Biodermal Suncare

biodermal-kimmetjekims

Hey zon, daar ben je al weer! Gelukkig kunnen wij aan het eind van deze maand en zelfs in september nog even genieten van de nazomer. Ik vind het heerlijk dat het de afgelopen periode in Nederland zulk mooi weer is geweest, daar kan ik echt van genieten. Soms liepen de temperaturen wel erg hoog op dus was het toch wel belangrijk dat je je huid wat beschermde met een zonnebrand. Mijn vakantie is helaas alweer voorbij maar deze zonnebrand van Biodermal kwam heel goed van pas de laatste tijd. De zon scheen vaak volop en dan is een zonnebrand met factor toch wel erg belangrijk om je huid goed te beschermen.

biodermal-kimmetjekims

Biodermal voor de gevoelige huid
Het is eigenlijk wel algemeen bekend dat je gewoon een zonnebrand moet dragen tijdens het zonnen, zelfs in de Nederlandse zon. Vaak denken mensen dat je niet bruin wordt wanneer je zonnebrand op doet, maar dat gebeurd echt wel. Zonnebrand is echt een bescherming en deze variant van Biodermal beschermt vooral de gevoelige huid.

Gebruik van het product
Voor blootstelling aan de zon, een ruime hoeveelheid aanbrengen. Herhaaldelijk insmeren om bescherming te behouden. Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon kan serieuze huidschade veroorzaken. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen.

biodermal-kimmetjekims

Wat deze Biodermal gevoelige huid allemaal doet
Hieronder staat omschreven wat de Biodermal gevoelige huid zonnebrand allemaal met je huid doet en wat het beloofd. Ik ga deze punten hierna allemaal na en of ik het eens ben met deze punten lees je dus allemaal.
Ze beschermen: UVA & UVB filters beschermen de zongevoelige huid onmiddellijk tegen zonnestraling.
Ze verzorgen: de lichte parfumvrije textuur trekt snel in de huid en is niet vet of plakkerig.
Ze hydrateren: vanwege het unieke Triple Moist Complex. Dit zijn drie essentiële vocht inbrengende ingrediënten die een beschermend laagje vormen op het huidoppervlak.

biodermal-kimmetjekims

Mijn ervaring met het product
Het product heb ik zelf een week getest, met een wat minder felle zon, en met een écht felle zon. Ik heb zelf best wel een gevoelige huid, ik verbrand niet snel, maar een goede zonnebrand is voor mij wel echt een must. Hierboven zijn dus een aantal punten verwerkt wat Biodermal allemaal doet met je gevoelige huid. Ik was direct enthousiast over wat Biodermal allemaal beloofd, dus ik ga jullie nu vertellen of ik het hier mee eens ben.

Ze beschermen tegen de ongevoelige huid. Dat is zeker waar; bij sommige zonnebrandcreme heb ik nog wel eens wat uitslag door de zon of rode vlekjes op mijn huid na het zonnen. Dat heb ik bij de Biodermal zonnebrand niet, en dat vind ik denk ik toch wel een groot voordeel. Als ik uit de zon stap wil ik niet last hebben van een rode huid of zonnebulten en dat is bij deze dus ook zeker niet het geval.

Ze verzorgen inderdaad ook! De zonnebrand trekt inderdaad snel in, ik ken wel zonnebrandcreme die sneller intrekt, maar deze trekt zeker snel genoeg in. Hij is totaal niet plakkerig en dat is voor mij ook een groot voordeel. Wanneer een zonnebrand plakt zet ik hem héél snel aan de kant.

Deze zonnebrand hydrateert zeker en ben het dus ook helemaal eens met de beschrijving van het product hoe Biodermal het omschrijft.

biodermal-kimmetjekims

Zou ik het product aanraden?
Ben ik blij met dit product en is het een aanrader om je huid mee te beschermen tegen de laatste zonnestraaltjes van dit jaar? Ja zeker! HAPPY ME! Ik vind Biodermal zeker al een fijn merk om te gebruiken maar ik ben nu ook fan van de zonnebrand. Gelukkig kun je er ook een hele tijd mee vooruit. In deze zonnebrand zit namelijk 175 ml en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

1 Reactie

  1. 2 september 2018 / 16:01

    Ik vind deze zonnebescherming van Biodermal altijd zo super fijn! Met name die van het gezicht die matterend is. Echt een top product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 32