Beauty | Whitening strips van Smilelab

smilelab-tandenstrips-review

Smilelab is een bedrijf uit Scandinavië die zich gespecialiseerd heeft in tanden. En dan vooral het witter maken van tanden. Het is tegenwoordig zo makkelijk om naast het poetsen van je tanden wittere tanden te krijgen met allerlei apparatuur of strips. De Teeth Whitening Strips van Smilelab is ook een hulpmiddel bij het krijgen van wittere tanden. Maar wat is Smilelab eigenlijk en vind ik het echt goed werken?

smilelab-tandenstrips-review

Smilelab heeft verschillende soorten producten waardoor je tanden witter worden. Nu ik geen beugel meer heb vind ik het leuk om dit soort producten uit te testen. Ik heb nog nooit iets gebruikt waardoor mijn tanden witter worden. Natuurlijk heb ik wel goede tandpasta die er ook voor zorgt dat je tanden iets witter worden, maar verder heb ik nog nooit iets gebruikt waardoor mijn tanden per direct zichtbaar witter worden. Mijn tanden zijn ook niet geel gelukkig, maar kunnen denk ik zo’n strip wel gebruiken, hoe witter hoe mooier, toch? Toen ik dit pakketje binnen kreeg kon ik ook echt niet wachten tot het moment dat mijn beugel eruit mocht. Nu is het eindelijk zo ver en kon ik eindelijk de strips gaan testen.

smilelab-tandenstrips-review

Het product dat ik ontving is de Advanced Teeth Whitening Strips Performance. Het pakket bevat 15 zakjes die goed zijn voor 15 keer tanden ‘bleken’. Dit pakket kost € 49,95 en is aan te schaffen op de website van Smilelab. De strips zorgen niet voor beschadiging van de tanden, het enige wat de strips doen is verkleuringen aanpakken.

smilelab-tandenstrips-review

Het pakketje wat ik binnenkreeg is alleen al om blij van te worden. Het doosje is compact, en ziet er leuk kleurrijk uit; wit met donkerroze, daar houd ik wel van! Wanneer ik het doosje open vind ik een gebruiksaanwijzing en een informatiefolder. Daarnaast zitten hier natuurlijk ook de 15 strips in waarmee het bleken kan beginnen. Ook zit er een leuk doosje bij waar je de whitening strips in kunt bewaren of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kun je in dit doosje een kleine hoeveelheid aan strips meenemen.

smilelab-tandenstrips-review

Zelf heb ik een aantal dagen lang dit product gebruikt en toen ben ik al gaan kijken of ik verschil zag. Ik zou jullie daarom ook een voor en na foto laten zien, en na hoeveel behandelingen ik dit resultaat heb behaald. Toen ik het zakje van de strips opende, vond ik twee strips die weer ergens op zijn geplakt, het lijkt een beetje op een sticker. Wanneer je deze van het velletje heb afgehaald kun je de plakkant op je tanden plakken.

Nadat je de strips hebt geplakt, zowel onder als boven, kan het beginnen! Het is de bedoeling dat je deze strips boven en onder 30 minuten lang laat ‘inwerken’. Het voelt niet heel erg raar aan, het is alleen even wennen. Gelukkig hebben de strips ook vrijwel geen smaak, dus zijn de 30 minuten prima vol te houden.

smilelab-tandenstrips-review

 Voor

Na de 30 minuten mogen de strips er dan ook weer af, dat is wel even prutsen omdat het een beetje glibberig is en het is allemaal een beetje plakkerig, maar dat heb ik er allemaal voor over! Nadat de strips er af zijn poets ik mijn tanden even en zorg ervoor dat dit voorzichtig gebeurd.

 smilelab-tandenstrips-review[1]
 Na

Ik heb nu alle strips gebruikt en ik kan wel zeggen dat ik echt verschil zie. Het maakt me helemaal vrolijk dat mijn tanden nu nog witter zijn. Ik merkte het eigenlijk al heel snel, na de tweede keer vooral zag ik echt een verschil aan mijn tanden. Hier laat ik dan ook even een voor en na foto zien, en kijk het verschil! Je ziet vooral dat de wat gele vlekjes verminderd zijn, en dat ziet er voor mijn gevoel al stukken beter uit.

smilelab-tandenstrips-review

Je kunt dit product kopen via de webshop van Smilelab, Smilelab.com. De producten worden vanuit het buitenland verstuurd, maar je hoeft zeker niet lang te wachten. Dit pakket wat ik heb ontvangen kost € 49,95 en ik vind het erg fijn dat het resultaat zo goed zichtbaar is.

