Beauty / Review | Mac Long Legged & Fabulous Cremesheen lipstick

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

Zoals vele van jullie al weten ben ik fan van de lipsticks van Mac Cosmetics, altijd als ik dan weer een nieuw leuk kleurtje tegenkom vind ik het erg lastig om deze te laten liggen. Ik heb weer een nieuwe mogen toevoegen aan mijn stash en deze review ik graag vandaag voor jullie. Kijk je ook weer mee?

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

Dit keer kocht ik de Long Legged & Fabulous met een cremesheen finish, iets wat ik ook nog nooit had gehad. De meeste Mac lipsticks die ik in mijn bezit heb, hebben een matte finish. Gewoon een keer wat anders, toch?

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

De Long Legged & Fabulous is een Limited Edition van Mac, uit de nieuwste collectie Flamingo Park 2. Toen ik dit pareltje deze week binnen kreeg was ik gelijk al enthousiast, als je hem openmaakt word je gewoon al blij van de kleur.

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

De kleur heb ik op mijn arm geswatcht en vervolgens natuurlijk ook gelijk op mijn lippen geprobeerd, iets waar ik altijd niet op kan wachten. Het is bijzonder om elke keer weer te zien dat lipsticks op de huid heel erg anders kunnen uitpakken dan op de lippen, wat natuurlijk ook wel weer logisch is. Deze lipstick komt dan ook eigenlijk niet overeen, maar ik ben niet teleurgesteld over het resultaat op mijn lippen.

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

Tevreden? Ja, dat ben ik zeker weer! Ik ben erg blij met dit kleurtje, deze ga ik zeker heel vaak dragen wanneer het weer een beetje zomers is buiten. Nu ga ik liever voor de wat minder opvallende kleuren, maar dit kleurtje heeft mij zeker enthousiast gemaakt voor de zomer. Ik kocht deze lipstick voor € 19,50 bij de Douglas en dat is deze lipstick zeker waard.

mac-cosmetics-cremesheen-long-legged-fabulous

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Liefs Kimberley

26 Reacties

 1. 24 maart 2016 / 05:51

  Wauw mooi kleurtje. Zulke kleuren staan jou echt heel goed.

 2. 24 maart 2016 / 06:03

  Ik vind het een lieflijk kleurtje, die je erg mooi staat. Voor mij is hij net iets té roze.

 3. 24 maart 2016 / 07:04

  Staat je heel erg goed! Maar net iets te roze als ik hem zou dragen.

 4. 24 maart 2016 / 07:08

  Je MAC stash wordt steeds groter! Mooie kleur Kims 😀 Staat je mooi!

 5. 24 maart 2016 / 07:21

  Ik vind hem je heel erg mooi staan! Voor mij is hij denk ik te licht, ik zelf zou hem niet bestellen zonder eerst te testen omdat zulke lichte kleuren mij meestal niet zo staan (vind ik dan). Ben wel benieuwd naar heel je stash nu hihi.

 6. 24 maart 2016 / 08:12

  Dit kleurtje staat jou écht heel erg mooi! Zeker een zomers kleurtje die lekker mag opvallen.

 7. 24 maart 2016 / 08:15

  Hele mooie kleur! Een mooi zomer kleurtje inderdaad, hij dekt ook erg goed. Kan niet wachten tot ik mijn felle lipstick kleuren weer kan dragen in de zomer. :)

 8. 24 maart 2016 / 08:39

  Oohlala! Dit is zeker wel een pareltje. Echt een prachtige kleur en hij staat jou natuurlijk ook fantastisch!

 9. 24 maart 2016 / 10:32

  Oeeh wat een mooi kleurtje! Vooral voor in de zomer inderdaad! Goede keuze :-)

 10. 24 maart 2016 / 10:34

  Zeker ik kan merken dat je gek bent op MAC. De roze kleur vind ik beeldig en het staat je super. Helaas bij mij is het net is te licht. Geniet ervan!

 11. 24 maart 2016 / 14:04

  Wat een tof kleurtje! Echt zo heerlijk roze en girly <3 Net wat voor jou! Bij mij vallen de kleurtjes inderdaad ook anders uit op de lippen dan op de huid. Je lippen bevatten vaak meer pigment. Mijn lippen zijn best donker van zichzelf, dus lipsticks vallen bij mij vaak ook donkerder uit of lichte lipsticks pakken minder goed. Ik moet ze altijd echt proberen om te kijken hoe ze je staan heb ik gemerkt. X

 12. 24 maart 2016 / 19:08

  Wat een lieflijk kleurtje! Past echt helemaal bij je Kim!

 13. 24 maart 2016 / 19:14

  Mooi lief kleurtje Kim, staat je erg goed! Ik kende dit kleurtje nog niet. Helaas staat roze me vaak niet omdat mijn lippen erg donker van zichzelf zijn.

 14. 24 maart 2016 / 22:17

  Roze kleurtjes staan mij niet zo goed maar bij jou staat deze echt prachtig!

 15. 26 maart 2016 / 21:54

  Mooi en lief kleurtje, en de finish is ook gaaf! Veel plezier ervan ^__^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 28