Fashion | Limited edition horloge My Jewellery

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Jullie zagen als het goed is dit horloge al voorbij komen in mijn wishlist. Ik kon hem eerlijk gezegd niet weerstaan, ik vind hem zo prachtig! Ik ben dol op roze, en (rosé) goud, dus deze moest ik eigenlijk wel hebben. Lees je verder mee over dit horloge?

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Een aantal dagen terug kwam dit horloge binnen en ik was gelijk verliefd. De kleur is echt de perfecte kleur roze die ik het allermooist vind en dat rosé goude erbij is echt een super goede match. Ik werk bij een juwelier waar ik merken draag die zij daar verkopen, dus normaal gesproken koop ik eigenlijk nooit horloges bij bijouterieën, maar deze kon ik dus echt niet laten liggen.

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Het bandje is gemaakt van leer en de kast van het horloge is van staal. Het rosé goud op de kast van het horloge is dan ook een laagje, en ik hoop stiekem dat deze natuurlijk super lang blijft zitten en dat het mooi blijft.

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Dit zegt My Jewellery over dit horloge en hier sluit ik mij helemaal bij aan.
Zoals je misschien al hebt gezien, hebben we ook een eigen My Jewellery horloge collectie. Bij deze collectie hoort natuurlijk ook de trend van dit moment: minimalistisch! Bij de sieraden zie je het al meerdere malen terug komen en nu dus ook bij onze horloges! Wij zijn er helemaal weg van! Met dit horloge met roze leren bandje zit je helemaal goed! Het horloge heeft een mooi subtiel klokje en de band is gemaakt van leer. Combineer bij dit roze horloge van My Jewellery onze quote bangles in de kleur goud, zilver of rose om je outfit helemaal af te maken.

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Deze limited edition kent verschillende kleuren horlogekasten; rosé goud, goud en zilver. Maar ook is dit horloge in verschillende kleuren banden te krijgen; lichtblauw, wit, roze en grijs. Dit horloge is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor € 39,95 bij My Jewellery.

horloge-my-jewellery-limited-edition-roze

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Of zou je liever voor een andere gaan?

Liefs Kimberley

25 Reacties

 1. 8 maart 2016 / 06:08

  Ik vind hem prachtig en zou deze ook wel willen hebben :-).

 2. 8 maart 2016 / 07:00

  Hij is moooi! Toen je hem stuurde in de app ben ik ook meteen gaan kijken, en ik had zeker ook deze gekozen: lichtroze met rosé goud is echt perfect!

 3. 8 maart 2016 / 07:16

  Hij is echt heel mooi Kim, wat leuk dat je hem toch gewoon gekocht hebt! Soms moet je gewoon even uit de save zone haha. Dit horloge past perfect bij jou. <3

 4. 8 maart 2016 / 07:22

  Past weer echt perfect bij je, en hij is ook echt heel mooi! Met dat bandje, zo leuk 😀

 5. 8 maart 2016 / 07:48

  Wat een mooie! Ik heb een horloge nodig als ik ga werken en deze zijn geen eens zo gek duur. Erg leuk!

 6. 8 maart 2016 / 08:46

  Wat een prachtig horloge Kim! Persoonlijk zou ik voor een ander kleurtje zijn gegaan, maar deze past erg goed bij jou! 😉

 7. 8 maart 2016 / 09:20

  Prachtige horloge, zelf heb ik ook echt een zwak voor rose! Love it :)

 8. 8 maart 2016 / 11:01

  Ik vind hem heel erg mooi! En ook het kleurtje is perfect! Deze zou ik ook hebben gekozen!

 9. 8 maart 2016 / 12:12

  Ik vind het een prachtige horloge, staat je goed!

 10. 8 maart 2016 / 12:42

  Wat een mooi horloge en een leuk kleurtje, ik snap dat je deze niet kon laten liggen 😀 X

 11. 8 maart 2016 / 13:36

  Zo’n geweldig zoet kleurtje! Ik hou ervan! Toch ga ik zelf altijd voor ‘saaie’ kleurtjes. Ik speel altijd op safe, maar ik zou vaker voor dit soort kleurtjes moeten gaan!

 12. 8 maart 2016 / 17:28

  Mooie kleurencombinatie! Ik vind hem ook echt helemaal bij jou passen :)

 13. 8 maart 2016 / 19:19

  Ah ik twijfel echt al eventjes over dit horloge. Ik vind m ook prachtig in het blauw en wit..
  Je maakt het me nu wel heel moeilijk hoor!

 14. 8 maart 2016 / 19:30

  Ik zou zelf niet perse een roze horloge kopen maar bij jouw staat hij echt geweldig! -x-

 15. 17 maart 2016 / 11:10

  Oh wat een mooie modelletje! Ik ben zelf ook gek op rosegold accessoires en zeker in combinatie met zo’n roze bandje is hij helemaal zomerproof :). Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

76 + = 86