Etos maskers testen

kimmetjekims

Een goede verzorging voor je huid is iets wat ik belangrijk vind. Soms wil ik nog wel eens een maskertje overslaan, maar toen ik deze nieuwe Etos maskers binnen kreeg moest ik ze natuurlijk direct even uittesten. Ik kreeg maar liefst 5 varianten binnen, maar ik weet dat er nog veel meer nieuwe Etos maskers zijn.

kimmetjekims

 

Ik koos ervoor om de lichtblauwe ‘mud mask‘ met dead sea minerals, seaweed & lavender de testen. De kleur van het masker zelf past precies bij de uitstraling van de verpakking. De geur vind ik eigenlijk ook wel een beetje bij de mud mask passen, het ruikt niet echt naar een standaard masker namelijk.

kimmetjekims

kimmetjekims

Wat vind ik van het masker? Het masker voelt wanneer je hem op hebt net zo als andere andere maskers. Je moet deze ook 10 tot 15 minuten laten zitten en daarna kun je deze verwijderen met een klein beetje lauw/warm water. Na het afhalen van dit masker is mijn huid een beetje rood, maar dit heb ik met alle maskers. Wanneer het weer helemaal rustig is doe ik er een beetje dagcreme op en daarna voelt het helemaal weer zacht aan. Ik ben erg tevreden over het resultaat van deze maskers.

kimmetjekims

kimmetjekims kimmetjekims

De maskertjes zijn voor € 0,99 per stuk verkrijgbaar bij Etos.

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

7 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 05:17

  Ben heel benieuwd naar de geuren en vind het een fijne prijs voor een masker!

  Liefs, Nathalie

 2. 24 mei 2017 / 06:12

  Prachtige foto’s weer kim! Het lijken mij fijne maskers, eens proberen ^^

 3. 24 mei 2017 / 08:12

  Klinkt goed! Ik ben erg benieuwd :) Liefs, Sija

 4. 24 mei 2017 / 11:59

  Wat een goede budget tip! Ik vind maskers altijd zulke leuke cadeautjes.

 5. 24 mei 2017 / 15:35

  Prima prijsje voor zo’n masker. Ben nu wel benieuwd geworden, het ziet er zo leuk uit!
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

87 + = 88