Mijn bloghoekje opleuken met een krukje van Nowastedesign! + winactie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steeds vind ik het leuker om spulletjes te kopen voor mijn uitzet. Ik ga misschien nog lang niet uit huis, maar toch is het leuk om spullen te verzamelen en te kijken hoe je je huis later wilt inrichten. Het lijkt mij mooi om mijn huis zoveel mogelijk lichte tinten en kleuren te geven, zodat het een open en vrolijke woning wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Via nowastedesign.nl mocht ik een leuke kruk ontvangen die ik qua kleuren dus erg leuk vind. Deze kleuren passen goed bij een woning die licht gekleurd is. Dit krukje is de Dutch Design Chair en is mega sterk en is verkrijgbaar in verschillende designs. Het is een kruk die gemaakt is van karton. Tot nu toe gebruik ik hem het liefst als bijzettafel om al mijn blog spullen op te bewaren. Ook kun je er gewoon op zitten, omdat deze kruk gewoon stevig genoeg is, ondanks dat deze van karton is gemaakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Nowastedesign bieden ze een duurzaam assortiment van hippe, trendy, mooie en betaalbare woonaccessoires. Het is allemaal fairtrade, duurzaam en/of ambachtelijk gemaakt. Ze verkopen onder anderen de merken Mrs Bloom, Dutch Design Brand, BOB, Handed By, Loqi en Yoko Light. Ze verkopen niet alleen krukjes, maar ook andere leuke woonaccessoires als lampen en ook allerlei tassen. Dus ook nog een stukje fashion!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat zo leuk is, is dat ik één van jullie blij mag maken met een loqi tas naar keuze! Erg handig om je boodschappen in te doen of gewoon leuk om mee te nemen als je uit logeren gaat. Er kan namelijk erg veel in. Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder hoe je mee kunt doen aan de winactie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WINACTIE
En weet je wat nu nog leuker is? Ik ga een winactie organiseren! Ik mag namelijk een loqi tas naar keuze weggeven.

Wat kun je winnen?
Een leuke tas met een leuke print erop, erg handig ter vervanging van de plastic tas!

Hoe kun je meedoen?
Like de Facebook pagina van Nowastedesign en Instagram Nowastedesign
Like mijn Facebook pagina Kimmetjekims

Tot wanneer loopt de winactie?
De winactie begint 11 november 2016 en eindigt 25 november 2016. Dan maak ik de winnaar 26 november bekend op mijn blog, en stuur ik deze persoon een persoonlijk e-mailtje. Houd dus je mailbox goed in de gaten en zorg ervoor dat je binnen 48 uur reageert. Bij geen reactie binnen 48 uur zoek ik een nieuwe winnaar uit. + ik mag jullie op de website van nowastedesign.nl maar liefst 10% korting geven met de kortingscode ‘kimmetjekims’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hebben jullie al spulletjes voor je uitzet of wonen jullie al op jezelf?

Liefs Kimberley

 

24 Reacties

 1. 11 november 2016 / 06:50

  Oh wat een leuke tas zeg! Ideaal als vervanger van de plastic tassen. Heel cute! :)

 2. 11 november 2016 / 08:30

  Wat web leuk krukje! Echt een leuke style! Ook de elke voordelen hoe het gemaakt is, top.

 3. Marina
  11 november 2016 / 14:01

  Gaaf krukje! Maar die tas is ook gaaf…..die wil ik wel winnen. Een plastic zakje is altijd handig om bij je te hebben. Ik doe mee!!!

 4. Yessica leidner
  11 november 2016 / 16:03

  Gaaf krukje en wat een leuke tas kim ja meid ik wipokn samen met mijn aanstaande man en samen hebben wij een prachtige dochtertje die 21 februari 3 jr word
  En zeker is dat leuk om alvast er aan te beginnen met jou uitzet je kan er beter nu hiermee beginnen weetje wat ik als eerste als uitzet had gekocht een deurbel hahahaha ja en het
  Maar ik wens jou een fijne avond kim ik heb alle stapjes uitgevoerd
  Volg jou op Facebook en volgens mijn ook op instagram en hier op jou super leuke blog en ook YouTube allang geabonneerd

  • Yessica leidner
   11 november 2016 / 16:04

   Paar type foutjes sorry

 5. 11 november 2016 / 18:00

  Ik heb zo’n krukje wel eens gezien en is bijna niet van echt te onderscheiden, echt leuk.

 6. 11 november 2016 / 18:36

  Wat een leuke winactie! Ik doe super graag mee want ik hou van leuke tasjes. Ik heb alle stappen gedaan!

 7. 11 november 2016 / 20:15

  Leuke actie hoor! Die kruk vind ik ook tof, overweeg nog altijd om er eentje te halen.. (geen idee waarom ik het niet gewoon doe trouwens, bedenk ik me terwijl ik dit type).

 8. Anita H.
  12 november 2016 / 01:18

  Leuk!! Ik heb mijn keuze al gemaakt: Bag Pop- Prism.

 9. 12 november 2016 / 07:45

  Ik woon al wat Jaren op mezelf maar pas sinds twee jaar koop ik ook echt mooie items voor in het huis. Nu willen we de woonkamer weer gaan veranderen, dus op zoek naar een nieuwe bank en nieuwe kleur voor aan de muur. Het krukje is echt onwijs leuk! Ik houd er wel van.

  Deze tas is megahandig, ik ben altijd een persoon die de tasjes vergeet mee te nemen naar de winkel maar deze toffe tas gaat altijd mee in mijn handtas. Lekker vrolijk zijn de tassen, en wat een leuke site heeft dit merk.

 10. 12 november 2016 / 13:09

  Super leuk zeg! Ik doe graag mee, ik heb alle stapjes gedaan! Zitten echt hele mooie tussen.

 11. Jia-Feng
  12 november 2016 / 18:53

  ziet er leuk uit, ik doe mee!

 12. 12 november 2016 / 19:41

  Het krukje is erg leuk, ook omdat er zo veel neutrale kleuren in zitten.
  Tassen heb ik genoeg dus de winactie laat ik aan mij voorbij gaan ^^

 13. 12 november 2016 / 22:06

  Ik woon op mezelf! Samen met m’n vriend :) Die tas is zoooooo leeeeuk 😀

 14. Teresa Lumia
  16 november 2016 / 18:57

  Ah super leuk! ik doe mee!

 15. Sabrina
  16 november 2016 / 19:55

  Prachtig krukje! Tof dat hij ook zo sterk is. Het tasje is ook zo leuk, ik zag dat ze echt super leuke hebben! Ik doe graag mee en heb alles gedaan. En ik woon al lang op mezelf :)

 16. Jolijn
  17 november 2016 / 13:16

  Wat een leuk hoekje ! En ook een leuke actie, ik maak graag kans (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 + 8 =