Bikini’s die jij moet scoren voor deze zomer!

kimmetjekims

Het komt steeds dichterbij, het zonnetje laat zich al steeds weer vaker zien. Het duurt niet lang meer en dan is het gewoon alweer zomer, het maakt mij zoo ontzettend happy! Ik kan niet wachten om weer een dagje naar het strand te gaan met mijn vriendinnen en om dan te shinen in een nieuwe bikini. Eigenlijk koop ik elk jaar een nieuwe bikini omdat er elk jaar zoveel keuze is uit leuke en verschillende bikini’s. Daarom deel ik met jullie mijn favorieten en wie weet wil je na dit artikel wel net zo graag een nieuwe aanschaffen als ik!

kimmetjekims

Dit keer heb ik een selectie gemaakt uit mijn favoriete bikini’s en badpakken van LASCANA. Persoonlijk draag ik liever zelf een bikini, maar zit er ook aan te denken om voor de verandering een keer een badpak aan te schaffen: omdat hier tegenwoordig ook zoveel verschillende en leuke van te verkrijgen zijn. Ik vind het soms lastig welke kleur ik wil. Deze zomer zijn wel veel felle kleuren als geel en rood in de mode, dus wie weet moet ik maar eens overstappen van een normale zwarte of witte bikini naar een wat opvallendere kleur. Daarom heb ik eigenlijk van alles wat opgezocht, zodat iedereen wel een favoriet uit deze post zou kunnen halen.

Mijn favoriet is toch wel de bikini met witte stippen en gouden stippen. Deze zou ik zo willen aanschaffen, wat een leukie! Eigenlijk heel normaal qua kleuren, maar toch net weer een beetje apart door het gouden detail in de stippen.

1. Bikini één | 2. Bikini twee | 3. Badpak drie | 4. Bikini vier | 5. Bikini vijf |  6. Bikini zes

Welk badpak/bikini is jouw favoriet en huppel jij in rond deze zomer?

Liefs Kimberley

6 Reacties

 1. Marita
  28 maart 2018 / 06:14

  Leuk leuk!

  Ik heb mijn bikini al aangeschaft in januari
  Vel gele van prima donna :)

 2. 28 maart 2018 / 08:08

  Leuk! Mijn favorieten zijn vier en vijf! *uiteraard roze hihi*

 3. 28 maart 2018 / 08:10

  Oeh nu heb ik zin om een nieuwe bikini te scoren! Ik heb er maar eentje.

 4. 28 maart 2018 / 09:39

  Leuke bikinis! Nummer vijf is mijn favoriet van het lijstje!

 5. 29 maart 2018 / 12:10

  Bikini zes vind ik er heel leuk uitzien, lekker fleurig!

 6. 29 maart 2018 / 14:24

  Wat een leuke items! Mijn favorieten zijn bikini nummer 6 en het badpak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 50 = 60