Lifestyle | De ‘kerst’ interieur tag

Cotton-light-balls-kerstversiering-kimmetjekims

Wat leuk! Deze tag vond ik bij glamview en na dit stukje gelezen te hebben leek het me leuk om deze over te nemen. Het is alweer december en dat betekent heel veel lekker eten, leuke versieringen, gezellige feestjes en veel andere bijzondere momenten. Ik kreeg van mijn moeder een witte kerstboom, dus deze heb ik dan ook op mijn kamer neergezet. Ik ben er erg blij mee en het is een boompje die ‘echt bij mij past’. Mijn ouders hebben dit jaar een een groene kunstboom en hier zijn de kleuren blauw, bruin en wit in te vinden, met heeel veel glitters. Een boompje die ik ook erg mooi vind.

Mijn meest favoriete item in huis met kerst is?
Gewoon de kerstboom, de kerstboom hoort gewoon bij kerst. Als deze mist, mist er toch wel een klein beetje iets vóór en tijdens de feestdagen. Thuis hebben wij ook op tafel leuke decoraties en hebben we aan het plafond versiering met cotton light balls en andere leuke winter en kerst figuren.

Kerst-versiering-kerstboompjes-kerstballen Kerstversiering-kerstbal-kerstslee-kimmetjekims

Ik zou graag nog eens .. willen aanschaffen?
Wat ik altijd nog eens zou willen aanschaffen is een roze kerstboom. Haha, misschien een beetje te overdreven, maar dat lijkt me zo leuk. Ik ben nu al ontzettend blij met mijn witte kerstboom, maar wil je je echt onderscheiden van iemand anders, dan wil ik graag een roze boom. Ik wil me altijd graag onderscheiden van andere mensen, daarom een roze boom met veel witte en glitter versiering, graag!

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor kerst, bij welke winkel zou dat dan zijn?
Ik zou graag terug gaan naar Engeland, waar ik een aantal weekjes geleden ben geweest. Wat hebben ze daar mooie spulletjes! Zo uitgebreid, zoveel keuze maar ook erg mooi. Ik kwam daar in een warenhuis (ben de naam even kwijt) waar je echt alles had, helemaal in mijn stijltje. De Disneywinkel vond ik ook erg bijzonder, al die schattige disneyfiguren in de kerstsferen.. Het is dat ik niet zo’n grote koffer mee had, maar anders had ik zoveel mee willen nemen. Take me back, zullen we dan maar zeggen!

Welk kerst item zou je het liefst zo snel mogelijk weg doen?
Lastige vraag, hier weet ik zo geen antwoord op. Ben gewoon erg blij met wat ik heb en zou op dit moment niks willen missen.
Kerstversiering-kaarsjes-kerstversiering-op-bord Kerstboom-london-versiering
Wat is echt een kerst item die bij jou past?
Zoveel mogelijk goud en glitter. Maar ook de cotton light balls van mijn moeder vind ik super leuk. Niet echt iets specifieks voor de kerst, maar het past er super leuk bij.
Welke kleuren zou jij het liefst verwerken in je kerstboom en decoratie?
De kleurtjes die ik nu heb; glimmende lichtroze, gouden en witte kerstballen. Aangevuld met matten gouden kerstballen en glitter kerstballen. Ik heb verschillende maten kerstballen in de kerstboom en dat geeft een super leuk effect. Ik heb de boom aangevuld met glitter-witte slingers en met kleine ledlampjes voor in de kerstboom.
Een echte kerstboom, of een neppe versie in huis?
Een neppe boom het liefst, geeft ook niet zoveel troep en kun je elk jaar weer gebruiken.

Kimmetjekims-openhaard-kerstversiering Kimmetjekims-kerstboom-blauw-bruin

Wat heb jij deze kerst allemaal als decoratie in huis staan?
Dit is eigenlijk al een beetje te zien op de foto’s hierboven, maar hier nog een leuke aanvulling!

Op mijn kamertje:Kerstboom-kimmetjekims-goud-wit-roze

Thuis:
Kimmetjekims-kerstboom-blauw-bruin

Waarmee hebben jullie het huis versierd? En wat is jullie lievelings kerstitem?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

67 − 57 =