Beauty / Review | Garnier Loving Blends

garnier-loving-blends

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van de producten van Garnier, nadat ik het micellair water (reinigingswater) had aangeschaft vond ik het ook tijd voor de nieuwe lijn voor in mijn haar; Garnier Loving Blends. Lees je mee wat ik hiervan vind?

masker-garner-loving-blends

Aangezien ik mijn haar net geverfd heb, vind ik het belangrijk dat het extra goed verzorgd wordt. Het masker van deze lijn had ik al voorbij zien komen op de blog van Sharon, dit maakte mij al helemaal nieuwsgierig naar deze producten. Daarom schafte ik drie producten aan uit de haarlijn collectie van Garnier. Graag laat ik jullie de stapjes zien hoe ik deze producten gebruik en wat ik hiervan vind.

lovingblends-garnier

Stap 1
Garnier Honing Goud – Herstellende Shampoo
Voedt, versterkt en beschermt beschadigd of breekbaar haar

De romige, smeltende textuur van deze shampoo zorgt ervoor dat het makkelijk uitwasbaar is en zorgt voor veel schuim, zonder het haar te verzwaren. Het omhult het haar met een heerlijke honinggeur. Het haar is gevoed en wordt beschermd tot in de punten. Het haar wordt sterker, zachter en makkelijker om in model te brengen, met als eindresultaat een stralende, natuurlijke schoonheid.

Ingrediënten:
– Revitaliserende royal jelly, versterkt je haar vanaf de wortel.
– Bijenbalsem, een natuurlijke stof gemaakt door bijen, bekend om zijn reinigende werking.
– Honing, om het  haar  rijkelijk te voeden.

De shampoo doe ik als eerst in als mijn haar goed nat is. Daarna sop ik dit door mijn hele haar, zodat ik niks vergeet. Deze laat ik er niet heel lang inzitten en deze spoel ik daarom ook vrij snel weer uit. Het liefst laat ik hem super lang zitten, want ooo wat ruikt deze heerlijk! De shampoo is verkrijgbaar bij de drogist voor € 3,49. Ik kocht deze shampoo bij de Kruidvat.

garnier-loving-blends

Stap 2
Garnier Honing Goud – Herstellende Conditioner 
Voedt, versterkt en beschermd beschadigd en breekbaar haar

De romige, lichte textuur van deze conditioner is makkelijk uitwasbaar en zorgt ervoor dat je haar ontwart, zonder dat het zwaar aanvoelt. Je haar is direct gevoed en beschermd tot in de puntjes. Je haar wordt sterker, zachter en makkelijker om in model te brengen, met als eindresultaat een stralende, natuurlijke schoonheid.

Ingrediënten:
– Revitaliserende  royal jelly, versterkt je haar vanaf de wortel.
– Bijenbalsem, een natuurlijke stof gemaakt door bijen, bekend om zijn reinigende werking.
– Honing, om je haar rijkelijk te voeden.

Deze conditioner gebruik ik alleen in de punten van mijn haar en laat ik ongeveer een minuutje intrekken, daarna was ik het weer uit mijn haar. De conditioner is verkrijgbaar bij de drogist voor € 3,49. Ik kocht deze conditioner bij de Kruidvat.

masker-honeyblends-garnier

Stap 3
Garnier Honing Goud – Herstellend Masker
Voedt, versterkt en beschermt beschadigd en breekbaar haar

De romige, smeltende textuur van dit masker herstelt en voedt je haar tot diep in de puntjes. Het omhult je haar met een heerlijke honing geur (daarom kocht ik deze ook deels!). Het haar herstelt en wordt intens zacht. Je haar wordt zachter, biedt meer weerstand en is makkelijker in model te brengen, met als eindresultaat een stralende, natuurlijke schoonheid.

Ingrediënten:
– Revitaliserende  royal jelly, versterkt het haar vanaf de wortel.
– Bijenbalsem, een natuurlijke stof gemaakt door bijen, bekend om zijn reinigende werking.
– Honing, om het haar rijkelijk te voeden.

Dit masker gebruik ik als stap 3, als laatst dus. Deze geeft het beste effect als je hem 3-5 minuten laat inwerken en daarna uitwast. Ik doe dit dan meestal ook 3 minuten, en geloof me; het effect is er dan ook na het douchen. Dit masker is verkrijgbaar bij de drogist voor € 5,99. Ik kocht deze conditioner bij de Kruidvat.

masker-garnier-lovingblends

Mijn conclusie is dat ik meer dan tevreden ben over deze producten van Garnier. Ze ruiken lekker, zijn niet super duur en de werking is naar mijn mening ontzettend goed. Echt een aanradertje dus! Misschien ook leuk om te weten; tot 21 februari aanstaande heeft Etos een aanbieding op deze haarlijn van Garnier.

honey-masker-garnier

Hebben jullie wel eens producten van Garnier?

Liefs Kimberley

 

 

 

   Verstuur artikel als PDF   

12 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 07:09

  Dit noem ik nou echt een fijne review! Alles is duidelijk en goed uitgelegd met mooie foto’s. Ik ben nu heel erg benieuwd naar deze producten. Geen idee of ze hier ook bestaan haha.

 2. 12 februari 2016 / 07:35

  Leuk leuk en duidelijk geschreven! Ik heb het masker en die vind ik eigenlijk wel heel fijn :)

 3. 12 februari 2016 / 08:06

  Deze lijn klinkt zo fijn, vooral de romige structuur <3 Ik ga denk ik snel eens het masker en de conditioner aanschaffen, denk dat mijn droge haren daar heel blij mee zouden zijn!

 4. 12 februari 2016 / 08:17

  Fijne review heb je geschreven Kim! Ik gebruik altijd deze lijn maar dan voor gekleurd haar, vind ik ook heel erg fijn!

 5. 12 februari 2016 / 08:54

  Lijkt me een hele fijne lijn. Ik had een keer een conditioner van Garnier, wat een top product!
  Liefs,
  Elles

 6. 12 februari 2016 / 10:37

  Fijne review, je hebt alles heel duidelijk omschreven. Op dit moment gebruik ik het masker uit de mythische olijf lijn. Deze vind ik al ontzettend fijn. Deze honing lijn lijkt me ook erg fijn.

 7. 12 februari 2016 / 10:39

  Fijne, voedende producten, ik heb wel eens een andere lijn geprobeerd met olijven en die was ook heel fijn! Vooral de haarmaskers zijn heerlijk, romig en voedend: precies wat ik zoek!

 8. 12 februari 2016 / 11:07

  Deze lijn klinkt echt heel fijn. Ik heb het nog nooit geprobeerd maar ik denk dat ik ze binnenkort maar een keer ga proberen!

 9. 12 februari 2016 / 13:36

  Fijne review! Het masker heb ik ook en gebruik ik heeeel graag. De shampoo en conditioner twijfelde ik telkens. Ik las namelijk veel negatieve verhalen erover. Misschien toch maar een keertje gewoon zelf uitproberen. Ik had ze namelijk wel al geroken in de Kruidvat en oohh, die geur!! x

 10. 12 februari 2016 / 20:14

  De producten klinken erg fijn! Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd, maar ik ga er zeker even naar kijken als ik weer nieuwe haarproducten nodig heb. Ben ook benieuwd naar de geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

75 − 73 =