Fashion | Zomerse zwart-wit outfit

juli-outfit-kimmetjekims

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfitpost heb geplaatst. Super jammer, want dat is eigenlijk één van de leukste posts, vind ik. Maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Het was gister best wel mooi weer en daarom besloot ik outfitfoto’s te gaan maken.

juli-outfit-kimmetjekims

Ik kan altijd niet wachten tot het weer zomer is, zodat ik weer heel veel jurkjes en leuke shorts met leuke hemdjes kan dragen. Wanneer de zon dan schijnt pak ik dat als eerst uit mijn kast. Gister droeg ik een drop top van Bershka, deze heeft een ribstofje.  Daaronder draag ik een broekrok van Tally Weijl met een witte print. Mijn sneakers draag ik altijd erg graag, ik vind het ook leuk om deze onder een jurkje of een rokje te dragen. Daarbij heb ik mijn Michael Kors horloge om en draag ik daarbij ook een Michael Kors tasje om de outfit helemaal af te maken. Als de zon schijnt mag een zonnebril ook niet ontbreken natuurlijk, deze is van Mango.

juli-outfit-kimmetjekims  juli-outfit-kimmetjekims

Broekrok Tally Weijl ● Schoenen Adidas Originals ● Shirt Bershka ● Zonnebril Mango ● Horloge Michael Kors ● Tas Michael Kors

IMG_4893
juli-outfit-kimmetjekims

Sinds kort heb ik ook mijn persoonlijke Instagram openbaar staan. Lijkt het je leuk om die te volgen? Dat kan via @kimberley.delang. Yay of Nay voor meer outfitposts?

Liefs Kimberley

22 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 09:54

  Volgens mij wordt het weer deze week mooier! Je ziet er weer super goed uit <3

 2. 5 juli 2016 / 10:00

  Een leuke zomerse outfit kim! Z’n broek rok heeft wel wat :) Zeker vaak z’n post plaatsen op je blog, altijd leuk om te zien vind ik.

 3. 5 juli 2016 / 10:23

  Wat een leuke outfit! Ik vind zulke artikelen echt leuk om te lezen op je blog.

 4. 5 juli 2016 / 12:33

  Ja! Ik wil ook zo’n broekrok, dan kan ik tenminste normaal gaan zitten zonder dat iedereen vanalles kan zien. Leuk gecombineerd met de schoenen ook! x

 5. 5 juli 2016 / 12:35

  Leuk dat broekrokje :) Een keer wat anders dan anders. Bij Tally Weijl kun je soms zo goed shoppen (als je goed zoekt hihi).

 6. 5 juli 2016 / 13:23

  Super pretty! Ik ben echt dol op die broekrok Kim! Staat je echt fantastisch ook!

 7. 5 juli 2016 / 16:44

  Wat een leuke outfit! Yay voor meer van dit soort posts! :)

 8. 5 juli 2016 / 20:11

  Wat een prachtige outfit. Ik vind je rokje zo leuk!

 9. 5 juli 2016 / 20:54

  Echt een hele leuke outfit! Staat je ook super goed allemaal!

 10. 6 juli 2016 / 07:37

  Hele leuke outfit meid! Staat je super leuk. Ik ben verliefd geworden op je tas <3

 11. 6 juli 2016 / 08:22

  Ahhh, dat broekrokje is zo mooi, staat je echt leuk <3

 12. 6 juli 2016 / 10:34

  Super mooie outfit Kimberley! Love it! Zeker vaker doen <3

 13. 7 juli 2016 / 07:48

  Je tas is zo mooi! Wat een leuke outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

60 − = 52