Beauty / Review | Mac Cremesheen Glass

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Mac, mac, mac, ik kan er echt niet genoeg van krijgen omdat ik telkens weer versteld sta van het resultaat van deze producten. Voorheen kocht ik altijd de Mac lipsticks, maar nu koos ik ervoor om een Cremesheen Glass lipgloss te kopen. Lees je mee wat ik hiervan vind?

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Roze, tja weer roze. Gewoon omdat ik het zo’n leuke kleur vind en ik vind dat het mij ook het mooist staat op mijn lippen. Ik koos voor een limited edition uit de Flamingo Park 2 collectie, namelijk de Cremesheen Glass Petite Indulgence. Een wat donkerdere kleur roze, een die ik eerlijk gezegd niet zo snel zou kopen maar ach, een keer wat anders kan toch best leuk zijn!?

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

De Flamingo Park 2 limited edition kent 4 verschillende Cremesheen Glass lipgloss, waarvan ik twee heb gekocht.

♡ Playful Petal
♡ Look Who’s Here!
♡ Sweet Tooth
♡ Petite Indulgence

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

De verpakking is stevig en ziet er zoals gewoonlijk weer stijlvol uit. Iets wat ik ook erg belangrijk vind, want hier kijk ik toch wel vaak als eerst naar in een drogisterij als ik op een product afstap.

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Het volgende zegt Mac en Douglas over het product, en ik was eigenlijk wel nieuwsgierig of ik mij hierbij aan kon sluiten. ”Cremesheen Glass combineert de crème achtige glans van Cremesheen Lipstick met de glans van MAC Lipglass. De lichtreflecterende pareltjes en pigmenten creëren onmiddellijke glans. De lipgloss is zacht, comfortabel en niet plakkerig en kan afzonderlijk gebruikt worden of in combinatie met lippenstift.” En kan ik mij hierbij aansluiten? Ja, het is zeker een lipgloss die niet plakt. Want als ik iets vervelend vind, is het dat lipgloss plakt. Deze doet dat absoluut niet en blijft ook gewoon mooi zitten op mijn lippen zo’n 2 uur.

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Natuurlijk heb ik ook de lipgloss op mijn arm geswatchd, wat natuurlijk weer anders uitvalt op de lippen. Ik heb hier een laagje op gedaan om te laten zien hoeveel deze met één keer aanbrengen dekt. Het komt wel aardig overeen met het resultaat op mijn lippen.

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Mijn conclusie? Ik ben zeker weer tevreden over dit product van Mac, alleen ik zou zelf nooit weer zo snel kiezen voor een lipgloss. Ik vind de substantie gewoon simpelweg niet zo fijn als die van een lipstick. Lipsticks blijven bovendien veel langer zitten en ik heb het gevoel dat ik daarbij meer waar krijg voor mijn geld. Binnenkort wil ik ook nog mijn andere lipgloss van Mac gaan reviewen op mijn blog, ik ben benieuwd of dit kleurtje anders uitpakt en of ik hier iets enthousiaster over ben.

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

Wat vind jij fijner, lipgloss of lipstick?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 13 april 2016 / 05:41

  Mooi product, toch houd ik zelf meer van lipsticks. Irriteer me al snel aan lipgloss als mijn haar er voor de 10e keer aan blijft plakken 😉

 2. 13 april 2016 / 07:12

  Hij staat je echt heel mooi maar zelf ben ik niet zo van de lipgloss. Geef mij maar een lipstick haha.

 3. 13 april 2016 / 07:33

  Ik ben zelf geen fan van lipgloss maar deze ziet er erg mooi uit en vind hem je ook prachtig staan!

 4. 13 april 2016 / 07:36

  Deze kleur staat je mooi! Fijn dat hij niet plakt, dat vind ik ook altijd vreselijk.

 5. 13 april 2016 / 08:30

  Ik ben ook echt geen lipglossfan, maar hij staat je wel erg mooi!

 6. 13 april 2016 / 09:51

  Ik moet zeggen dat ik de lipsticks ook wel iets fijner vind, al kan een lipgloss heel erg mooi staan. Over een lipstick heen dragen kan ook heel erg mooi zijn. Vind het wel een mooi en fris kleurtje!

 7. 13 april 2016 / 10:13

  Ik hou van MAC maar dit soort producten trekken helaas niet zo mijn aandacht, helaas! wel fijne review meid

 8. 13 april 2016 / 10:35

  Ik hou meer van lipsticks, maar ik vind de kleur erg mooi en het staat je ook goed.

 9. Kim
  13 april 2016 / 10:59

  Zelf vind ik lipsticks in combinatie met lipgloss erg fijn! :)

 10. 13 april 2016 / 12:39

  Ik ben totaal geen fan van lipgloss, dit zou ik ook niet snel kopen. Tenzij hij mat opdroogt :) haha. Vind het wel een heel tof kleurtje, die perfect bij jou past. Roze, roze, roze!

 11. 13 april 2016 / 14:24

  Wat een mooi kleurtje! Ik vind lipstick en lipgloss fijn. Ik vind lipgloss veel fijner op dagen dat mijn lippen echt heel droog zijn zodat je de velletjes niet zo heel goed ziet. Fijn review weer Kim!

 12. 13 april 2016 / 15:31

  Ik ben ook meer van de lipsticks, maar toch had ik laatst een gloss op en dat stond wel erg mooi hoor! Zeker zo voor de lente en zomer. Ik denk dat ik er de komende tijd toch wat zal aanschaffen, ondanks dat ik meer een lipstick liefhebber ben :-).

 13. 13 april 2016 / 19:11

  Zelf draag ik het liefst lipstick maar deze lipgloss staat je wel erg mooi.

 14. 13 april 2016 / 19:36

  Mooi snoeperig roze kleurtjes, ik draag de laatste tijd meer lipsticks dan lipgloss :)
  X

 15. 14 april 2016 / 16:33

  Wat een super leuk kleurtje! Past heel goed bij je. Liefs

 16. 16 april 2016 / 09:59

  Het is ook niet echt een product waar ik snel voor zou gaan, maar het kleurtje vind ik wel heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

53 − = 47