Beauty / Review | Fake Bake tinted body glow

fake-bake-tinted-body-glow-review

Zoals jullie in mijn vorige artikel al hebben kunnen lezen heb ik producten van Fake Bake gekocht op de Beautygloss party. Ik vind het leuk om producten te reviewen, dus daarom doe ik dat nu ook graag bij het eerste product wat ik kocht van Fake Bake. Ik ga vandaag voor jullie de Fake Bake tinted body glow reviewen. Lees je mee?

fake-bake-tinted-body-glow-review

Zoals jullie al weten kwam ik dit merk tegen op de Beautygloss party. Heel eerlijk gezegd had ik er nog nooit eerder van gehoord en kregen we wat informatie over het product. Deze Fake Bake tinted body glow werd bij ons opgedaan. Eerst moest ik er nog even aan wennen, op de foto’s is het niet zo goed te zien maar in het licht bij de Beautygloss party wel; er is heel erg een glittertje aanwezig. Maar nadat ik er de hele avond mee rond had gelopen moest ik het toch hebben, het geeft namelijk ook een klein beetje bruine glitter af, wat ervoor zorgt dat je huid een hele natuurlijke uitstraling krijgt met een lichte glitter er doorheen.

Dit product geeft zoals ik al aangaf een natuurlijke uitstraling maar daarnaast heeft het nog veel meer voordelen:
• Bevat botanische ingrediënten en is vrij van parabenen
• Laat de poriën ademen
• Snel, vlekkeloos en easy
• Geeft een natuurlijke look
• Ruikt aangenaam
• Vlekt niet op kleding

fake-bake-tinted-body-glow-review

Hierboven is te zien wat voor ingrediënten er in het product zitten. Ik kan er zo snel niet uit opmaken waarom dit product zo lekker ruikt, maar hij ruikt in ieder geval heerlijk. Daarvoor zou je hem alleen al moeten aanschaffen. Het product is heel erg slecht te zien op een foto, daarom heb ik de foto’s gemaakt met flits. In het echt is de glitter meer aanwezig, niet té opvallend maar dan valt hij nog wel lichtelijk op als er geen zon aanwezig is. Het is een body glow voor op het lichaam maar ook voor op het gezicht. Daarom laat ik jullie graag beide resultaten zien.

Voor
fake-bake-tinted-body-glow-review

Na
IMG_0354

Voor
fake-bake-tinted-body-glow-review

Na
fake-bake-tinted-body-glow-review

Ben ik tevreden? Ja, ik vind het een leuk product voor de prijs! Ik ga het zeker niet dagelijks dragen maar als ik een avondje in de zomer ga stappen en je bent wat bruiner dan is dit zeker een leuke toevoeging. Niet te opvallend, maar wel leuk aanwezig. Ik kocht deze voor € 7,- op de party. Dit was een beursaanbieding, dit product is onder andere ook verkrijgbaar bij Douglas.

Is dit product iets voor jou?

Liefs Kimberley

   Verstuur artikel als PDF   

18 Reacties

 1. 11 mei 2016 / 05:08

  Je ziet het verschil wel! Het ziet er inderdaad heel natuurlijk uit. Ik kende het merk nog niet.

 2. 11 mei 2016 / 06:43

  Echt een mooi sunkissed effect. Voor de zomer tijdens een feestje bijvoorbeeld staat het wel leuk denk ik :) De prijs valt me ook mee!

 3. 11 mei 2016 / 07:32

  Da’s wel een goed prijsje en een mooi verschil! Handig voor af en toe 😀

 4. 11 mei 2016 / 08:38

  Je ziet verschil, maar niet te heftig. Daar houd ik heel erg van. Het resultaat is ook erg mooi, maar ik moet e zeggen dat je al een heel erg mooi bruin kleurtje hebt! <3
  Liefs,
  Elles

 5. 11 mei 2016 / 10:30

  Wat fijn dat het niet gelijk een mega effect geeft. Daar ben ik toch altijd wel bang voor. Het resultaat is heel subtiel dus volgens mij zeker een goed product!

 6. 11 mei 2016 / 13:40

  Voor als je wat bruiner bent in de zomer lijkt mij dit inderdaad wel heel mooi, al moet ik zeggen dat ik je nu ook al best bruin vind, wat het resultaat extra mooi maakt!

 7. 11 mei 2016 / 15:06

  Lijkt me een fijn product, je ziet inderdaad wel het verschil!

 8. 11 mei 2016 / 17:42

  Het ziet er echt een super leuk product uit!

 9. 24 mei 2016 / 19:37

  Ik ben hier ook wel benieuwd naar geworden door jouw review. Morgen eens bij de Douglas kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

34 + = 35