Dansen in de regen op mijn nieuwe regenlaarzen!

Processed with VSCO with s2 preset

Regen, regen, regen.. We hebben er helaas elk jaar weer behoorlijk veel ‘last’ van in Nederland. Niemand vindt het leuk om met nat haar of met natte sokken ergens aan te komen. Ik ook écht niet! Daarom maak ik dat het regent toch nog een beetje leuk. Ik zet mijn roze paraplu op en ik doe mijn mooiste regenlaarsjes aan; zo wordt de regen toch nog een beetje oke. Onlangs mocht ik maar liefst twee paar hele mooie regenlaarzen ontvangen via Regenlaarsexpert.nl.

Processed with VSCO with s2 preset

Ik koos voor een wat korter model en een wat langere. Zo kan ik afwisselen en zo zie je ook duidelijk dat het een ander model is. Ik heb zelf maat 37, maar koos bij het wat kortere model van Mad Bird voor maat 38. Nu kan ik ze dragen met dikke sokken, en geloof me: dit zit heerlijk!

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

De laars die ik als eerst uit koos was ééntje van het merk Mad Bird. Voor mijn gevoel wel echt een waterdichte laars -ik heb er mee door modder en water gelopen-, maar ook nog eens een super leuke laars. Door de gouden details en het gespje zou ik deze ook gewoon kunnen dragen wanneer het niet regent. Deze laars draag ik dus met een dikke sok, omdat het een maat groter is dan ik eigenlijk heb. Deze laars is toch wel echt mijn favorietje geworden en kan ik ook gewoon leuk dragen bij een outfit met een jeans en een coltrui bijvoorbeeld.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

De Gevavi Elsa koos ik als tweede, een iets meer echte regenlaars qua uiterlijk vind ik zelf. De kleur van deze laars is zwart met heel donker paars. Op de foto vond ik het eerst grijs lijken, maar eigenlijk is het donker paars. Niet erg, want ik vind dit eigenlijk best wel wat hebben! De laars sluit bij mijn voet fijn aan en aan de bovenkant zit deze wat losser.

Processed with VSCO with s2 preset

Wat vind ik van deze laarsjes? Ik vind ze beide superfijn zitten. Ze zijn natuurlijk allebei van een totaal ander merk en het zijn echt verschillende modellen. Maar ik vind het leuk dat ik nu een échte regenlaars heb, de Gevavi Elsa, zodat ik een heerlijke wandeling kan maken door een nat bos op zondagmiddag met de hondjes. Maar ik vind het ook fijn dat als ik een leuke outfit moet afmaken, dat ik de laarzen van Mad Bird gerust aan kan trekken zonder dat het lijkt dat ik écht regenlaarzen aan heb. Zo zie ik er mooi uit en heb ik gewoon de hele dag warme en droge voetjes!

Processed with VSCO with s2 preset

Hebben jullie ook regenlaarzen voor in ons kikkerlandje?

Liefs, Kimberley

€€€

   Verstuur artikel als PDF   

9 Reacties

 1. 21 november 2017 / 05:23

  Ik zie ze steeds vaker voorbij komen, deze regenlaarzen. Tof, want ze zijn niet van een normale laars te onderscheiden. Het eerste paar vind ik erg mooi!

 2. 21 november 2017 / 06:56

  Wat een leuke en mooie laarzen zeg! Ik zou ze zelf ook uit kunnen kiezen. De eerste lijken net ‘normale’ schoenen trouwens! Handig voor als je naar een festival gaat of in het bos wil wandelen (#herfstaddict haha). Xx

 3. 21 november 2017 / 08:43

  Wat een leuke regenlaarsjes! Ik vind ze heel erg tof gecombineerd en ze hebben zeker iets leuks <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 21 november 2017 / 18:21

  Wauw wat zijn ze mooi! Vooral de lange regenlaarsen! Hier in ons kikkerlandje zijn ze inderdaad ontzettend handig.

 5. 21 november 2017 / 18:35

  Toffe laarsjes! Ik heb ook twee toffe paren uitgekozen die snel online komen!

 6. 22 november 2017 / 10:19

  Die laarzen van Mad Bird zijn zo ontzettend leuk! Lijken wel ‘normale’ schoenen; helemaal mijn ding!

 7. 22 november 2017 / 10:57

  Wat een leuke laarsjes! Kunnen we inderdaad goed gebruiken met dit regenachtige weer… Brr!

 8. 22 november 2017 / 12:23

  Ik heb geen regenlaarzen, maar wat zijn deze twee super leuk!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

56 + = 57