Etos happy xmas items

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeeeej, mijn maand begint altijd zo goed als ik weer een pakketje van Etos mag ontvangen. Dit keer mocht ik de XMAS editie ontvangen, vol leuke beautyproducten voor de feestdagen. Het pakketje kwam binnen in een leuk sierlijk pakpapiertje, het voelde net als een bijzonder kerstpakket. Maar als je het dan écht uit mag pakken is altijd nog het leukst natuurlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan open je het pakketje, en dan zit het vol met beauty producten met glitters. En als je mij kent, ik ben echt dol op alles wat glittert! Met een glimlach ben ik de producten van Etos gaan testen en ik weet gewoon nu al dat ik een aantal producten tijdens de feestdagen sowieso wil gaan gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Red Obsession – Lipstick – € 4,99
Wanneer je een leuk sierlijk jurkje, rokje of coated broek draagt met kerst, is dit meestal zwart. Dan is het natuurlijk leuk om je look af te maken met een opvallende lipstick. Deze rode lipstick is écht in en in rood, een echte opvaller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eyeshadow palette – 02 – € 7,99
Met deze eyeshadow palette kun je met de kerst heel veel kanten op, van wit tot zwart. Verder zit er nog een donker rode tint in, een grijze tint en twee oudroze tinten. Alle tinten bevatten een lichtelijke glitter. Bij het swatchen vond ik dat de glitter niet overdreven erg aanwezig was, heel erg subtiel. Dit palette zou je dus prima kunnen dragen met de feestdagen maar zou je er ook nog eens kunnen bijpakken wanneer je gewoon naar school gaat of naar je werk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sparkling eyeliner – eyeliner – € 4,99
GOUD! Ja, deze sparkling eyeliner is gewoon goudkleurig met heeeel veel glitters. Zelf draag ik altijd een zwarte eyeliner, gewoon omdat ik van eyeliner houd. Ik moet nog even wennen aan een glitter eyeliner, maar deze is zeker leuk om aan je look toe te voegen. Ook gewoon om een paar glitters toe te voegen aan je eigen eyeliner. Dit geeft een net wat feestelijkere uitstraling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sparkling body powder – body powder – € 6,99
Om helemaal in de feestelijke sfeer te geven mag je je body best wel wat glitters geven. Dit kan met de sparkling body powder van de Etos! Ik ben dol op glitters, en dus ook dol op dit soort producten. Deze is mooi, je ziet de glitters heel goed zitten en er blijft niet een poeder laag achter op je huid. Kom maar op met de feestdagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo, wat een mooie producten weer, Etos! Mijn favoriet van deze producten? Echt de sparkling body powder, ik vind hem echt zo mooi! Ik kan in ieder geval genoeg shinen tijdens de feestdagen met deze nieuwe producten. De vormgeving van deze producten vind ik ook écht geweldig, alles is afgewerkt met rosé goud. Rosé goud is echt mijn ding!

Gaan jullie ook een product aanschaffen uit deze collectie?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

18 Reacties

 1. 1 december 2016 / 06:32

  Mooie producten om te zien zeg! Ik ben benieuwd naar de sparkling body powder en de eyeliner :-)!

 2. 1 december 2016 / 07:59

  Hele mooie producten! Mooie foto’s ook meis!

 3. 1 december 2016 / 08:10

  Waaauw, wat een hoop prachtige producten. De collectie ziet er super feestelijk uit. Ik krijg er helemaal zin van in de kerst. Vooral de lipstick en het oogschaduw palette maken mij erg nieuwsgierig!

 4. 1 december 2016 / 08:35

  Mooie producten zijn! Vind ze er prachtig uit zien en dat voor een leuke prijs!

 5. 1 december 2016 / 09:25

  De vormgeving is inderdaad prach-tig! Wauw! Tof dat hier echt aandacht aan is besteed, want het ziet er écht feestelijk uit. Ik vind die lipstick vooral heel mooi!

 6. 1 december 2016 / 10:07

  Ik vind vooral de lipstick echt prachtig! Een kleur die echt mooi zal staan voor de kerstdagen enz.

 7. 1 december 2016 / 11:20

  Zo’n mooie collectie! Ik wil de producten alleen al voor de vormgeving haha :)

 8. 1 december 2016 / 16:51

  Ik heb er toevallig net naar staan te kijken bij Etos. Mooie collectie, ziet er erg luxe uit.

 9. 1 december 2016 / 17:39

  Ik heb mijn pakket helaas al 2 x misgelopen hihi, ben zó benieuwd wat ik mag ontvangen deze maand. Vind deze producten ook echt heel mooi vormgegeven.

 10. 1 december 2016 / 20:08

  Wat een mooie producten allemaal! De lipstick moet ik écht hebben. Heb wel weer een nieuwe rode Christmassy lipstick nodig :)

 11. 3 december 2016 / 09:49

  Aah, wat een kerstig pakketje :) Love it! Ik ben vooral heel benieuwd naar de eyeliner! Zo’n glittertje vind ik tijdens de feestdagen altijd net wat extra’s geven!

 12. 4 december 2016 / 11:44

  De vormgeving van al deze producten is zo ontzettend mooi! Ik ben heel benieuwd naar de lipsticks aangezien ik hier zo veel goeie verhalen over hoor.

 13. 4 december 2016 / 16:12

  Die lipstick, ik ben verliefd! Sowieso ga ik die halen. Die body glitter lijkt me trouwens ook enorm gaaf. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

76 − = 70