Hebben jullie al eens een product gebruikt wat je tanden witter maakt?

Liefs Kimberley

21 Reacties

 1. 10 augustus 2016 / 05:01

  Ik zie het verschil niet zo goed, maar dat zie ik meestal niet. Zelf zou ik zulke producten ook wel eens willen gebruiken nu mijn beugel er eindelijk uit is haha! Ik hou het tot nu toe op whitening tandpasta ;-).

 2. 10 augustus 2016 / 06:19

  Fijn dat je wel verschil ziet, altijd lastig te zien op foto’s! Grappig dat het werkt, ik zou het best willen proberen :)

 3. 10 augustus 2016 / 06:44

  Ik vind het verschil best goed te zien op de foto’s Kimberley! Je lach ziet er net wat frisser en stralender uit, heel mooi <3 Ik heb zelf nog nooit een product gebruikt dat tanden witter maakt, maar zou dat in de toekomst best eens willen proberen!

 4. 10 augustus 2016 / 06:49

  Oke, dit merk moet ik gaan onthouden. Ik zie veel reviews over whitening strips die het gewoon niet doen maar deze werkt wel! Fijn!
  Liefs,
  Elles

 5. 10 augustus 2016 / 07:27

  Zulke producten zou ik zo graag een keer willen gebruiken. Ik ben altijd zo benieuwd wat het nou echt doet.

 6. 10 augustus 2016 / 07:37

  Dat ga ik even onthouden voor wanneer ik wittere tanden wil 😀 ik krijg echt een heel goede indruk van dit merk en product! De prijs vind ik ook nog wel prima te doen. In ieder geval een stuk goedkoper dan echt je tanden laten bleken.

 7. 10 augustus 2016 / 10:48

  Geinig dat je wel degelijk een beetje verschil ziet!

 8. 10 augustus 2016 / 13:48

  Ik heb er al zoveel over gehoord, ik ga dit zeker onthouden!

 9. 10 augustus 2016 / 15:59

  Ik zie zeker wel verschil hoor! De tweede ziet er frisser uit ofso :) goed spul zo te zien

 10. 10 augustus 2016 / 16:01

  Ik heb ze ook en vind ze ook heel erg fijn! <3

 11. 10 augustus 2016 / 16:20

  Je ziet het steeds vaker voorbij komen: producten om je tanden witter mee te maken. Ik heb zelf ook nog nooit zoiets gebruikt, maar deze klinkt goed. Je ziet inderdaad duidelijk verschil!

 12. 10 augustus 2016 / 16:56

  Ik zie ook een verschil..mooi dat het werkt! ik heb ook wel eens strips geprobeerd, maar zonder een duidelijk resultaat.

 13. 10 augustus 2016 / 19:10

  Ik zie ook het verschil, leuk dat het werkt!
  Ik wil die strips ook wel eens uitproberen :)
  X

 14. 12 augustus 2016 / 11:00

  ik zie eigenlijk geen verschil ik zie gewoon twee identieke foto’s lijkt wel haha. Maar als je er zelf maar blij mee bent. Nu vraag ik me wel af hoe je de smaak vindt?

 15. 13 augustus 2016 / 13:00

  Je ziet het verschil goed in de randjes tussen je tanden! Ziet er mooi uit, ik dacht altijd dat dit soort producten niet zouden werken.

 16. 15 augustus 2016 / 10:33

  Ik heb dit product op insta voorbij zien komen en ben er heel erg benieuwd naar! Ziet erg wel erg goed uit zeg!

 17. 15 augustus 2016 / 16:54

  Je ziet inderdaad wel wat verschil. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar ik moet zeggen dat het bij nooit zo goed werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

43 + = 47