Mijn favoriete bodymists van dit moment

Processed with VSCO with a6 preset

Een bodymist is iets wat ik altijd mee heb in mijn tas. Het is een soort vervanger voor deodorant voor mij, ik vind het zo’n fijn product! Al een hele tijd zijn de bodymists van Victoria’s Secret mijn favoriet, maar sinds het Etos event heb ik er nog een favoriet bijgekregen. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien die jullie ook zeker moeten hebben!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Zelf ben ik gek op bloemige, en zoete geuren. Maar daarnaast vind ik het ook altijd erg belangrijk hoe de vormgeving van een flacon eruit ziet, dit doet echt wat met mij. Wanneer iets er leuk uit ziet, het een leuke kleur heeft trekt het mij veel sneller aan en daardoor zou ik het ook veel sneller kiezen en uiteindelijk kopen.

Processed with VSCO with a6 preset

Etos – Forever Love – € 5,99
De Forever Love kocht ik een tijdje terug in de eau toilette. Toen ik deze in een mist mocht uitkiezen op het xmas event van Etos, was de keuze natuurlijk snel gemaakt. Deze moest het worden.

Processed with VSCO with a6 preset

Victoria’s Secret – Sheer Love – € 9,99
De Sheer Love ken ik eigenlijk al heel lang, deze heb ik dan ook al meerdere keren gekocht bij de Victoria’s Secret. De bodymist heeft nu een volledig nieuwe fles en vormgeving, die ik echt heel erg strak vind. De vorige van Victoria’s Secret vond ik ook altijd heel erg mooi, maar deze is net nog iets strakker. De geur is hetzelfde gebleven, dus ik vind het helemaal goed. Deze Victoria’s Secret bodymist kreeg ik voor kerst en is verkrijgbaar bij verschillende Etos filialen.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Welke bodymist is jouw favoriet?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 17 januari 2017 / 07:56

  Ik wil van allebei de merken ze eens een keer proberen! Ze lijken mij heerlijk.
  Ik koop altijd graag mijn bodymists bij the body shop. <3
  Prachtige foto's meis!

  Liefs,
  Evelien

 2. 17 januari 2017 / 08:19

  Lijken me allebei heel erg lekker! Ik vind de nieuwe vormgeving van Victoria’s Secret echt een verbetering!

 3. 17 januari 2017 / 08:38

  De body mists van Victoria Secret zijn bij mijn grote favoriet <3 Maar die van de Etos ken ik nog niet. Je hebt mij wel onwijs nieuwsgierig gemaakt dus ik ga snel eens ruiken in de winkel!

 4. 17 januari 2017 / 09:27

  Liefde voor Body Mists! Ik heb er drie van Victorias Secret en die gebruik ik nog regelmatig :) Deze twee lijken me ook heerlijk trouwens!

 5. 17 januari 2017 / 10:08

  Ik hou van de Victorias Secret body mists!

 6. 17 januari 2017 / 11:15

  De body mist van Therme vind ik heeeel lekker! Had ik nooit gedacht, maar oooh ze zijn echt mijn favoriet geworden. Zelfs mijn twee van Victoria Secret zijn verslagen nu, haha.

 7. 17 januari 2017 / 12:02

  Die van Victoria’s Secret zijn zo mooi, en ook nog eens heel fijn!

 8. 21 januari 2017 / 23:42

  Wat een lekkere body mists. Ze lijken me erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 33 = 37