Fashion | Armbanden van Dijk Geluk

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

Weer iets leuks wat ik ontdekte op de Beautygloss party; de sieraden van Dijk Geluk. We deden hier een workshop en je maakte hier ook nog eens kans op het winnen van een leuke set armbanden. Hiervoor moest je de Facebookpagina en Instagrampagina liken, iets wat ik al snel doe; want iets wat ik leuk vind, wil ik natuurlijk volgen! En hoe leuk?! Ik won ook nog! Vandaag laat ik graag mijn armbanden zien die ik heb gekregen. Kijk je mee?

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

Dijk Geluk is een bedrijf gevestigd in Zeewolde. Ze bieden mooie, hippe sieraden van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze verkopen niet alleen armbanden, maar ook nog andere accessoires. Naast de armbanden verkopen ze ook oorbellen, ringen, kettingen en andere stijlvolle accessoires. Alle sieraden zijn gemaakt van écht leer of stainless steel.

Dijk Geluk is te vinden op verschillende grotere evenementen. Zo waren zij ook te vinden bij de Beautygloss Party in Amsterdam, maar zij zijn ook te vinden op andere beurzen en fairs als de Margriet Winterfair en de Libelle Zomerweek.

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

♡ Stalen slavenarmband met tekst ‘Be happy each day is a gift’
Ik ben gek op slavenarmbanden en ook nog eens op sieraden die (rosé)goudkleurig zijn; hier ben ik dus erg blij mee. Toen ik het pakketje opende zag ik ook nog eens dat er een super leuke tekst op stond. Deze slavenarmbanden zijn verkrijgbaar bij Dijk Geluk in verschillende kleuren en maten met verschillende teksten; voor iedereen is er wel wat leuks.

♡ Leren wikkelarmband met sluiting
Dit is een wikkelarmband die in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar is bij Dijk Geluk. Het is een armband van leer die je meerdere keren om je arm draait voor een mooi effect. Er zit een goudkleurige sluiting aan, twee parels en één goudkleurig bedel met steentjes erin. De leren band die ik heb is wit met bruin. Zoals ik al aangaf, zijn de banden in verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar dat niet alleen; bij Dijk Geluk kun je ook talloos combineren met leuke bedeltjes aan deze leren armbanden.

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

De armbanden zijn maar liefst samen € 49,95 waard. Dijk Geluk doet bij verschillende evenementen maar ook op afspraak workshops. Ze geven workshops in het maken van een leren armband. Zeker een aanrader; ik heb dit zelf ook op de Beautygloss party gedaan en ik ben erg blij met mijn armband. Deze armband kan ik ook dragen als ketting; win-win dus! Deze is te zien en te bewonderen in artikel over de Beautygloss party; artikel Beautygloss party.

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

Vind je het leuke sieraden? Dan is het ook mogelijk om Dijk Geluk te volgen via Facebook of Instagram. Lijkt het je leuk om een workshop te volgen of wil je meer weten over deze leuke sieraden? Dan kun je altijd contact opnemen via Facebook of Instagram of je kunt een mailtje sturen naar: anjawestdijk@hotmail.com.

dijk-geluk-zeewolde-sieraden-kimmetjekims

Dragen jullie liever een leren armband of een stalen/gouden/zilveren armband?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

21 Reacties

 1. 13 mei 2016 / 05:48

  Wat mooi zijn deze armbanden, iets wat ikzelf ook zou dragen.

 2. 13 mei 2016 / 06:19

  zelf draag ik niet vaak armbanden maar deze zijn wel heel leuk.

 3. 13 mei 2016 / 06:51

  Wat leuk dat je gewonnen hebt, geluksvogel! Het zijn echt hele mooie sieraden!
  Liefs,
  Elles

 4. 13 mei 2016 / 07:28

  Vind slavenarmbanden zo’n mooi model! Ze zijn echt gaaf Kim 😀

 5. 13 mei 2016 / 07:36

  Prachtige sieraden! Ik ben ook gek op rosé gouden sieraden!

 6. 13 mei 2016 / 09:51

  Wat een mooie armbanden! Dit zou ik zelf ook wel dragen.

 7. 13 mei 2016 / 17:38

  Wat tof dat je hebt gewonnen! Het zijn hele mooie armbanden :)

 8. 13 mei 2016 / 18:13

  Wat een prachtige armbanden zeg! Je hebt echt geluk dat je die hebt gewonnen :)

 9. 13 mei 2016 / 18:18

  Oehh…prachtige armbanden, leuk dat je gewonnen hebt :)
  X

 10. 14 mei 2016 / 15:26

  Wat een mooie sieraden! Staan ook heel mooi bij wat je aanhebt! :)

 11. 19 mei 2016 / 04:54

  Wat is die slavenarmband mooi! Ik kende Dijk Geluk nog helemaal niet, wat leuk. Ga ik gauw eens een kijkje nemen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

91 − = 81