Fashion / New in | Mango Hoornachtige zonnebril

mango-zonnebril-kimmetjekims

Al een tijdje wilde ik een nieuwe zonnebril, de zon schijnt weer en je wilt wat nieuws! Ik had al een tijdje in gedachte dat ik een ronde zonnebril wilde, ik was het wel een beetje beu om elke keer mijn pilotenbril te dragen (oke, die is ook leuk, maar afwisseling is nog leuker, toch?!). Kijk je mee naar mijn nieuwe sunnies?

mango-zonnebril-kimmetjekims

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik dol op accessoires met een goudkleurig laagje. Deze zonnebril heeft hoornachtig montuur met een leuke tijger/panterprint, goudkleurige metalen brug, acetaat pootjes waar dezelfde print weer terug komt als op het montuur. Deze zonnebril heeft een wat dikker montuur. De meeste ronde zonnebrillen die je tegenwoordig ziet hebben een smal montuur, en dat kan ik totaal niet hebben. Mijn hoofd is helaas niet geschikt voor elke bril, en al helemaal niet voor dit soort ronde zonnebrillen. Maar deze kon er zeker mee door en ik ben compleet verliefd op de uitstraling van deze nieuwe sunnies. Hij klopt gewoon!

mango-zonnebril-kimmetjekims

De materialen waarvan deze zonnebril is gemaakt: montuur: 85% polycarbonaat,15% messing, glas: 100% polycarbonaat. Helaas was mijn zonnebril snel kapot gegaan toen ik hem aanschafte, geen idee hoe; maar hij was super snel kapot. Iets waar ik zo van baalde, ik was net zo blij met mijn nieuwe zonnebril. Waarschijnlijk was het een productiefout. Toen ben ik terug gegaan naar de Mango en ik kreeg zo een nieuwe. Super service dus!

mango-zonnebril-kimmetjekims

Naast dat hij er gewoon prachtig uit ziet ben ik ook erg enthousiast over de kwaliteit van de glazen. Ik heb hem vorige week met de felle zon gedragen en ik kon hem goed verdragen. Wat ik ook een pluspunt vind van deze zonnebril, ik kreeg bij aankoop er ook nog een speciale zonnebril hoesje bij met daarbij een brillendoekje om de bril schoon te houden.

mango-zonnebril-kimmetjekims

De zonnebril heeft het volgende nummer; REF. 63090157 – KIERA6 C en is verkrijgbaar op de webshop van Mango en in verschillende Mango winkels voor € 25,99.

Welke zonnebril-model is jouw favoriet?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 16 mei 2016 / 06:02

  Hij is echt zó leuk! Laatst zag ik ook zo’m zonnebril met ronde glazen, helaas: mijn hoofd was nog te klein. Hij staat je wel super mooi Kimberley!<3
  Liefs,
  Elles

 2. 16 mei 2016 / 06:33

  Dit is echt een leukerd. Je kan het model goed hebben. Weet niet of zoiets mij wel staat. Vind ronde glazen ook wel wat hebben namelijk :)

 3. 16 mei 2016 / 06:53

  Wat een mooie bril. staat je ook erg goed :-)!

 4. 16 mei 2016 / 07:02

  Wat zie je er weer fabulous uit! Staat je goed Kim 😀

 5. 16 mei 2016 / 08:08

  Oh wat een beauty!! Hij staat je ook echt goed 😉

 6. 16 mei 2016 / 09:37

  Hij staat je echt heel tof! Ik twijfel altijd heel erg of dit soort modellen mij staan. Ik vind namelijk dat ik geen zonnebril gezicht hebt. Maar ik wil het wel een keertje proberen, want ik vind deze die jij hebt heel mooi!

 7. 16 mei 2016 / 09:40

  Ik vind het model heel mooi, alleen staat het niet op mijn hoofd haha..

 8. 16 mei 2016 / 12:42

  Hij is gaaaaf zeg! En wat maak je toch altijd pretty foto’s he <3

 9. 16 mei 2016 / 13:41

  Ik ben dol op zonnebrillen! Echt een prachtig exemplaar heb je uitgezocht!!

 10. 16 mei 2016 / 16:48

  Hele leuke bril en zo te zien staat hij je erg goed. Wel jammer dat je geen foto hebt van jou waarbij we je gezicht van de voorkant zien met de bril op.

 11. 16 mei 2016 / 18:46

  Wat een toffe zonnebril! Ik wil ook nog heel graag zo’n soort zonnebril hebben. Hij staat je goed Kim, alsof hij voor je is gemaakt hihi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 88