gaan er altijd wel in bij mij! En aaah hou op met al die heerlijke foto’s, haha. Ziet er allemaal zo lekker uit!

 9. 30 juni 2016 / 20:31

  Ziet er heerlijk uit kim! fijn ook om af en toe verschillende producten te eten op een dag. Mijn ontbijt is nu vaak een smoothie, maar ook een heerlijk speltbroodje gaat er wel in haha.

 10. 30 juni 2016 / 22:38

  Beschuit met aardbeitjes en suikerbrood, zo lekkerrrrrrr! Dat eet ik ook heel graag haha.

 11. 30 juni 2016 / 22:58

  WIJ VERKOPEN SUIKERBROOD IN ONZE LIDL-VELP! (net als Friese kruidenkoek en Fries roggebrood, gekke Lidl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

87 − = 84