Beauty | Essie ‘a cut above’ nagellak

Kimmetjekims-notd-essie-nails

Nagels lakken is iets wat erbij hoort, toch? Ik vind het altijd zoveel leuker als nagels gelakt zijn. Maar dat is natuurlijk nog veel leuker met een mooi lakje wat ook nog eens lang blijft zitten. Ik gebruik nu al een tijdje de lakjes van Essie en deze bevallen me écht goed. Ik wil het liefst voor elke gelegenheid een leuk kleurtje, maar dit is soms een beetje onmogelijk. Het is bijna kerst, oud & nieuw komt er aan en ik wilde nu wel wat nieuwe lakjes. Ik kocht drie feestelijke, glitterachtige, prachtige lakjes.

Essie-kerstnagellak-kerst-christmas-gold Essie-nagellak-a-cut-above

Ik kocht de volgende Essie lakjes om mijn collectie uit te breiden:
– Set in stones – 278 – top coat
– Sparkle on top – 302 – top coat
– A cut above – 275 – top coat

Essie-kerstlakje-goud-rose-brons-glitter Essie- a-cut-above-nagellak-kimmetjekims

Als eerst heb ik de ‘A cut above’ opgedaan. Na 2 laagjes vond ik het goed genoeg, genoeg glitters zeg maar. Maar oooo, ik ben zo verliefd op deze kleur! Deze ga ik zeker met de feestdagen ook op doen, dit gaat wel matchen bij één van mijn jurkjes.

Welk lakje van Essie is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

1 Reactie

  1. 21 december 2015 / 20:33

    Wat een mooie lakjes! Ik ben dol op glitters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 12