Mijn carnavalsoutfit, scoor jij ook zo’n leuke?

Processed with VSCO with s1 preset
Het is alweer bijna tijd voor carnaval, yeey! Zelf woon ik in Friesland, waar we eigenlijk helemaal geen carnaval vieren. Maar al jaren op rij reis ik met mijn vriendinnen naar het zuiden om hier dit leuke feest te vieren. Nu een vriendinnetje van mij in Breda woont, kunnen we het helemaal niet overslaan natuurlijk. Maar bij zo’n leuk feestje hoort natuurlijk ook een te gekke outfit. Voor twee dagen heb ik twee verschillende outfits, maar vandaag laat ik mijn ‘lady jag’ pakje zien van OppoSuits.

Processed with VSCO with s1 preset

OppoSuits
OppoSuits is een merk waar ze verschillende waanzinnige pakken voor festivals en verkleedfeesten verkopen. Waar carnaval natuurlijk ook onder valt! Zo hebben ze pakken voor carnaval, maar ook voor kerst, of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een andere leuke verkleedpartij. Wanneer je een pak voor 23:00 besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Je bent daarom dan ook zeker nog op tijd met bestellen voor het feestweekend!

Processed with VSCO with s1 preset

Match met carnaval
De pakken zijn in verschillende printen en kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik gekozen voor de ‘lady jag’, een pak met, als je het mij vraagt, best wel ‘foute’ leopard print. Ik ben echt helemaal weg van de leopard trend en draag het ook het liefst. Daarom past dit pakje natuurlijk nog beter bij mij en daarom was de keuze ook snel gemaakt. Als je dus wilt kun je gewoon samen met je vriend in dezelfde outfit naar carnaval. Hij een pak en de vrouw natuurlijk een rok met colbert. Wil je gewoon matchen met je hele gezin, dan kan dat ook, want er zijn ook te gekke pakken verkrijgbaar voor kinderen!

Processed with VSCO with s1 preset

De kwaliteit
Het pakje heb ik natuurlijk al aangehad voor de foto’s, maar ik heb hem ook al één keer eerder gedragen in februari toen we ook naar een soort gelijk carnaval feestje gingen. De kwaliteit ben ik zeer over te spreken. Het is een wat duurder carnavalspak, maar dan heb je er ook een van goede kwaliteit. De stof is wat dikker, en alles is afgewerkt met mooie knopen en ritsen. Dit is dus ook een pak waar je het niet super koud in zal krijgen als je er een thermoshirt onder doet. En je hoeft ook zeker niet bang te zijn dat je pakje het de gehele carnaval niet uithoudt, want hij is dus hartstikke stevig en hier kun je dus zo gek in doen als je wilt!

Processed with VSCO with s1 preset

Prijs en aanschaffen
Deze te leuke pakken zijn verkrijgbaar op de site van OppoSuits. Voor mannen én vrouwen. De prijzen verschillen per pak. Mijn pakje is verkrijgbaar voor € 64,95.

Fijn carnaval!

Liefs Kimberley

3 Reacties

  1. 25 februari 2019 / 17:22

    Hahah, ik had eigenlijk helemaal niet door dat dit een carnavalsoutfit was! Je zou dit ook aantrekken op een ‘gewone’ dag, zeker nu al die dierenprints weer helemaal in zijn. Met carnaval ga ik dit jaar als Super Mario :)

    Liefs,
    Marloes

  2. 25 februari 2019 / 17:40

    Zeker een toffe outfit! Zelf vier ik geen carnaval eigenlijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

11 + = 13