Etos Matte Lipstick Transformer

Processed with VSCO with a6 preset

Lipsticks mogen van mij altijd wel mat zijn, ik ben namelijk dol op matte lipsticks. Al eerder testte ik een matte lipstick transformer van W7. Hier was ik toen wel tevreden over, al moet ik zeggen dat ik hem tot nu toe nog niet heel vaak heb gebruikt. Tegenwoordig koop ik vaak gelijk al matte lipsticks. Maar de laatste tijd mocht ik ook vaak niet-matte lipsticks ontvangen en daarom lijkt het mij prettig om hier de Etos matte lipstick transformer op te testen.

Processed with VSCO with a6 preset

Deze lipstick transformer is dan ook echt bedoeld voor alleen lipstick. Het is niet de bedoeling dat je deze gebruikt over een lipgloss of een liplacquer. Het lijkt mij zelf ook niet zo prettig om het daar over heen te gebruiken.

Processed with VSCO with a6 preset

Zoals bij de vorige matte lipstick transformer heb ik het gewoon direct over mijn lipstick heen gesmeerd. De tube heeft een schuine applicator waardoor deze soort van ‘gel’ makkelijk over de lipstick aan te brengen is.

Processed with VSCO with a6 preset

Eerst voelt het best raar aan je lippen. Totaal niet droog vind ik, want ik smeer er express iets meer op om dat droge gevoel op de lippen te voorkomen. Wanneer ik het een tijdje op heb voelt het toch wel een beetje apart. Iets minder prettig dan een gewone matte lipstick, maar het stoort mij eigenlijk niet. De werking vind ik wel heel erg duidelijk. Ik vond het bij de ene lipstick wel iets duidelijker opvallen dan bij de andere, daarom heb ik er ook meerdere getest om deze transformer goed te kunnen reviewen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij de rode lipstick zie ik vrijwel geen verschil. Met deze kleur doet de transformer niet zoveel. Hij blijft eigenlijk best wel glimmend, en wordt niet helemaal mat zoals ik hem zou willen hebben wanneer ik een matte lipstick op doe. Toch vind ik het belangrijk om toch nog even een andere te testen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierna testte ik de peach kleurige lipstick. Ik zag gelijk al verschil, en deze voelde op een of andere manier ook beter zitten. Bij deze kleur zie je dus écht wel verschil en ik vind het resultaat bij deze kleur lipstick ook erg mooi. Het is wel een combinatie die bij mij past!

Processed with VSCO with a6 preset

Ben ik tevreden? De werking van deze lipstick transformer werkt voor mij precies hetzelfde als die van W7 die ik al had. Ik gebruikte het product al niet zoveel, maar aangezien ik dus steeds meer lipsticks krijg die niet mat zijn, kan ik deze er natuurlijk altijd even bij pakken. Ik vind het een handig product die je er zo af en toe even bij kunt pakken.

De Etos matte lipstick transformer is voor € 3,99 verkrijgbaar bij Etos.

Lijkt jullie dit een fijn product?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

10 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 06:55

  Die peach lipkleur staat je echt heel erg mooi zeg! Ik denk dat ik de matte lipstick transformer niet echt zou gebruiken, want ik vind het veel te leuk om te wisselen. 😉

 2. 17 maart 2017 / 07:25

  Hmm ik lees inderdaad heel veel verschillende meningen over dit product.

 3. 17 maart 2017 / 07:31

  Interessant product zeg haha. Ik denk niet dat ik hem echt vaak zou gebruiken maar het idee is wel leuk!

 4. 17 maart 2017 / 08:32

  Lijkt me een handig product, zo kun je toch weer wat geld besparen op lipsticks!

 5. 17 maart 2017 / 13:33

  Wat fijn dat hij je wel bevalt! Ik heb veel gemengde reviews gelezen over dit product, dus ik twijfel!

 6. 17 maart 2017 / 13:36

  Het lijkt me een handig product, maar ik denk niet dat ik het er vaak bij zou pakken

 7. 17 maart 2017 / 17:32

  Het ziet er heel goed uit vind ik. Zelf ben ik niet zo van de matte lipsticks, maar wel mooi dat zn product is ontwikkeld.

 8. 19 maart 2017 / 06:45

  Toevallig gister mee in mijn handen gestaan bij de Etos. Toch maar eens proberen, geeft toch wel een mooi effect

 9. 20 maart 2017 / 12:16

  Ideaal product! Ik hou van matte lippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

46 + = 49