Beauty | September Blux Box

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alweer een nieuwe maand, alweer een nieuwe Blux Box! Alweer zo’n ontzettend vrolijke inhoud, de Blux Box doet mij altijd goed wanneer ik deze weer binnen krijg. Toen ik deze Blux Box opende werd ik gelijk verrast door onder andere weer een nieuw lakje van Meeki en twee heerlijke nieuwe producten van Guhl. Maar wat zat er nog meer in?

Meeki Beauty Lab Nail Polish – 1 stuk – full size (2 stuks) € 14,95
Ontdek Meeki Beauty Lab. De nieuwe nagellak sensatie! Meeki ontwikkelt de mooiste vegan trendkleuren nagellak samen met internationale trend forecasters, stylistes, invloedrijke bloggers en bovenal: met jou! Via leuke beautypannels kan ook jij meebeslissen welke kleuren Meeki absoluut moet uitbrengen in hun collecties. Samen met Meeki heeft Blux Box vijf trendy kleuren uitgekozen. In deze box zit één kleur, namelijk Nude. Deze had ik al eerder gekregen door een andere samenwerking, maar wat maakt het uit? Dit kleurtje is prachtig dus ik weet zeker dat ik hem vaak zou pakken.

Meeki beautylab kende ik dus al, hier had ik namelijk al eerder érg mooie lakjes van ontvangen en hier heb ik toen ook een artikel over geschreven voor jullie. Ben je benieuwd naar dit artikel? Dit artikel kun je hier lezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lord&Berry lipgloss – full size € 9,00
Lord&Berry is een niche merk afkomstig uit Italie en legt de nadruk op de ogen en lippen als erecatchers van het gezicht. In deze box zit de SKIN lipgloss in de kleur #4853: Sweet Florida. Dit is één van de bestsellers van Lord&Berry en staat eigenlijk mooi bij alle huidtinten. De lipgloss geeft een mooie subtiele kleur af, laat je lippen glanzen en is tevens verrijkt met vitamine E.

Thanks Blux Box, dit is precies een kleurtje voor mij! Tegenwoordig pak ik niet meer zo snel lipgloss erbij, omdat ik helemaal fan ben van lippenstift. Maar ik weet zeker, omdat dit kleurtje niet té opvallend is, dat deze zeker een mooi plaatsje krijgt in mijn make-up organizer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guhl vochtherstel shampoo – full size € 6,99
Deze shampoo is special ontwikkeld voor droog, broos en overbelast haar. De shampoo hydrateert je haar, zonder het te verzwaren. Doordat het haar gevoed wordt, zal je haar gaan glanzen en soepel vallen, waardoor het haar makkelijk in model te brengen is. Voor extra verzorging gebruik je vervolgens de Guhl verzorgende conditioner.

Deze geur is echt god-de-lijk! Wauw, deze ga ik vanavond wanneer ik onder de douche spring gelijk gebruiken. Wat een heerlijke geur, dit is echt zo’n geurtje die blijft hangen wanneer je onder de douche vandaan stapt. Dat deze ook nog eens helpt tegen droog, broos en overbelast haar is helemaal een voordeel voor mij; mijn haar is namelijk al zo ontzettend broos. Kom maar op met een mooie, zachte bos haar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guhl vochtherstel verzorgende conditioner – full size € 6,40
Deze conditioner herstelt je droge haar tot in de kern. Het product voorziet de droge delen van je haar van een vochtigst, voor een optimale vochtbalans. Ondertussen verzwaart het je haar niet, waardoor je de natuurlijke veerkracht behoudt. Het resultaat: soepel haar met een zijdeglans en extra makkelijke doorkambaarheid.

