Beauty / review | PRO-make-up brushset van Forever 21

makeup-brushset-forever21

In mijn vorige shoplog zag je wat ik allemaal kocht in Amsterdam en één item daarvan was mijn kwastenset van de Forever 21. Altijd als ik in Amsterdam ben moet ik even naar de Forever 21. Ik liep hier tegen de roze, wit met goudkleurige details kwasten aan en ik kon ze eigenlijk niet laten liggen. Bovendien kon ik ook wel wat nieuwe kwasten gebruiken dus ik besloot deze set mee te nemen.

makeup-kwasten-forever21

In deze set met kwasten zitten verschillende kwasten; een foundationkwast, een poederkwast, een blushkwast, een blendingkwast en een oogschaduwkwast. De kwasten zijn leuk afgewerkt met op elke kwast een bijpassend woord. Zo staat er op de foundation kwast foundation, een super leuk detail! Om de kwasten zat ook een leuke roze tasje, niet dat ik ze daar elke keer in stop, maar toch leuk dat je het erbij krijgt.

make-up-kwasten-forever-21

De make-up kwasten set kostte € 15,99. Opzich vond ik dit wel meevallen, je betaalt voor een aantal goede kwasten al snel een best bedrag.

make-up-kwasten-forever-21-review

Ik heb de kwasten nu een aantal dagen gebruikt en ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben. De kwasten blijven mooi, ook na het reinigen van de kwasten. Deze kwasten laten ook geen haartjes los, iets waar ik zo’n hekel aan heb. Dus dit is zeker een pluspuntje.

make-up-review-brush-set

In vergelijking met mijn Kiko kwasten mag deze er ook zeker zijn, misschien staan de haartjes iets losser, maar hier merk je niks van tijdens het make-uppen, dus dat is zeker geen probleem. De haartjes zijn alleen wel wat harder dan die ik van andere merken gewend ben, dus hier moet je wel van houden. Maar verder zou zeggen; loop je ook tegen deze kwasten aan? Zeker meenemen!

teckel-kimmetjekims

Deze foto moest er nog even bij, omdat mijn hondje zo nieuwsgierig moest zijn bij het maken van deze productfoto’s.

Zouden jullie deze kwasten ook aanschaffen?

Liefs Kimberley

15 Reacties

 1. 8 januari 2016 / 06:13

  Wat een heerlijke roze beauty’s! Deze kwasten zien er prima uit voor het bedrag wat je ervoor betaald.
  XOXO esmee

 2. 8 januari 2016 / 07:11

  Haha je hond, wat een schatje! De kwasten zien er goed uit. Vind alleen de poederkwast er wat klein uit zien.
  Zelf ben ik helemaal fan van real techniques maar daar betaal je al snel 16 euro per kwast.

  • 8 januari 2016 / 11:41

   Haha lief he. Altijd zo nieuwsgierig, net zo nieuwsgierig als ik naar de producten ben, haha. Ja precies, iets duurder, maar dat zijn ook kwasten die ik graag nog eens aanschaf :)

 3. 8 januari 2016 / 09:00

  Wat een leuke kwasten zeg! En je hondje, hihi supercute! Die van mij is ook altijd mega nieuwsgierig als ik productfoto’s aan het maken ben! :)

  • 8 januari 2016 / 11:42

   Hihi, leuk is dat he! Ik ben zo ontzettend blij met mijn hondjes, dus ik laat het maar gewoon toe. Kon het daarom ook niet laten om deze foto erbij te doen. Dankjewel Lindsey <3

 4. 8 januari 2016 / 09:02

  Ze klinken erg fijn! Ik had laatst bijna ook een kwastenset meegenomen van de Forever21, maar dat was een kleine set. Misschien toch maar een keer uitproberen! Alleen ben ik altijd slordig met kwasten, ben vaak te lui om ze schoon te maken hihi. Ze zien er wel erg mooi uit en wat handig dat ze in zo’n hoes komen! x

  • 8 januari 2016 / 11:43

   Hahaha, erg he, dat die kwasten elke keer weer schoon moeten. Jammer dat het zo belangrijk is om wel te doen. Ik ga ze vanmiddag maar weer eens schoonmaken hihi. Dankjewel!

 5. 8 januari 2016 / 19:32

  Ik vind de kwasten erg goed en schattig uitzien! Wat een lieve hond heb je

 6. 9 januari 2016 / 10:29

  Alleen om hun uiterlijk zou je ze al niet kunnen laten liggen, haha. Hele leuke review meis! En dat van je hond is zó herkenbaar! De mijne moet ook altijd een tijdje komen nemen.

 7. 9 januari 2016 / 10:30

  Alleen om hun uiterlijk zou je ze al niet kunnen laten liggen, haha. Hele leuke review meis! En dat van je hond is zó herkenbaar! De mijne moet ook altijd een kijkje komen nemen.

 8. 9 januari 2016 / 12:04

  Oh my, alleen vanwege de lieve pastel roze kleur ben ik al helemaal verliefd op deze set! En dan zijn ze ook nog zo relatief goedkoop, ideaal! Fijn dat de kasten ook prettig in gebruik zijn, dat is natuurlijk nog net iets belangrijker dan het schattige uiterlijk van de kwasten!

  • 9 januari 2016 / 17:40

   Stiekem vielen ze daardoor ook op hihi! Maar dit is echt win-win, zeg maar. Dankje Svenja! X

 9. 9 januari 2016 / 12:07

  Wat een schattige kwasten! Zeker leuk om uit te proberen voor die prijs! En aw, wat een lieve foto van je hond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

32 + = 39