Beauty / Review | Rituals Sensational Soft Cleanser

rituals-sensational-soft-cleanser

Stiekem ben ik gek op de producten van Rituals, maar wie is dat nou niet? Ik vind het heerlijk om door de stad te lopen en op een afstandje al te kunnen ruiken dat er een Rituals in de buurt is. Een vriendin van mij raadde mij de Sensationeel Soft Cleanser van Rituals aan, dus deze kocht ik en probeerde ik. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder!

rituals-sensational-soft-cleanser

Als ik in de avond op bed ga, haal ik écht altijd mijn make-up eraf. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind; ik vind het belangrijk dat mijn huid kan luchten en ademen als ik op bed lig en het voelt ook gewoon veel fijner. Ik haal normaal gesproken mijn make-up er altijd af met een bodymilk en met micellair water van Garnier. Iets wat altijd goed werkt, een nachtcreme eroverheen en ik was klaar. Tot dat een vriendin mij dit reinigingsproduct van Rituals aanraadde, werd ik razend benieuwd!

Zoals ik al zei spreken de producten van Rituals mij enorm aan. Ik heb er altijd goede ervaringen mee gehad en ik vind het ook altijd zo leuk dat je daar zo vriendelijk wordt geholpen. Toen ik een beetje op mijn hand had geprobeerd in de Rituals, voelde ik al snel dat de substantie weer enorm fijn was en dat het product ook erg fijn aan te brengen is op de huid. In de cleanser zitten verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat deze cleanser voor elk huidtype gebruikt kan worden. De olie smelt op de droge huid en kan hier heel goed de huid herstellen en ervoor zorgen dat het er glad en verzorgd uitziet.

rituals-sensational-soft-cleanser

Deze ultra zachte, zeep-vrije reinigingsgel zit in een handige tube van 125 ml die afsluitbaar is. Zoals ik al zij vind ik de substantie fijn en het smeert ook fijn aan op de huid. Wanneer ik voor het slapen gaan mijn make-up eraf wil halen, doe ik een klein beetje op mijn vingers en zorg ik ervoor dat ik, nadat ik mijn handen heb gewassen, dit op mijn gezicht masseer. Wanneer ik dit goed heb gedaan laat ik het ongeveer 2 minuten intrekken en daarna spring ik onder de douche om vervolgens alles eraf te spoelen.

rituals-sensational-soft-cleanser

Ik heb het nu een aantal keer getest en ik moet zeggen dat ik razend enthousiast ben over dit product. Wanneer ik onder de douche vandaan stap voelt mijn huid zo zacht aan en volledig gereinigd, dat ik het nu elke keer wil gebruiken. Dit is echt een aanrader!

rituals-sensational-soft-cleanser

Deze Sensationeel Soft Cleanser is te koop bij Rituals voor € 13,50. Zoals ik al zei hoef je niet veel op je vingers aan te brengen om je hele gezicht te kunnen insmeren, dus met deze 125 ml kom je zeker wel een aantal weken door.

Wat is jullie favoriete product van Rituals?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 22 april 2016 / 09:05

  Deze is zo fijn! Gebruik ‘m zelf ook bijna elke dag.

 2. 22 april 2016 / 10:01

  Oke oke.. Je hebt mij overtuigd! Ik ga zeler opzoek naar deze cleanser! Mijn favoriete product van Rituals is tot nu toe de lekkere klei scrub en de bijhoorde douche foam
  Weer een mooie review!

 3. 22 april 2016 / 10:03

  I love Rituals! Deze klinkt erg fijn, al helemaal voor zo’n prijsje! :)

 4. 22 april 2016 / 10:20

  Dit lijkt me echt een fijn product! Ik heb ook hele fijne ervaringen met de Rituals producten, misschien dat ik deze ook eens ga proberen.

 5. 22 april 2016 / 10:38

  Klinkt erg fijn! Ritualen heeft mooie producten!

 6. 22 april 2016 / 18:17

  Klinkt heel fijn :) Toch moet ik zeggen, tot nu toe heb ik niet zoveel met Rituals hihi. Ze zullen ongetwijfeld heerlijke producten hebben, maar toch voel ik die klik niet ofzo.

 7. 23 april 2016 / 10:19

  Ziet er goed uit! Ik hou zelf van alles van Rituals, haha. (:
  Liefs,
  Yara

 8. 23 april 2016 / 11:24

  Oeh wauw wat ziet het er mooi uit zeg! Het lijkt me echt een heel erg fijn product.

 9. 24 april 2016 / 09:11

  Ik heb de travelsize hier van en mijn huid is na gebruik super zacht! Echt een fijn product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =