Cadeau-ideetjes voor Valentijnsdag!

valentijn-cadeau-idee
Jaaaa, ja, het is bijna weer zo ver, Valentijnsdag! Het is bijna niet te missen dat het bijna Valentijnsdag is, want eigenlijk kom je overal wel leuke items tegen om te kopen voor je geliefde. Het hoeft trouwens niet alleen voor je geliefde te zijn: het kan ook voor een vriend of vriendin, je vader of moeder. Voor de één is het een dag die gevierd moet worden, voor de ander niet. Ik moet zeggen dat ik er ook niet uitgebreid aan doe, maar ik sta er zeker wel eventjes bij stil en deel daarom graag leuke en lieve cadeautjes om te geven. Natuurlijk zijn deze ook erg leuk om te vragen, dus weet je écht niets? Kijk dan vooral even verder, dit zijn onder andere mijn favorieten.

1. Surpreza – Champagne fles – € 19,95 | 2. Otto – Teddybeer – € 19,99 | 3. Grace Flowerbox – Baby Pink box – € 44,00 | 4. Lannoo – Bucketlist boek – € 12,50 | 5. Etos – Bodymist – € 9,99 | 6. Xenos – Wafelijzer – € 18,00

valentijn20181

Een Champagne fles van Surpreza is niet duur, maar kun je ook nog eens personaliseren. Je kunt namelijk je eigen foto er op laten bedrukken, een écht persoonlijk cadeautje dus. Een teddybeer? Ja, helemaal leuk en deze is ook nog te betalen, ik weet zeker dat je iemand die wat ouder zelfs nog blij maakt met een teddybeer. De Grace Flowerbox is een bloemenbox met bloemen die maar liefst 3 jaar goed blijven. Hier heb je dus heel wat jaren plezier van en is een keer wat anders dan een bosje rozen!

Het Bucketlist boek voor stellen: tijd voor avontuur! Hoe leuk is het om samen dingen te ondernemen die tegelijkertijd ook nog bucketlist material zijn? Afstrepen in het boekje, fotootje erbij.. Helemaal leuk!  De heeeeele dag lekker ruiken. Een geurtje of een lekkere bodyspray is ook altijd een goed idee. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Koop een wafelijzer om die vervolgens die dag ook nog te maken. Ga samen de wafels leuk en lekker versieren en smmmmullen maar!

Doen jullie aan Valentijnsdag?

Liefs Kimberley

6 Reacties

 1. 3 februari 2018 / 20:52

  Wat een leuke cadeautips! Ik vind vooral die rozen zo mooi!

 2. 4 februari 2018 / 10:48

  Normaal doen mijn vriend en ik niet aan cadeautjes, maar misschien dat ik die champagnefles wel bestel! Dat is super leuk en persoonlijk en kunnen we allebei plezier van hebben.

 3. 6 februari 2018 / 09:30

  Mijn vriend en ik doen niet aan Valentijn. :-) Die flower box is zo ontzettend mooi! ♥

 4. 20 februari 2018 / 11:45

  Ik heb geen vriend dus doe ook niet aan Valentijnsdag, maar vind ‘t wel altijd leuk om te zien wat voor leuke en schattige spulletjes er te koop zijn rond die tijd. Die body mists van Etos zien er super uit! Zou je alleen vanwege hun uiterlijk al willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4