Food / Review | Bros bubbels koekjes, mjum!

Oreo-M&M-Brosbubbels

Na zo’n regenachtige dag plus school had ik even zin om iets leuks te doen. Dus na school; lekkers halen, pyjamaatje aan en bakken maar! Ik was altijd al benieuwd naar de nieuwe Bros bubbels en wilde hier wat mee gaan doen. Natuurlijk moest Oreo en M&M ook mee naar huis, want ik kan nooit kiezen.

Brosbubbels-Cookies

Ik wilde heel graag koekjes gaan maken, maar met Oreo, Bros of M&M’s. Ik heb gekozen voor Bros. Dit leek me een goede combi en deze koekjes hadden een redelijk prijsje voor iets origineels, dit was namelijk mijn boodschappenlijstje (benodigdheden):

– Campina roomboter 250 gram; € 1,43
– Koopmans zandkoekjes mix; € 1,17
– Bros bubbels wit; € 1,89
– 1 ei; €? Die hadden we thuis al, haha.

Zandkoekjes-Brosbubbelkoekjes Beslag-brosbubbles

Oventje voorverwarmd, roomboter en beslag bij elkaar en bezig maar. Na een tijdje goed mixen en kneden moest het eventjes 15 minuten in de koelkast. Daarna kon ik weer verder, heb eerst een beetje geklopt ei op de koekjes gedaan en wat eigen gemaakte versnipperde Bros bubbels. Uiteindelijk heb ik de koekjes in de oven gedaan. Zooo lekker als het na 10 minuutjes in de woonkamer naar verse koekjes begint te ruiken, na 25 minuutjes heb ik de koekjes eruit gehaald. Ze moesten daarna eventjes afkoelen en hard worden.. ik kan hierop nooit wachten, want ik wil zo snel mogelijk proeven.

Koopmans-Zandkoekjes-Bros.Bubbels Beslag-Bros-Bubbels-koekjes

En dan na dat ritje in de oven moet ik ze natuurlijk proeven op mijn luie avondje. Glamour, leuke tv programma’s, blogs lezen; ik vermaak me altijd wel. De koekjes zijn trouwens heerlijk en echt een aanradertje om thuis ook eens te maken!

Brosbubbel-koekjes-maken Glamor-brosbubbelkoekjes

Lijkt jullie dit koekje lekker?
Liefs Kimberley

2 Reacties

    • Kimberley
      9 november 2015 / 20:36

      Leuk!! Succes met bakken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 5