Van mijn blog instagram naar mijn persoonlijke

instagram-kimmetjekims

Waarom heb ik mijn persoonlijke instagram nu gekoppeld aan mijn blog, en waarom het account van kimmetjekims niet meer? Het is jullie misschien wel al opgevallen. Maar waarom ik dit heb gedaan ga ik jullie vandaag uitleggen.

Processed with VSCO with a6 preset

Mijn account kimmetjekims vond ik niet meer leuk op Instagram, ik kreeg vaak berichten van onbekende accounts en had de wereld aan spookvolgers. Ik bleef aan het verwijderen en de volgers aantallen schommelden ook heel erg. Daarnaast was ik niet meer tevreden over mijn foto’s, ik wil in de toekomst mijn blog gewoon wat persoonlijker maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn persoonlijke account open te zetten en hier op verder te gaan bloggen.

instagram-kimmetjekims

Met meer foto’s van mijn leven, en met minder foto’s van producten. Die stonden er eigenlijk alleen nog maar op en dat is gewoon niet ik. Het kan zijn dat er binnenkort nog een naamwisseling plaats zal vinden, maar dat is voor nu nog even een verassing. Blijf vooral mijn ‘nieuwe’ account volgen, wanneer je op de hoogte wilt blijven.

Processed with VSCO with a6 preset

Wanneer je het leuk vindt om mij te blijven volgen op Instagram kan dit via deze link: instagram.com/kimberley.delang

kimmetjekimskimberleydelang

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

12 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 07:14

  Ik vind het erg leuk dat je wat meer persoonlijk gaat bloggen en nu ook een persoonlijke IG account hebt aangemaakt, ik snap je keuze. Zelf heb ik het ook eens overwogen.

 2. 16 januari 2017 / 07:37

  Leuk dat je meer persoonlijk gaat bloggen! En vind het een dappere keuze om ‘opnieuw’ te beginnen met Instagram!

 3. 16 januari 2017 / 08:19

  Super leuk dat je meer de persoonlijke kant op gaat Kimberley! Kan niet wachten op al je mooie foto’s en artikelen <3

 4. 16 januari 2017 / 08:44

  Kijk, dat heb ik dus ook gedaan. Ik vond mijn blog-Instagram een beetje belachelijk worden met vrijwel enkel productfoto’s, dus heb ik hem zelfs volledig verwijderd. Nu post ik vanalles en nog wat op mijn persoonlijke Instagram: productfoto’s om een nieuwe post te promoten, maar ook een hele resem persoonlijke foto’s en foto’s van wat ik aan het doen/eten/kijken/… ben. Dat vind ik veel leuker, want dat schept ook meer een totaalbeeld van wie je bent.

 5. 16 januari 2017 / 09:41

  Heel herkenbaar; ik was het maken van alleen 1 thema foto’s heel erg zat dus ben lekker begonnen met wat meer persoonlijke foto’s van vriend/vrienden/steden in plaats van alleen maar flatlays! Persoonlijke accounts vind ik toch net altijd een stukje leuker dan alleen maar ‘gemaakte’ foto’s! <3

 6. 16 januari 2017 / 10:26

  Ik snap dat je bent veranderd van account, ik vind persoonlijke account een stuk leuker.
  Vind het vooral leuk om iedereen ervaringen te lezen.
  Dus vind het een goede keuze meis!:)

  X Nathalie

 7. 16 januari 2017 / 11:17

  Heel begrijpelijk! Leuk dat je het wat persoonlijker gaat maken. Ik volgde je nieuwe account al!

 8. 16 januari 2017 / 11:36

  Goed overwogen keuze :) kan je wel begrijpen! Balans is the key. Ik plaats zelf een mooie combi van producten, maar ook veel selfies, foto’s van mijn hond/mijn vriend. Eigenlijk gewoon alles wat ik leuk vind :)

 9. 16 januari 2017 / 22:22

  Het is heel begrijpelijk, leuk dat je ook een persoonlijke account hebt

 10. 17 januari 2017 / 15:38

  Was me inderdaad al opgevallen dat de naam van je Instagram-account was veranderd. Gewoon doen waar jij je lekker en prettig bij voelt. Een meer persoonlijke Instagram vind ik persoonlijk altijd ook leuker om te zien/volgen dan gewoon ’emotieloze’ productfoto’s. Die overigens natuurlijk ook wel heel mooi kunnen zijn. Maar er zijn al zoveel mensen/bloggers die dat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

15 + = 21