Blogverjaardag | MIJN BLOG BESTAAT EEN HALFJAAR!

kimmetjekims-halfjaar

Whiehoe! Alweer een halfjaar. Vandaag, 1 mei 2016, bestaat mijn blog één halfjaar. Wat is de tijd snel gegaan, en wat heb ik al veel meegemaakt met mijn blog.

kimmetjekims-halfjaar

Het begon allemaal afgelopen jaar, ik wilde altijd al een website kunnen bouwen. Ik had een domein gekocht en ik wilde graag wat gaan proberen met WordPress. Dat ging me eigenlijk allemaal super goed af, en voordat ik het wist stond er een website. Ik las altijd al veel blogs, reviews en keek veel filmpjes op youtube. Toen ik mijn ‘eigen website’ had ingericht, had ik er wat Instagram foto’s opgezet en ik was op dat moment best wel trots. Maar toen..? Ik wilde er echt wat mee gaan doen. Omdat ik altijd al veel blogs las, dacht ik; waarom begin ik niet mijn eigen blog? Ik ben eigenlijk gelijk mijn blog begonnen en op 1 november 2015 plaatste ik mijn eerste officiële blogpost op www.kimmetjekims.nl.

kimmetjekims-halfjaar

Eigenlijk vond ik het gelijk al geweldig en het liefst wilde ik elke dag een blogpost schrijven. Mijn volgers aantallen op Instagram groeide ook al en er kwamen ook steeds meer mensen die mij blog gingen bekijken. Na een maandje was ik écht al superblij met een aantal reacties, en als ik nu soms kijk staan er al 20 reacties bij één blogpost. Iets wat me elke dag weer doet glimlachen, ik vind het zo ontzettend leuk dat mensen zo leuk reageren en zo positief en enthousiast zijn.

kimmetjekims-halfjaar

Nu ik een aantal maanden met een leuke groep meiden die ook bloggen in een chat zit wordt het nog leuker. We geven elkaar tips en het is zo gezellig om met meiden te praten die precies hetzelfde zijn. Bedankt girlies!!! Daarnaast heb ik ook al heel wat leuke samenwerkingen gehad met verschillende bedrijven; wat ik nooit had verwacht. Al met al gaat het super goed en ik zou me niet meer kunnen voorstellen hoe het zou zijn zonder bloggen, want bloggen is écht mijn hobby en ik vind het geweldig om te doen.

kimmetjekims-halfjaar

Op naar de 1 jaar! Morgen komt er een winactie online op mijn blog. Doe je mee?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 15:09

  Super! Time flies when you’re having fun. Ik ben ook al bijna een half jaar bezig (maar eigenlijk sinds 2 maanden actief). Je hebt echt een hele leuke blog en je maakt altijd hele mooie foto’s. Op naar de 1 jaar en nog vele jaren erbij! xx

 2. 1 mei 2016 / 15:14

  Gefeliciteerd kim! Jou blog gaat ook echt al goed, mijn complimenten! ook is onze blog groep inderdaad heel gezellig altijd. Op naar de 1 jaar! <3

 3. Mirthe
  1 mei 2016 / 15:23

  Super meid, trots op je! Dikke kus x

 4. 1 mei 2016 / 17:05

  Gefeliciteerd en op naar de 1 jaar! Je doet het supergoed, ga zo door lieve Kim! <3

 5. 1 mei 2016 / 19:05

  Kimmie! Ik ben zo trots op je lieverd! Ik kan me je eerste artikelen echt nog super goed herinneren en nu is het alweer een halfjaar verder! Time flies when you’re having fun! Keep up the good work! <3

 6. 1 mei 2016 / 19:10

  Ook op je mooie, jarige blog wil ik je nog even feliciteren
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar een jaar bloggen 😀

 7. 1 mei 2016 / 20:51

  Gefeliciteerd! Super knap wat je hebt bereikt in een half jaar tijd! Ga zo door xx

 8. 1 mei 2016 / 21:19

  Wat leuk dat het zo goed gaat! Gefeliciteerd! En leuke foto’s ook ❤️ Op naar het eerste jaar!

 9. 1 mei 2016 / 21:44

  Jeeej, wat tof! Wauw, ik volg je nog helemaal niet zolang, maar had eigenlijk niet verwacht dat je pas een half jaar zou bloggen. Pas klinkt heel negatief, maar ik bedoel daarmee te zeggen dat je blog en zo mooi en professioneel uitziet, dat het echt leek alsof je al veel langer ervaring had met het bloggen. Wat ben je gegroeid in een half jaar tijd! You go girllll. Gefeliciteerd! <3

 10. 2 mei 2016 / 04:51

  Gefeliciteerd, je hebt het verdiend!
  Liefs,
  Yara

 11. sabrina
  2 mei 2016 / 12:55

  Gefeliciteerd! Je hebt echt een mooie blog, lees het graag! Veel succes verder maar dat gaat wel lukken :)

 12. 3 mei 2016 / 07:33

  Je doet het echt super meis! En je foto’s zijn zo mooi!! Je verdient nog veel meer liever volgers en lezeressen. Hanneke en ik zijn super trots op je.

 13. 3 mei 2016 / 18:24

  Super mooie foto’s meid.
  En een dikke proficiat met je blogverjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =