Een dagje tulpen plukken en heerlijk zonnen!

kimmetjekims
kimmetjekims

Wat was het nog heerlijk weer afgelopen zondag, wauw! Ik moest afgelopen week gewoon werken met de warme temperaturen maar heb er zeker nog wel even van het weer kunnen genieten. Afgelopen zondag ging ik samen met mijn ouders tulpen plukken in de geweldige velden vlakbij ons. Zo dronken we gezellig wat en deden we een wandelroute langs allemaal tulpenvelden. Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien van deze dag en natuurlijk laat ik zien hoe prachtig deze velden zijn! De bloesem vind ik ook mooi, dus een foto met deze prachtige boom mocht ook niet ontbreken.

kimmetjekims
kimmetjekims

Het was echt een warme dag, dus we moeten eerlijk toegeven dat we de route niet helemaal af hebben gelopen. Na een paar leuke foto’s gemaakt te hebben zijn we naar andere velden gegaan waar je echt tulpen mocht plukken. Uiteindelijk namen we 12 mooie tulpen mee die nu in een vaasje op tafel staan, het ziet er zo gezellig uit!

kimmetjekims

Ik vind het altijd zo leuk om een zondagmiddag te besteden met mijn ouders. Gewoon even lekker bijpraten en iets leuks doen met z’n allen!

kimmetjekims kimmetjekims
kimmetjekims kimmetjekims

Jurk – Zara | Schoenen – All Star | Horloge – Cluse | Tas – Aliexpress | Zonnebril – Primark | Case – iDeal of Sweden

Hoe vullen jullie jullie zondag het liefst in?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

5 Reacties

 1. 23 april 2018 / 08:48

  Wat een superleuke foto’s kimmie! Ik heb gister ook foto’s gemaakt in een tulpenveld, maar het waren daar alleen felrode (jammer genoeg weinig kleur dus, haha!)

 2. 23 april 2018 / 11:40

  Wat een mooie foto’s! <3 Zondag is inderdaad de perfecte dag om iets met familie te doen. Leuk jurkje heb je aan!

 3. 24 april 2018 / 09:44

  Echt prachtige foto’s en een hele leuke outfit <3

 4. 25 april 2018 / 09:51

  Wat een prachtige foto’s zeg! Tulpen vind ik ook erg mooi.

 5. 30 april 2018 / 10:41

  Wat een leuke foto’s! Echt #goals hoor haha. Leuk dat je zo’n gezellig dagje met je ouders hebt gehad. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

62 + = 68