Conditioner is eigenlijk wel iets wat ik moet gebruiken voor mijn haar. Met alleen shampoo kom ik er namelijk niet, dan is mijn haar niks waard. Daarnaast wil ik ook nog wel eens een masker pakken, maar ik weet zeker dat dit ook wel iets is wat mijn haar goed kan gebruiken. Fijn dat beide producten in de Blux Box zitten zodat ik ze gelijk beide kan gaan testen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanorganic self tanning oil – 25 ml – full size 100 ml € 36,95
Deze Ecocert gecertificeerde zelfbruinende olie is 99% natuurlijk van samenstelling en geeft een zijdezachte en luxe bruining die tot 5 dagen zichtbaar blijft na toepassing. Het heeft geen naar luchtje en geeft gegarandeerd niet af. Voor het mooiste resultaat, eerst even scrubben, zodat dode huidcellen zijn verwijderd. De Selftan Oil komt na 6 tot 8 uur volledig op kleur en voor een intensere bruining kun je het product opnieuw aanbrengen. Flacon schudden voor gebruik en na applicatie handen wassen.

99% natuurlijk (!?) dit komt natuurlijk niet heel vaak voor. Dat vind ik altijd wel een pluspunt! Ik ben altijd wel een beetje benauwd om dit soort producten te proberen, vooral omdat het dan pas naar een aantal uren zichtbaar is. Je weet nooit hoe je eruit komt te zien zeg maar. Maar toch heeft het mij erg nieuwsgierig gemaakt en ga ik met deze vertrouwelijke informatie dit product zeker eens proberen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novexpert exdoliator mask & scrub – free sample – full size 50 ml € 37,95
De Exfoliator van Novexpert is Ecocert gecertificeerd en 100% natuurlijk. Dit masker & scrub in één ontdoet de huid van dode huidcellen en laat haar weer stralen. Dun aanbrengen op het gezicht en hals, 3 minuten laten inwerken en daarna licht inmasseren (bij de gevoelige huid deze stap overslaan). Tenslotte met ruim lauwwarm water afspoelen. Gebruik dit product in combinatie met de TanOrganic self tanning oil voor een mooi, egaal resultaat.

Hmm, nu ik beide producten heb moet ik het natuurlijk wel gaan proberen. Ook nog eens 100% natuurlijk, sounds good Blux Box! Deze producten komen zeker in mijn testbakje en ik ben benieuwd naar het resultaat. Wanneer jullie een review willen van een bepaald product, hoor ik het graag!

blux-box-september-kimmetjekims

Blux Box, bedankt voor deze box van augustus! Hier ga ik zeker heel erg veel plezier van hebben. Voor €14,95 in abonnement vorm kun jij deze box zelf kopen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Welk product spreekt jullie het meest aan?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 29 september 2016 / 06:32

  Ik vind dit één van de beste inhoud tot nu toe :) Allemaal handige en uiteenlopende producten. Vooral de shampoo lijkt me fijn.

 2. 29 september 2016 / 07:08

  De inhoud is echt fijn hé deze maand?! Vooral met de producten van Guhl ben ik helemaal happy! Maar ook de gloss vind ik erg pretty. Mooie foto’s heb je ook weer gemaakt Kimberley <3

 3. 29 september 2016 / 07:31

  Fijn dat je de inhoud wel leuk vind, ik vind het echt een beetje tegenvallen, maarja dat is persoonlijk natuurlijk

 4. 29 september 2016 / 07:32

  Die Meeki lakjes lijken me zo mooi! En de Guhl producten lijken me ook echt super chill om te proberen 😀 Blux heeft het goed gedaan dit keer :)

 5. 29 september 2016 / 07:44

  Wat een handige producten! Ik zou het allemaal wel kunnen gebruiken. Ben erg benieuwd naar de shampoo :)

 6. 29 september 2016 / 08:04

  Een hele leuke inhoud weer! Ik vind vooral de lipgloss heel interessant, en die shampoo enz zou ik ook zeker eens willen proberen.

 7. 29 september 2016 / 08:08

  Ben benieuwd naar die vochtherstel shampoo. Die lijkt mij erg fijn eigenlijk! Die nagellak vind ik ook een heel mooi kleurtje. Oh, en de lipgloss lijkt mij ook top, haha. Leuke inhoud deze keer!

 8. 29 september 2016 / 08:41

  Wat een leuke box is dit! Ik ben wel benieuwd naar deze shampoo. Ik heb twee shampoos van Guhl geprobeerd en ik vind ze beide heel fijn.

 9. 29 september 2016 / 10:05

  Fijne inhoud, de shampoo lijkt mij goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4