Beauty | Vice Lipstick Urban Decay Backtalk

urban-decay-backtalk

Nog een review over een lipstick! Omdat jullie zo enthousiast reageerden op mijn post over het Urban Decay event kan ik het niet laten om nog en review te schrijven over een van de lipsticks die ik kreeg. Vandaag schrijf ik een review over de Backtalk, die ook nog eens een comfort matte finish heeft, happy me! Ik ben dol op matte finishes. Ben je benieuwd naar mijn nieuwste matte lipstick? Lees dan eventjes mee!

urban-decay-backtalk
urban-decay-backtalk

De vormgeving van deze lipstick ziet er naar mijn mening echt perfect uit. Strak en tijdloos, maar daarnaast is het doosje wat er omheen zit ook nog eens erg kleurrijk gepimpt. Het is gelijk duidelijk om wat voor soort lipstick en welk merk het gaat. De lipstick zelf heeft ook nog eens het logo UD erop staan en dit komt ook weer terug op de buitenkant van de verpakking.

urban-decay-backtalk urban-decay-backtalk

De lipstick brengt makkelijk aan op de lippen, al adviseer ik wel bij deze er een klein laagje vettigheid onder te doen, dus denk aan een labello of vaseline. Dan blijft hij nog mooier zitten en trekt hij niet te erg in. Dit doe ik omdat ik van mijzelf best wel droge lippen heb, dus wanneer ik er dan een laagje onder doe komt de lipstick mooier tot haar recht.

urban-decay-backtalk urban-decay-backtalk

De kleur Backtalk is een oud roze kleurtje die ik echt erg mooi vind. Zodra je hem op doet droogt hij gelijk op en geeft gelijk een matte finish. Iets wat ik erg prettig vind, wanneer een lipstick erg lang erover doet om matt te worden, dan vind ik hem gelijk al minder.
urban-decay-backtalk

Deze nieuwste lipstick collectie van Urban Decay kent 100 verschillende nieuwe lipsticks, met ook nog eens allemaal verschillende finishes; dit zijn er erg veel dus! Ik kreeg er drie, waarvan twee met een matte finish en waarvan één met een metallized finish.

urban-decay-backtalk

Ik ben net zoals over mijn andere Urban Decay lipstick ook weer erg tevreden over deze. De lipstick brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Ik hoefde het zelfs niet bij te werken toen ik wat had gegeten, hoe handig! Deze alledaagse lipstick zal ik zeker vaak dragen. De nieuwe lipsticks van Urban Decay zijn binnenkort verkrijgbaar in Nederland.

urban-decay-backtalk

Is dit kleurtje iets voor jou?

Liefs Kimberley

 

   Verstuur artikel als PDF   

19 Reacties

 1. 29 juni 2016 / 04:35

  Liefde voor Urban Decay :-)! Ik vind dit een heel mooi kleurtje, een beetje mauve :-). Enne binnenkort met tanden bloot lachen!? July is coming soon :-D!

 2. 29 juni 2016 / 07:34

  Wauw, wat een beauty van een lipstick. Deze kleur staat je zo onwijs goed Kimberley!

 3. 29 juni 2016 / 09:23

  Wauw, echt een mooie kleur! Hij staat je ook echt heel goed!

 4. 29 juni 2016 / 09:51

  Dit kleurtje Kim.. Wat doe je me aan? I need it! Wederom weer een geweldige review en prachtige foto’s lieverd!

 5. 29 juni 2016 / 14:32

  Prachtig kleurtje. Ik zou zo graag een lipstick van deze collectie willen hebben!

 6. 29 juni 2016 / 21:13

  Wauwwauwwauw, dit is nog eens een toffe kleur! Die zou ik ook zó kopen. 😮 Super mooie foto’s ook trouwens!

 7. 30 juni 2016 / 07:11

  Mooi kleurtje! Hij is donkerder dan ik had verwacht maar ik zou hem zeker dragen :)

 8. 30 juni 2016 / 08:31

  Wauw! Alleen de verpakking al vind ik heel erg mooi! Maar ook de kleur staat je prachtig! Ik zou deze ook uitgekozen hebben!

 9. Simone
  30 juni 2016 / 18:50

  Die nieuwe collectie van UD is echt geweldig! Deze kleur is echt mooi. Zelf heb ik de kleur After Dark. Ook echt een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 − 13 =