Beauty / Review | Kiko Milano Moon Dust Face Powder

kiko-milano-blush

Blushtime! Tijd om mijn favoriete blush eindelijk eens te reviewen. Mijn Kiko Milano Moon Dust face powder is absoluut mijn favoriet. Kijk en lees je mee naar deze mooie blush?

kiko-milano-blush

Ik kocht deze blush 01 Mysterious Pink van Kiko Milano in Engeland vorig jaar toen ik daar op studiereis was. Deze blush komt uit de kerstcollectie en is een limited edition, daarom denk ik ook dat hij niet meer te koop is. Of je moet geluk hebben dat hij nog tussen de opruiming te vinden is bij de Kiko. Maar dit denk ik niet.. want het is echt mijn favoriet. Hij is zelfs nu mooi, maar ik verwacht dat deze in de zomer nog mooier zal zijn.

kiko-milano-blush

Oke, wat ik wel moet toegeven is dat ik het doosje echt verschrikkelijk vind. Ik vind hem er goedkoop uitzien, maar goed; als ik de blush dan aanbreng maakt dat het weer helemaal goed.

kiko-milano-blush

De swatch van deze blush is echt wonderbaarlijk mooi, zoveel glans en zo ongelofelijk dekkend. Gelukkig dekt hij iets minder op mijn wangen en pakt hij hier precies goed uit; niet te opvallend maar het geeft wel effect. De glitter en glans is hier ook wat minder aanwezig wat ik wel erg prettig vind. Ik heb hem dan ook niet heel erg dik aangebracht.

kiko-milano-blush

Toen ik deze kocht bij de Kiko was het black friday, en dit is maar liefst een heel weekend lang in Engeland. Dus ik heb mijn ogen uit gekeken. Wat de blush heeft gekost weet ik niet meer exact, wat ik wel weet is dat het een koopje was, want het was namelijk 3 + 3 gratis bij de Kiko op dat moment.

kiko-milano-blush

Wat is jullie favoriete blush?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

18 Reacties

 1. 19 april 2016 / 06:52

  Ik vind het doosje er ook niet echt heel mooi uitzien, maar de kleur is wel echt fantastisch! Staat je ook mooi <3

 2. 19 april 2016 / 07:13

  Hij blijft zo onwijs mooi! Echt spijt dat ik die toen niet gehaald heb :( staat je ook prachtig!

 3. 19 april 2016 / 08:52

  Wow wat een plaatje! Ik vind die kleuren zo mooi zeg. Jammer dat het een limited edition is, want ik vind ’em echt geweldig!

 4. 19 april 2016 / 11:21

  Wat een prachtige blush! Mijn favorieten zijn vooral van Mac maar ik gebruik eigenlijk verschillende.
  Liefs,
  Yara

 5. 19 april 2016 / 14:16

  Jammer van de verpakking maar de blush zelf is wel echt een pareltje! <3

 6. 19 april 2016 / 14:39

  Wauw het is echt een hele mooie blush! Mijn favoriet van dit moment is mijn Sleek rose gold blush

 7. 19 april 2016 / 16:40

  Deze vind ik heel mooi! Ik heb die destijds wel gezien op verschillende blogs, maar was helaas te laat haha. Balen!

 8. 19 april 2016 / 18:13

  Wat een pareltje deze blush. Jammer dat het een LE is!

 9. 19 april 2016 / 21:39

  Wat een mooi product en wat een goeie deal, 3+3 gratis! Dat maakt shoppen niet verkeerd :) staat je prachtig! Je foto’s zijn trouwens ook weer zo leuk, wordt d’r echt vrolijk van met al dat roze. Pink isn’t just a colour, it’s an attitude (m’n motto, haha!). Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2