Beauty / Review | Mac Cremesheen Glass Sweet Tooth

mac-cosmetics-cremesheen-glass-sweet-tooth

Ja, alweer een cremesheen glass lipgloss! Ik had er laatst twee gekocht bij de Douglas en ik wil graag over beide een review schrijven. Dit keer over mijn andere nieuwe pareltje van Mac; Sweet Tooth.

mac-cosmetics-cremesheen-glass-sweet-tooth

Dit maal een wat lichtere roze lipgloss, fijn kleurtje voor de tijd van het jaar. Ik koos voor een limited edition uit de Flamingo Park 2 collectie, namelijk de Cremesheen Glass Sweet Tooth. Dit vond ik een goede aanvulling bij mijn andere Mac lipsticks en lipgloss die ik al heb.

mac-cremesheen-glass-petite-indulgence

De Flamingo Park 2 limited edition kent 4 verschillende Cremesheen Glass lipgloss, waarvan ik twee heb gekocht.

♡ Playful Petal
♡ Look Who’s Here!
♡ Sweet Tooth
♡ Petite Indulgence

mac-cosmetics-cremesheen-glass-sweet-tooth

De verpakking is stevig en ziet er zoals gewoonlijk weer stijlvol uit. Iets wat ik ook erg belangrijk vind, want hier kijk ik toch wel vaak als eerst naar in een drogisterij als ik op een product afstap.

Het volgende zegt Mac en Douglas over het product, en ik was eigenlijk wel nieuwsgierig of ik mij hierbij aan kon sluiten. ”Cremesheen Glass combineert de crème achtige glans van Cremesheen Lipstick met de glans van MAC Lipglass. De lichtreflecterende pareltjes en pigmenten creëren onmiddellijke glans. De lipgloss is zacht, comfortabel en niet plakkerig en kan afzonderlijk gebruikt worden of in combinatie met lippenstift.” En kan ik mij hierbij aansluiten? Ja, het is zeker een lipgloss die niet plakt. Want als ik iets vervelend vind, is het dat lipgloss plakt. Deze doet dat absoluut niet en blijft ook gewoon mooi zitten op mijn lippen zo’n 2 uur.

mac-cosmetics-cremesheen-glass-sweet-tooth

Natuurlijk heb ik ook de lipgloss op mijn arm geswatchd, maar eigenlijk is deze amper te zien. Dit vind ik trouwens ook als deze lipgloss op mijn lippen zit, hij is eigenlijk amper aanwezig. Maar daar houd ik wel van; een beetje glans en niet te opvallend. Als ik opvallend wil draag ik liever een lipstick.

mac-cosmetics-cremesheen-glass-sweet-tooth

Mijn conclusie? Ik ben zeker weer tevreden over dit product van Mac, alleen zoals ik in mijn vorige review ook al zei, zal ik niet zo snel weer kiezen voor een lipgloss. Ik vind de substantie gewoon simpelweg niet zo fijn als die van een lipstick. Ik vind deze zeker mooier dan de Petite Indulgence, deze is zelfs mooier als hij langer op de lippen zit. Het geeft net wat meer glans aan mijn lippen en het zorgt er niet voor dat het lijkt alsof ik een dikke laag lipgloss op mijn lippen heb zitten.

Wat is jullie favo kleur lipgloss?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 18 april 2016 / 06:30

  Mooi lief kleurtje en staat je goed! Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet van de lipgloss. Ik ben niet zo dol op al dat plakkerigheid op mijn lippen haha.

 2. 18 april 2016 / 06:50

  Eerlijk gezegd heb ik 0 lipglossen, zo’n hekel heb ik er aan 😛 lipsticks zijn echt veel fijner. Deze staat je wel erg leuk!

 3. 18 april 2016 / 07:21

  Mooi zo’n lipgloss met een kleine glans en niet teveel kleur. Zelf ben ik geen fan van lipgloss, het plakt en het zit bij mij uiteindelijk overal haha

 4. 18 april 2016 / 07:43

  Leuk kleurtje weer Kim! Ik ben zelf niet zo van de lipgloss maar zo nu en dan draag ik het wel eens. Deze lieve zachtroze kleurtjes staan je echt goed.

 5. 18 april 2016 / 09:50

  Mooie zachte , en vooral lief roze kleur. Ik vind hem heel leuk staat je goed kim! Liefs Gea

 6. 18 april 2016 / 11:52

  Mooi en licht kleurtje :) Staat je weer goed! Bij je vorige review schreef ik ook al dat ik geen lipgloss fan ben, maar het effect vind ik alsnog wél leuk! Mijn favoriete lipstick van dit moment, pfff zoveel haha. Cool nude van essence, Faux van MAC enz enz enz haha.

 7. 18 april 2016 / 12:14

  Ik draag idd liever lipstick dan lipgloss. Ik vind het altijd zó plakken.

 8. 18 april 2016 / 12:24

  Staat je mooi! ik zou het zelf niet dragen

 9. 18 april 2016 / 14:19

  Ik vind hem je wel mooi staan. Lekker subtiel, fijn als je daar zin in hebt. Toch ga ik ook liever voor een lipstick! :)

 10. 18 april 2016 / 15:04

  Zelf heb ik liever lipstick maar dit kleurtje staat je echt heel erg mooi! En natuurlijk zien de verpakkingen er ook weer mega stijlvol uit zoals we van MAC kennen, haha. Leuk artikel Kim!

 11. 18 april 2016 / 16:00

  Wat een mooie kleur, staat je goed!
  Liefs,
  Yara

 12. 18 april 2016 / 17:02

  Ik snap helemaal wat je zegt over lipgloss, de substantie is inderdaad ook niet helemaal mijn ding meer. Ik heb ook nog maar 2 lipglossjes in mijn collectie. De kleur vind ik wel erg mooi! En de naam natuurlijk, die is ook fantastisch haha!

 13. 18 april 2016 / 18:40

  Mooi kleurtje, ik hou wel van een subtiel glossje :)
  X

 14. 19 april 2016 / 13:59

  Schattig kleurtje! Persoonlijk hou ik absoluut niet van lipgloss! Veelste plakkerig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

71 − 69 =