Fashion | Mijn favoriete sieraden

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

Sieraden, iets wat ik écht dagelijks draag. Zonder sieraden voel ik mij leeg en het is dan net of mijn outfit iets mist. Aangezien ik bij een juwelier werk heb ik ongelofelijk veel sieraden, ik vind het ook altijd lastig om sieraden weg te gooien; maar ik heb zeker mijn favorieten en deze deel ik vandaag met jullie. Welke sieraden draag ik het liefst? Kijk je mee?

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

Het lijkt me leuk om jullie te inspireren en te laten zien wat ik het liefst draag. Wie weet vinden jullie dit ook wel eens leuk om te zien en doen jullie er ideeën uit op. Mijn favo kleur sieraden is toch echt wel (rosé) goud, dit vind ik ook het best bij mij passen. Jullie zullen dan ook heel veel rosé gouden sieraden aantreffen in dit lijstje.

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

♡ Mijn horloges
Mijn horloge van Michael Kors is een horloge die ik echt het liefst draag. Gewoon omdat ik hem zo mooi vind, hij past perfect bij mijn stijl en bij mijn kleding. Deze heb ik ooit eens gekregen van mijn ouders en zij hebben hem gekocht bij de juwelier in het dorp. Voor mijn werk draag ik veel mijn Fossil horloge, dat komt omdat ze op mijn werk dit merk verkopen en ik deze hier mag dragen. Ik vind hem zo mooi omdat het een fijn horloge is, niet teveel toevoegingen heeft en overal bij gedragen kan worden. Hij is nog veel leuker als ik er een leuk bijpassend armbandje bij draag. Mijn horloge van My Jewellery heb ik nog niet zo lang. Dit is echt mijn lieveling voor de dagen dat het mooier weer is; rosé en roze.. Helemaal mij!

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

♡ Mijn kettingen
Ik ben eigenlijk niet zo’n grote fan van kettingen, ik moet er altijd weer aan wennen als ik eentje om heb. Daarom heb ik ook vaak een lange ketting om, zodat ik hem zo weer af kan doen. Ik koop vaak losse bedeltjes die ik aan mijn ketting kan hangen bij de juwelier, zodat ik niet telkens van ketting hoef te veranderen en ik er ook niet zoveel hoef aan te schaffen. Ik heb nu allerlei verschillende bedeltjes die ik er aan kan hangen die dan weer perfect kunnen matchen bij de kleuren van mijn kleding.

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

♡ Mijn armbanden
Armbandjes, ik vond het lastig om uit te kiezen welke nou echt mijn favorieten zijn. Hier heb ik namelijk zo zo zo ontzettend veel van. Als het maar steentjes heeft en als het rosé goud is, dan ben ik helemaal happy. Wat dat betreft ben ik soms net een ekster, ik vlieg altijd gelijk op alles af wat glimt en glittert.

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

♡ Mijn ringen
Sinds kort ben ik eigenlijk fan van ringen. Ik droeg ze nooit, maar sinds ik bij de juwelier aan het werk ben heb ik er steeds meer. Zo zien jullie bij mijn ringen eigenlijk ook wel weer mijn stijltje terug. Rose, roze en heel veel glitters. In ringen uitkiezen ben ik eigenlijk heel kieskeurig. Ze moeten mooi zijn, maar ook gelijk goed zitten, ze moeten namelijk goed staan bij mijn vingers, anders vind ik het helemaal niks. Deze zijn echt mijn favoriet, deze draag ik graag en zou ik ook nog heel lang blijven dragen.

mijn-favoriete-sieraden-kimmetjekims

Nieuwsgierig geworden waar ik sommige sieraden vandaan heb? Vraag het me! Ik heb natuurlijk het meeste al verteld, maar nog niet alles. Deze vragen mogen altijd in de comments! Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie stijltje is qua sieraden, draag je liever goud, zilver of gewoon helemaal geen sieraden?

Liefs Kimberley

25 Reacties

 1. 15 april 2016 / 06:43

  Ik draag eigenlijk niet zoveel sieraden, maar ik wil al ontzettend lang een goede horloge. En als ik eens sieraden draag, dan zijn het zilveren sieraden. Heel leuk artikel, dit!

 2. 15 april 2016 / 07:17

  Wat een mooie sieraden! Je hebt denk ik wel een beetje de zelfde smaak als ik haha!

 3. 15 april 2016 / 07:32

  Wauw mooie siraden collectie heb je! Ik draag zelf elke dag siraden en heb bij elke outfit ook speciale siraden die ik daar bij vind passen!

 4. 15 april 2016 / 08:09

  Ik draag echt bijna nooit sieraden, geen idee waarom! Als ik wel sieraden draag is het altijd zilver, goud ben ik zelf niet zo’n fan van haha!

 5. 15 april 2016 / 11:33

  Wat een mooie sieraden! Ik dacht heel toevallig vanmorgen nog; misschien is het leuk als ik een artikel schrijf over mijn favoriete sieraden en nu zet jij dit artikel online haha! Echt een heel leuk artikel.

 6. 15 april 2016 / 11:47

  Wow echt enorm mooie horloges! En die armbandjes passen er zo mooi bij! Goed bezig Kim 😀

 7. 15 april 2016 / 14:42

  Heel mooi, dit is wel wat ik ook mooi vind. Rosé goud vind ik sowieso wel heel mooi. Toch draag ik niet zoveel sieraden. Op mijn werk (horeaca) mag het niet, dus ‘s avonds doe ik meestal niks meer om. Alleen als ik uitga bijvoorbeeld en/of de weekenden.

 8. 15 april 2016 / 15:18

  Wat een leuke sieraden zég. Ik vind roze met goud zelf ook erg mooi in een sieraad.

 9. 15 april 2016 / 15:20

  Mooi sieraden, vooral je ringen vind ik heel mooi! Waar zijn beide ringen met roze steentjes van/

 10. 15 april 2016 / 16:51

  Wat een prachtige sieraden! Vooral je horloges spreken me erg aan, maar ik ben dan ook we een echte horloge addict hihi

 11. 15 april 2016 / 18:47

  Ik vind het altijd heel leuk om te zien wat de favoriete sieraden van iemand zijn. Zelf houd ik juist helemaal niet van goud of goudkleurige sieraden. Ik draag het liefst zilver of zilverkleur en vind leren armbanden ook erg tof.

 12. 15 april 2016 / 19:19

  Wat een prachtige sieraden heb je Kim! Als ik bij een juwelier zou werken zou mijn verdiende salaris meteen weer bij de juwelier liggen, haha!

 13. 15 april 2016 / 19:43

  Wauwie prachtige sieraden, zo leuk voor te zien :)
  X

 14. 16 april 2016 / 07:51

  Wat een mooie sieraden! Zelf draag ik beide, zowel goud als zilver. Ik heb niet echt een favoriet qua kleur maar, rose gouden sieraden vind ik ook prachtig!
  Liefs,
  Yara

 15. 16 april 2016 / 10:21

  Wauw prachtige sieraden! Snap dat het favorieten zijn!

 16. 16 april 2016 / 18:16

  Wat een prachtige items heb je in je bezit! Zowel de horloges als de armbandjes als de ringen, allemaal zó mooi!

 17. 17 april 2016 / 11:39

  Ik ben zelf niet meer zo van goud, maar ik vind je sieraden heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

33 − 29 =