Fashion | H A P P Y S H O O T

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen dinsdag was ik met één van mijn beste vriendinnen een dagje weg. Even lekker ergens gegeten, even wat winkels gekeken, je kent het wel. Ik had mijn camera mee genomen, maar ik heb die dag eigenlijk niet eens gefilmd. Maar toch kwamen we op een erg leuke locatie en moesten er natuurlijk even outfit foto’s geschoten worden. Wat ik hier dan altijd zo leuk aan vind is dat als ik met een vriendin ben, we continu aan het lachen zijn. Er zijn dan ook niet veel ‘serieuze’ foto’s uit gekomen en ik sta continu met een big smile op de foto. Maar dat is eigenlijk alleen maar leuk aan zo’n dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We kwamen bij een gekleurde muur en die vind ik natuurlijk altijd super leuk. Dus let’s go, foto’s maken! Mijn outfit vond ik ook wel leuk staan bij de gekleurde steentjes. Zelfs wanneer het herfst of winter is vind ik het moeilijk om donkere kleuren te dragen. Ik heb wel heel veel donkere kleding, maar ik ben gewoon zo’n fan van witte kleuren en lichte tinten. Dus daarom koos ik nog even voor deze outfit, al moet ik toegeven; het was best wel koud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn sneakers die ik aan heb zijn van Michael Kors. Deze sneakers heb ik net nieuw en zijn dan ook van de nieuwste collectie. Ze zijn van lakleer en hebben een sluiting van klittenband, echt heel erg leuk. Daarnaast heb ik een broek aan van de Vila, deze heb ik eigenlijk al heel erg lang. Ik zou ook niet weten of deze nog ergens te koop is. Mijn shirtje die ik daar boven op draag heb ik ook nog niet lang. De body zelf is gemaakt van stof en de mouwen zijn van blouse stof wat dus zorgt voor een leuk effect. Om mijn outfit helemaal af te maken draag ik mijn horloge van Michael Kors en mijn goudkleurige tas is ook van Michael Kors.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Broek – Vila | Shirt – Vila | Schoenen – Michael Kors | Tas – Michael Kors | Horloge – Michael Kors

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs Kimberley

18 Reacties

 1. 13 oktober 2016 / 07:07

  Leuke outfit en een mooie vrolijke locatie!

 2. 13 oktober 2016 / 08:31

  Wat een leuke, kleurrijke fotoshoot! En ik ben echt verliefd op je sneakers van Michael Kors, liefde voor dat klitteband! Ik vind dat er zo leuk uitzien <3

 3. 13 oktober 2016 / 09:37

  Leuke outfit en leuke foto’s zo met die gekleurde achtergrond, staat heel fris en vrolijk :)

 4. 13 oktober 2016 / 13:09

  Leuke foto’s en mooie outfit heb je aan

 5. 13 oktober 2016 / 13:42

  Liefde voor die broek,. wat een mega leuke outfit!

 6. 13 oktober 2016 / 17:45

  Wat een leuke outfit meis! En hele spontane foto’s <3
  Liefs,
  Evelien

 7. 14 oktober 2016 / 06:56

  Ah dit vind ik echt foto’s die jou perfect omschrijven.
  Lekker kleurrijk en vrolijk!
  Love the outfit <3

 8. 14 oktober 2016 / 15:04

  Wat vrolijk deze foto’s! Echt heel leuk z’n shoot! de locatie vind ik ook super gekozen Kimberley!

 9. 14 oktober 2016 / 15:17

  Aawh, wat een leuke foto’s Kim! Ik word er helemaal vrolijk van! Super leuke outfit!

 10. 15 oktober 2016 / 21:16

  Wauw je MK tas is zo’n beauty! Sowieso je hele outfit, ik houd ervan! En zo’n mooi figuurtje ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

85 − 77 =