Etos Christmas goodies + giveaway!

Processed with VSCO with s2 preset

Het is bijna kerst en dit ga ik met jullie vieren: ik mag de mooiste & nieuwste Christmas goodies van Etos weggeven! Ik mag maar liefst drie nieuwe Christmas goodies weggeven, namelijk de glitter hair & body spray, de primer mét golden flakes en een eyeshadow palette. Maar wat vind ik van deze producten? Ik ben zoals gewoonlijk weer enthousiast over de producten, maar over deze ben ik wel écht enthousiast. Deze matchen namelijk helemaal bij mij. Hopelijk kan ik jullie net zo enthousiasmeren en doen jullie mee aan mijn winactie. Aan de onderzijde van dit bericht kun je vinden hoe je mee kan doen: het is heel simpel!

Processed with VSCO with s2 preset

Primer golden flakes – € 6,99
Nog nooit heb ik een primer met gouden stukjes gezien of gehad. Deze gouden stukjes in deze primer bevatten veel vitamine E en bevatten 24 karaats goud. Dit alles zorgt ervoor dat het goed is voor je huid en deze moet je dus zeker onder je foundation aanbrengen wanneer je dit gebruikt.

Processed with VSCO with s2 preset

Glitter hair & body spray – € 4,99
Ah, zo’n potje herken ik wel! Deze heb ik namelijk al veel vaker gehad. Erg leuk dat Etos deze doet in de collectie voor kerst, want deze is natuurlijk ook wel erg leuk om te dragen tijdens de feestdagen. Altijd goed, zo’n glittertje, toch?! Ik had hem thuis getest en toen ik later naar mijn werk moest, zag ik de glitters nog zitten. Toen ik in de avond ging douchen, zaten ze er nog. Dus of ze goed blijven zitten? Ja, dat blijven ze zeker!

Processed with VSCO with s2 preset

Eyeshadow palette – € 5,99
De kleuren van dit palette vind ik dit keer erg mooi. Meestal zit er altijd wel een kleur in een palette die niet echt bij mij past, maar ik moet toegeven dat ik denk ik al deze kleuren wel kan gebruiken. Nu moet ik dit natuurlijk ook nog gaan doen, want ik ben niet zo’n meisje van de oogschaduw heel eerlijk gezegd. Toch maar even expirimenteren voor de feestdagen!

Processed with VSCO with s2 preset

Je kunt voor de winactie alle drie producten winnen!

Wat moet je doen?
– Volg mij op  Instagram en extra: comment onder mijn Etos foto
– Laat je e-mail adres achter en laat weten dat je meedoet in een reactie
Extra extra kans maken?
– Like mijn Facebookpagina

De winactie duurt tot 12 december, 13 december maak ik de winnaar bekend!

Succes!

Liefs, Kimberley

17 Reacties

 1. Marita
  29 november 2017 / 07:53

  Leuke actie ! Ik doe graag mee voor de glitter hair & body spray !

 2. 29 november 2017 / 09:51

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben echt heel benieuwd naar deze producten dus ik doe zeker mee!

 3. 29 november 2017 / 10:05

  Het is echt een prachtige collectie! Ik doe niet mee met de winactie omdat ik de producten zelf ook heb ontvangen maar ik weet zeker dat je iemand hier ontzettend blij mee gaat maken!

 4. 29 november 2017 / 14:43

  Leuk om te lezen! Ik vind de kleurtjes van het oogschaduwpalette prachtig.
  Liefs,
  Yara

 5. jia-feng
  29 november 2017 / 16:31

  leuk! ik doe mee. ik volg je op insta en op facebook

 6. Ngoc Anh
  29 november 2017 / 18:44

  Leuk, ik doe mee! De palette lijkt me heel mooi voor elke dag.

 7. Marina
  29 november 2017 / 19:59

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die dol is op make-up! Een extra cadeau voor onder de kerstboom!

 8. Marian B
  29 november 2017 / 20:46

  De kleuren van de palette staan mijn heel erg aan! Maak graag een kansje!

 9. 29 november 2017 / 21:38

  Het zijn prachtige producten. Ik ben er zelf erg blij mee

 10. Anita H.
  29 november 2017 / 22:19

  Ik ding graag mee naar dit pakket.

 11. 30 november 2017 / 12:44

  Wat een mooie producten, zeg! Vooral dat palette ziet er interessant uit! ♥

 12. Sonja
  30 november 2017 / 17:54

  Oh,… ik doe graag mee! Wat een mooie items! Ik grijp zo vaak mis, omdat de Etos 15 km verderop zit!

 13. Jessica leidner
  2 december 2017 / 06:57

  Goedemorgen Kim wat een verwennerij erg mooie producten
  ik ben erg benieuwd naar deze producten

  Volg je op alle p2age

  Liefs ⚘
  Jessica

 14. Kristel
  5 december 2017 / 06:25

  Lijken me erg fijne producten en maak er graag kans op :)

 15. Daan
  5 december 2017 / 19:58

  Het palette is erg mooi! Ik zou graag mee doen

 16. 10 december 2017 / 01:01

  Heb alleen maar Facebook, dus kan je Insta niet liken en geen comment onder een foto plaatsen.
  Maar ik DOE WEL MEE hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

65 − 58 =