Mijn beste vriendin + wijn = fijn

Processed with VSCO with s2 preset

Eén van de dingen die ik het allerliefst doe: samen met één vriendin of meerdere vriendinnen afspreken om lekker bij te kletsen en daarbij een lekker drankje te nuttigen. Onlangs mocht ik via Surpreza een wel hele speciale rosé ontvangen. Namelijk een rosé met een foto van mij en Danielle erop. Hiermee mocht ik haar verassen en deze mochten we natuurlijk samen gaan opdrinken. Cheeeers!

kimmetjekims Processed with VSCO with s2 preset

Samen met Danielle had ik heel veel leuke maar vooral lekkere hapjes klaar gezet. Spekjes, gespikkelde witte chocolade rondo’s, tompouce pepernoten, zoete kersen snoepjes en nog veel meer. Daar moet natuurlijk wel een lekker drankje bij genuttigd worden, en wat is beter dan een rosé’tje? Danielle is niet alleen mijn vriendin, maar ook mijn nichtje. We kennen elkaar dus al jaaaaren en kunnen dan ook eindeloos praten en lachen met elkaar. Tijd om dus een leuk cadeautje te geven als waardering voor deze waardevolle vriendschap.

Processed with VSCO with s2 preset

Als ik een cadeau geef, vind ik het altijd erg leuk om een persoonlijk cadeau te geven en een cadeau waar iemand iets aan heeft. Maar ook vind ik het leuk dat je het kunt behouden. Als deze fles rosé op is, kan ze deze alsnog gewoon bewaren en in haar huis ergens neer zetten. Bij Surpreza verkopen ze deze fles met foto in verschillende dranken: witte wijn, rosé en merlot. En je kunt dus helemaal zelf bepalen wat er op komt. Een foto, maar je kunt ook denken aan een logo; dan kun je het leuk weggeven als relatiegeschenk.

Processed with VSCO with s2 preset

Maar wat ook wel leuk is om te weten, wat vindt Danielle eigenlijk van dit cadeautje? Ik denk dat het wel aan haar gezicht is af te lezen, maar toch ben ik wel benieuwd! Danielle: ”Ik vind het zo lief van Kim dat ik deze fles heb gekregen. Ik ben er zo blij mee, ik ga hem gelijk zichtbaar in het huis neerzetten. Het is echt een leuk cadeautje omdat het zo persoonlijk is, en omdat we natuurlijk beide wel van een hapje en een drankje houden.”

Processed with VSCO with s2 preset

Zo’n gepersonaliseerde fles is al te koop voor € 6,50. Hoe leuk!? Leuk om te geven voor onder andere Sinterklaas, voor de kerstdagen, maar ook leuk voor een verjaardag of voor een stel wat gaat samenwonen.

Processed with VSCO with s2 preset

Zetten jullie je beste vriendin ook wel eens in het zonnetje?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

10 Reacties

 1. 15 november 2017 / 07:05

  Wat een leuke foto’s! Die shirtjes zijn echt leuk. Ik dacht eerst dat je zelf gespiegeld was haha. Ik vind de fles heel betaalbaar en het lijkt me een erg leuk cadeau om te geven! :)

 2. 15 november 2017 / 10:16

  De foto’s zijn zooo leuk! <3 En wauw, dit is echt een heel leuk cadeau!

 3. 15 november 2017 / 10:48

  Aaah deze foto’s zijn zó leuk! Ik heb laatst ook zo’n fles besteld, alvast voor kerst haha! Ben ook heel benieuwd hoe daar op gereageerd gaat worden.

 4. 15 november 2017 / 21:15

  Wat een leuk idee!!! Die shirts zijn ook echt heel leuk :)

 5. 15 november 2017 / 21:28

  Dit is een ontzettend leuk cadeau zeg en leuke foto’s!

 6. 16 november 2017 / 14:45

  Wat een leuk idee zo’n gepersonaliseerde fles wijn!
  Liefs,
  Yara

 7. 16 november 2017 / 21:22

  Echt super leuk! Ik weet ook wel iemand aan wie ik zo’n fles zou kunnen geven! Heel leuk en wat een mooie foto’s ook zeg!

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 53 = 56