Etos Kerst Collectie Limited Edition

etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Yes, de Etos Limited Edition kerst collectie is uit. Elk jaar weer een feestje; een collectie vol met items die iedere vrouw verrast. Deze collectie bestaat maar liefst uit elf verschillende beautyproducten en heeft daarnaast ook nog eens vier verschillende geurkaarsen. Je kunt met deze collectie alles ‘kleuren’! In mijn pakket zaten verschillende producten die ik hieronder laat zien.

Kleur je ogen
Je ogen stralen natuurlijk al van zichzelf, maar je kunt ze met de nieuwe producten van Etos nog meer laten stralen. In deze collectie zitten twee eyeliners en een mascara. Ik kreeg de twee eyeliners opgestuurd, de ‘goud’ en de ‘gun mental’.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims
Etos Limited Edition December ‘Eyeliner Goud’ & ‘Eyeliner Gun Mental’
Hoe leuk is het om je eyeliner eens anders te doen dan normaal? Ik ben iemand die eigenlijk altijd eyeliner gebruikt, dus een glittertje kan het wel gebruiken tijdens de feestmaand. Momenteel ben ik zelf dol op de rosé en de goude kleuren, omdat het net wat warmer uit komt bij mijn huid tijdens de winterdagen. Shhhiiineee!

Kleur je gezicht
Om je gezicht een mooi kleurtje te geven heeft Etos vier producten uitgebracht in deze lijn. Namelijk een bronzing palette, een face palette, een glitter body puff en shimmering drops. In mijn pakket zaten de beide palettes en de body puff.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Etos Limited Edition December Face Palette – € 7,99
Met het Face Palette heb je alles in huis om van je ogen erecatchers te maken en sprankelende blosjes op de wangen te toveren. Het palette heeft vier verschillende kleuren oogschaduw, welke variëren van zandkleur tot burgundy-rood met glitter. Zo creëer je eenvoudig de perfecte natural look of een christmas smokey eye. Daarnaast bevat het palette twee mooie blushes én een highlighter om de look af te maken.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims img_6767

Etos Limited Edition December Bronzing Palette – € 6,99
De vormen van je gezicht nog mooier laten uitkomen doe je met het Bronzing palette. Hier zit namelijk een fijne bronzer met subtiele sparkle in om te shapen of wat kleur aan te brengen. Verder bevat het palette een highlighter voor extra glow. Mooi voor op je jukbeenderen, je neus of in de hoekjes van je ogen.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Etos Limited Edition December Glitter Body Puff – € 4,99
Als je je mooiste hakje en pakje uit de kast hebt gehaald, dan mag daar heus nog een toef bovenop want overdaad bestaat niet in de feestmaand. Met de Glitter Body Puff laat je specifieke plaatsen op het lichaam nog wat extra stralen. Het is een losse poeder met fijne glansdeeltjes waarmee je een subtiele spartel over je huid kunt sprayen. Dit doet me denken aan vroeger, deze had ik vroeger ook altijd! Ik zou het voor mijn haar gebruiken, laat dat maar mooi glitteren!

Kleur je lippen
Superzachte lippenstiften die de lippen verzorgen en beschermen door de crème textuur. Daarnaast zijn ze goed gepigmenteerd voor een intense kleur en blijven ze lang zitten. Toch fijn tijdens een intense zoen of lange cadeautjes avond. Een glitter lipstick!!! Was mijn eerste reactie, oh wat super leuk.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims
etos-kerst-collectie-kimmetjekims etos-kerst-collectie-kimmetjekims
etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Etos Limited Edition December Lipstick – € 3,99
Zoals jullie al weten ben ik helemaal fan van de glitter one, de ‘Sparkle away!’. Maar ik mocht maar liefst nog 3 andere kleuren ontvangen, namelijk ‘Santa’s helper’, ‘Jingle bells’ en ‘Mistletoe fever’. Ik vind zelf naast de ‘Sparkle away!’ de ‘Mistletoe fever’ erg mooi.

Kleur je huis
Thuis mag het feestgevoel natuurlijk ook te voelen en te zien zijn. Etos heeft vier exclusieve geurkaarsen waarme je de glamour in huis haalt. Bij elke € 5,00 ontvang je één spaarzegel en met een bijbetaling van € 1,50 ontvang je een prachtige geurkaars in een luxe verpakking met speelse bloemenprint naar keuze.

etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Etos Scented candle Fig Leaves – € 1,50
Zoals ik hierboven al aangaf, zijn er dus vier verschillende soorten geurkaarsen. Namelijk de Fig Leaves, Cedar Wood, Apple Pie & Cherry Blossom. In mijn pakket zat de Fig Leaves. Etos omschrijft de kaars als een deurkaars die de ruimte vult met een pure, rustgevende geur. Rijpe vijgenblaadjes, zwarte bessen en musk geven een fruit maar houtachtig parfum af. Helemaal goed omschreven dus, want zo ruikt de kaars ook echt. Hij past echt bij het seizoen van het jaar. Ik vind het zelf iets minder lekker, maar voor de tijd van het jaar past deze er dus zeker bij en brand ik hem lekker op!

etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Mijn ervaring met de producten en aanschaf
Thanks Etos, ik ben weer helemaal vrolijk. Tijdens kerst kan ik er weer helemaal glimmend en glitterend bijlopen! De Sparkle Away lipstick is toch wel echt mijn favoriet. Zelf ben ik niet zo’n fan van glitter lipgloss, dus dan is dit echt een uitvinding. Verder vind ik het bronzer palette ook heel erg fijn en de sparkling eyeliners vallen ook zeker in de smaak!

etos-kerst-collectie-kimmetjekims

Ga jij ook shinen deze maand?

Liefs Kimberley

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 37 = 43