Beauty / Review | W7 Butter Kiss Lipstick Pink icing

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

Een product van W7, dat is alweer een tijdje geleden! De lip legend heb ik al meerdere keren voorbij zien komen, maar ook kwam ik de Butter Kiss lipstick tegen; deze moest ik meenemen! Lees je mee wat ik van dit product vind?

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

De W7 Butter Kiss Lipstick, een lipstick met een leuke uitstraling, vind ik! De verpakking vind ik niet erg bijzonder, maar de kleur maakt het voor mij al goed. Het heeft absoluut geen luxe uitstraling maar doordat deze verpakking bijna exact dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf, was ik er al snel uit welke kleur het moest worden. Na een aantal swatches in de winkel was ik er al snel uit; het moest de Pink Icing worden!

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

De Pink Icing is een licht roze lipstick, maar wel een lipstick die zeker opvalt. Hij bevat een klein beetje glans, iets waar ik niet zo van houd. Maar toen ik hem op had vond ik hem toch best wel leuk. Op mijn arm was hij al mooi en op mijn lippen vond ik hem eigenlijk nog beter uitpakken. Omdat ik toch wel een fan ben van matte lipsticks, wil ik deze zeker ook nog gaan proberen met mijn nieuwe product lip legend. Deze wil ik overigens ook nog graag voor jullie gaan reviewen, als jullie dit leuk lijkt, laat het maar eventjes weten in de comments.

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

Ik ben verbaasd over de dekking van deze lipstick. Ik heb bijna een zelfde kleur van Mac, maar deze doet het niet veel minder qua dekking en daar was ik dus echt verbaasd over. De lipstick plakt ook niet en blijft best wel lang zitten, ik moest zelfs boenen om de swatches weer van mijn arm te krijgen. Om hem mooi dekkend te houden moet je hem zo ongeveer om de 2 uur vervangen. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik daar heel precies in ben; ik vind het echt niet mooi als mijn lippen er niet mooi uit zien door lipstick. Dan draag ik liever helemaal geen lipstick of ik houd het echt goed bij.

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

Deze lipstick heb ik gekocht bij de winkel op = op, maar is bij wel veel meer winkels verkrijgbaar waar ze het make-up merk W7 verkopen. De lipstick was maar € 3,99 en dat vind ik zeker niet duur voor wat je krijgt. Mijn conclusie is daarom ook dat deze lipstick er zeker mee door kan, ik ga deze straks zeker vaker dragen wanneer ik een iets wat bruiner kleurtje heb door het zonnetje.  Ik vind hem zo mooi dat ik zelfs niet wist welke foto ik met jullie moest gaan delen, vandaar zoveel!

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

w7-butter-kiss-lipstick-pink-icing

Welk merk is jouw favoriete lipstick merk?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

12 Reacties

 1. 21 april 2016 / 06:58

  Weer een mooi Kim-kleurtje! Vind hem je goed staan! Hij doet het dus heel goed voor het prijsje ook 😀

 2. 21 april 2016 / 07:09

  Echt een kleurtje voor jou, hij staat je prachtig!

 3. 21 april 2016 / 07:55

  Wat een prachtige pigmentatie inderdaad! En het is een heerlijk vrolijk kleurtje. Mijn favo lipstick merk is eigenlijk GOSH, maar dat merk is nu niet meer de koop bij de Kruidvat helaas…

 4. 21 april 2016 / 15:03

  Deze kleur past goed bij je! Ik hou ook van mooie roze tinten.

 5. 21 april 2016 / 17:02

  Wauw wat een prachtige roze kleur, staat je mooi :)
  X

 6. 21 april 2016 / 19:46

  Ik vind hem wel bij je passen, persoonlijk vind ik hem op de lippen iets meer naar het paars neigen naar het roze en dat vind ik voor mijzelf niet zo mooi. Leuk prijsje ook!

 7. 22 april 2016 / 07:00

  Staat je goed! Mijn favoriete merk qua lipsticks is momenteel Jeffree Star Cosmetics <3

 8. 23 april 2016 / 17:37

  De kleur staat je prachtig. Ik heb niet echt een favo merk, maar W7 is zeker een fijn budget merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

76 − 74 =